DeviantArt
حسبنا الله
DeviantArt
حسبنا الله
"مادر بزرگ و نوه اش"
ویرایش توسط yasin-m : Monday 19 May 2008 در ساعت 11:39
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
[IMG]http://i31.*******.com/2zf1z89.jpg[/IMG]
1/50 s
F 1.4
iso 200
محسن مظهری
با سلام
لطفا ميشه بگين علت انتخاب اين عنوان چيست ؟
من چند تا حالت رو تصور كردم : يعني مادر بزرگش اونو گذاشته رو اين صندلي يا داره مادر بزرگشو نگاه ميكنه كه اين حالت زيبا توي چهره اش هست يا خونه مادر بزرگشه يا مادر بزرگش عكاس اماتور هست و ازش گرفته و يا مادر بزرگش از عكاس دعوت كرده از نواش عكس بگيرند و يا عكس يكي از عكس هاي مجموعه بزرگتري با اين عنوان هست و يا عمدا اين كار رو كردين كه مارو حساس كنين يا با يه عكس ديگه اشتباه شده و يا حالت ديگه اي كه اگه بگين ممنون خواهيم شد.
با تشكر
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 19 May 2008 در ساعت 18:56 دلیل: لطفاً عکس را نقل قول نکنید! تا÷یک بسیار شلوغ می شود. لطفاً شماره ÷ست را به جایش مرقوم بفرمائید
آذري
جناب آذری عزیز،
نخست نامش چشمان کم سوی مادر بزرگ بود،به مادر بزرگ و نوه اش تغییر دادم.
گفتم شاید مادر بزرگ با چشمان کم سوش نوه اش رو اینجور تار می بیند.وگرنه عکس خام مشکلی نداردو در ویرایش اینجور شده.
سپاسگزارم.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
با سلام
براي نشان دادن اين سوژه يه فكري به نظرم رسيد حالا نمي دونم در اجرا خوب ميشه يا نه؟
يه مادر بزرگ كه از يك طرف كادر نوه اش رو نگاه ميكنه ولي مادر بزرگ واضح است ولي نوه اش تار
(يعني مي دونيد تا خودتون نمي گفتين از عكس قبلي كسي نمي تونست همچين حدسي بزنه)
با تشكر
آذري
[IMG]http://www.*******.ws/files/nfoad9qzm4chjhqjnb24.jpg[/IMG]
سلام
این یکی از اولین تجارب آتلیه ای منه و بالطبع دارای اشکالات فراوان.
فقط سه نکته در خصوص عکس:
1- بکگراند آبی دلیل خاصی نداره و تنها ذلیلش نداشتن فون مناسبه!
2- از دو کچ لایت چشم دختر بلوز سبز(دختر خودم) یکی قاعذتاً باید حذف بشه ولی با حذف نکردنش ظاهر عکس بهتره.
3- در اثر تغییر سایز عکس از کیفیت و بالخص شارپنس عکس کاسته شده است.
اطلاعات متا دیتا همراه عکس است.
عکس در لایت روم پروسس و به فتوشاپ اکسپورت شده است.
[IMG][/IMG
با تشکر]
فرزام
سلام
نميدانم مانيتور من بيش از حد روشن است يا نه، ولي به نظرم نور منعكس شده از روي موها خيلي شديد است و رنگ موها چندان عادي و جالب نيست.