nikon D7200 nikorr 85mm f/1.8G
با سلام.
6D + 50 1.8 Yongnuo
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
پرتره خوب گرفتن از سوژه مذکر کار راحتی نيست و پيدا کردن مدل مناسب کار سختيه
اين مدل شما انگار نيم ساعت پيش از خواب پا شده يه دستم به موهاش نکشيده
تا وقتی سوژه آماده نباشه و کادر بندی هدفی نداشته باشه عکس خوبی به دست نمياد حالا با اف 10 عکس بگيری يا ف 1.0 ، اگر ميخواهيد عکسی بگيريد که ارزشی از نظر عکاسی داشته باشه بايد براش وقت بزاريد
سوژه های مردی که من تو اين تاپيک ديدم 1 دونشون يک لباس مناسب نپوشيده بودن
با زير شلواری و پيژامه که نميشه عکس گرفت
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ممنون از راهنمایی شما.
حقیقتا دانشی از عکاسی پرتره ندارم و البته علاقه ای هم ندارم و فکر میکنم این اولین یا دومین عکسی هست که در این تاپیک پست کردم.
برای عکاسی معماری رفته بودیم که این عکس رو در خلال کار گرفتم و قرار هم نبود کسی از کسی عکس بگیره که بخوایم آمادگی داشته باشیم.
ممنون از راهنماییتون.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
دوربین: Canon EOS 300X
لنز: Canon EF 50mm f/1.8 STM
فیلم (نگاتیو): Tudorcolor XLX 200
دابل اکسپوژر
دوربین: Canon EOS 300X
لنز: Canon EF 50mm f/1.8 STM
فیلم (نگاتیو): Tudorcolor XLX 200 (تاریخ انقضا: 06.2014)
سلام دوستان
وقت بخیر
چند سوال فنی دارم که چندماهی حدودا بی جواب موندم . البته به جواب های مختلفی رسیدم اما هرگز قانع نشدم و درواقع جواب ها راهگشای من نبوده .
عکس های حرفه ای رو میبینم در پرتره و یا حتی اوت دور پرتره ، همگی در یک چیز مشترک هستن و اون شارپ بودن شگفت انگیز چشم ها . این کار به چندین عامل بستگی داره .
حالا سوال من اینه به جز استفاده از لنز L در دوربین کانن و یا استفاده از فلش (ها) ، سافت باکسها و ... امکان ایجاد این شارپنس با ادیت امکان پذیر هست ؟
چون من عکسهایی دیدم که مطمئن هستم دست خالی در طبیعت بودند و همچین عکسی ثبت شده . در عکسهای اینستاگرامی بعضی ها با حداقل دانش فنی هم همچین عکسهای مشاهده میشه .
سوال بعدی من ، چطور میشه عکاس با سه پایه یا بی سه پایه عکس بگیره چه در استودیو چه در طبیعت ولی چشم به وضوح ثبت بشه بدون اینکه ابزار نورپردازی و دوربین و ... در عکس معلوم نباشه بدون ادیت در رگه های چشم رگه رگه های چشم معلوم باشه به صورت طبیعی بدون دستکاری . ( البته کچ لایت منظورم نیست کچ لایت که به زنده بودن تصویر کمک میکنه )
خلاصه عکسهای حرفه ای که دیدم موارد فوق هرگز مشاهده نشده و چشم با شارپنس بالا و بدون هیچ چیز اضافه با رگه رگه های جالبی ثبت شده اند که حتی بدون ادیت هم چشمها جلوه خاصی دارند ( تاکید کنم بجز کج لایتی که به عمد در چشم ها قرار میدهند با روش های نوردهی و ... )
ممنون میشم کمک بفرمایید .
البته از چند نفر پرسیدم جواب ها به این شرح بود :
*حتما باید فلش استفاده بشه بدون فلش و نور فلش امکان شارپ شدن چشم وجود نداره
*حتما باید لانه زنبوری استفاده بشه
*حتما باید لنز L باشه !
*لنزها در کراپ صد درصد شارپ نیستن و بسته به نوع لنز باید سایز عکس رو کوچکتر کرد تا شارپتر دیده بشه
*بدون ادیت تقریبا رگه رگه های چشم دیده نمیشه و هرگز عکسی با رگه رگه های چشم بدون ادیت و ایجاد دستی اون رگه های سفید ممکن نیست
و...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . پیشاپیش منون . الان هفته هاست که در گیر این موضوع هستم .
سپاس