پرترههای بیشتری از ایشان ببینید:
کد:http://www.leninimports.com/audrey_hepburn_gallery.html
پرترههای بیشتری از ایشان ببینید:
کد:http://www.leninimports.com/audrey_hepburn_gallery.html
هادی هژیرآذر
رضا خلیلی عزیز ما رو هم از راه بهدر کرد و مجبور کرد آف-تاپیک بزنیم. (فرافکنی!!)
پیشنهاد میکنم این سه تا فیلم ایشون رو ببینید:
هادی هژیرآذر
هادی جان... عکاس تلاش کرده سوژه رو بین گیاهان و درختان محو کنه...
برای همین از لنز بلند استفاده نشده... در بقیه عکسهایی هم که از ایشون گرفته شده به نحوی این تلاش دیده میشه....
همگی تلاش کردند به نحوی با ظرافتهای صورت و بدن سوژه بازی کنند.
كاميار عزيز، خيلي دوست دارم يك متن جامع درمورد Posing تهيه كنم اگر همت و زمان اجازه دهد.
در مورد صحبتهاي پيام عزيز، كاملاً موافقم. تمام شخصيت يك پرتره، حالت (expression) وژست سوژه است. مسائل فني در درجه چندم اهميت قرار ميگيرند. بارها گفتهام كه يك پرتره با حالت صورت و ژست خوب و مسائل فني ضعيف، بسيار بهتر است از يك پرتره فني اما با حالتي كه سوژه را در موقعيتي فوقالعاده نمايش ندهد.
براي همين است كه توصيه ميشود يك عكاس پرتره به مسائل فني آنچنان تسلط پيدا كند كه برايش نامرئي شود و به صورت غريزه (Second Nature) درآيد، كه مبادا غرق شدن در مسائل فني، از ارزشهاي ديگر غافلاش كند.
در مورد ژست هم، اين مسئله برقرار است، ژست دادن يك سري مسائل كلاسيك دارد كه ضمن يادگيري، بايد فراموششان كرد. اما زماني كه شما اين مسائل را بلد باشيد، خواهناخواه روي كار شما تاثير زيادي دارد.
متاسفانه مرجع براي اين كار بسيار كم وجود دارد، كسي مثل ادريس عزيز، كه خودشان هم مدل ميباشند، آن گونه كه من ميشناختمشان اصلاً قبل از خريد دوربين به قضيه pose مسلط و ماهر بودند و علاقه و استعداد عجيبي هم داشتند.
اما براي بنده كه اين استعداد را نداشتم، زحمت زيادي برد (و ميبرد!) تا در اين وادي قدم بردارم و ژستها را بشناسم.
البته گله ميكنم از دوستاني مثل جناب خورشيدفر كه استاد هستند اما ما رو از تجارب خوب خودشون محروم ميكنند.
آرشخان عاشورينيا هم كه سرش شلوغه ، گاهي كولاكي، گردبادي توي اين تاپيك راه مينداختي آرشجان؟ چه شد؟ يه دوتا از اون پرترههاي ناز از كيسهات خرج كن برادر!
با درودالبته گله ميكنم از دوستاني مثل جناب خورشيدفر كه استاد هستند اما ما رو از تجارب خوب خودشون محروم ميكنند.
جناب محبی این عین بزرگواری شماست و تعارف نمیكنم.
پیشوند استاد لیاقت دوستانیست كه بدون چشم داشتی آنچه از دانایی و آموخته هایشان است در چنین مكانهایی در اختیار دیگران میگذارندوحتی بارها دیده ام كه چندین بار مطلب را به زبانها و از زوایای گوناگون بیان كرده اند.
آنچه اندوخته من است ازاین محیط دوستانه انقدر بوده كه گاهی در تنهایی هایم هم بامن بوده و لذت بردم از وقتی كه گذاشته ام.
اما دوستان در این تاپیك آنقدر از دیدن عكس جلو هستند و وسواد بصری بالایی دارند كه ذائقه دیداری آنها با آنچه من انجام میدهم فاصله دارد.
باید اعتراف كنم من آموخته ام چگونه در حداقل زمان ممكنه چندین نوع عكاسی را پشت سرهم در یك آتلیه انجام دهم(مثلا پرسنلی .صنعتی.كودك.خانوادگی.عروس) پر واضح است چنین شكلی از عكاسی فقط برای مشتری در حد عمومی مقبول است ولی در این بین كارهایی هم هست كه قابل توجه است واز ته دل به آنها علاقه دارم كه به دلیل خانوادگی بودن و تعلق داشتن به مشتری قابل ارائه نیست .
مسئله بعدی وقت كم و نداشتن اطلاعات كامپوتری است كه این مورد آخری به لطف دوستان در حال حل است بخصوص این تایپ كردن كه من در آن خیلی كند هستم اما جای شك نیست كه كار نیكو كردن از پر كردن ا ست.
ویرایش توسط kurosh_1349 : Tuesday 29 January 2008 در ساعت 16:42 دلیل: غلط املایی
ادری دوست داشتنی .زیباترین کاراکتر سینمای غرب که حالت صورت او جادویی بوده .که حتی اخیرا پس از فوت ایشان به عنوان زیباترین شناخته شده .
البته یاداوری کنم که کاراکتر جذاب ان زمان آقای بوگارت هم همبازی مکمل ایشان بوده .دقیقا ۲ چهره متضاد در کنار هم
تشکر فراوان از اقای هژیر اذر بابت لینک طلایی
[IMG]http://i25.*******.com/oppj6w.jpg[/IMG]