سلام
Focal Lenght:85mm
f/5.6
iso:100
Shutter Speed:1/160s
سلام
Focal Lenght:85mm
f/5.6
iso:100
Shutter Speed:1/160s
سها تفرشی
اول ممنون علی جان بابت Sharing
در مورد فلو بودن که بابک جان اشاره کرد.اما حالت دستها و کات شدنشون همچنین کراپ عکس احساس فشرده شدن کاوه جان در کادر رو القاع می کنه تا نظر اساتید چه باشد.
ویرایش توسط matthew : Thursday 10 April 2008 در ساعت 00:00
مهرداد
سلام
مادر
ISO: 100
Aperture: f 3.2
Focal Length: 85 mm
Exposure: 1/100 sec
سها تفرشی
سلام
کار زیبایی شده خانم تفرشی
به نظرم کمی کراپ از بالامیکردید تا جایی که اون مثلث بالای سر از بین بره بهتر میبود
ممنون
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام
خانم تفرشي عكس پست 891 پرتره ي زيبايي شده. منظور خاصي از over كردن صورت داشتيد ؟ البته من تا نسخه ي اصلي رو نبينم نمي تونم قضاوت كنم كه اين موضوع به زيبايي پرتره كمك كرده يا نه.
در انتظار كارهاي بعديتون هم هستيم.
فرهاد حسيني
سلام
خانم تفرشی عکس زیبایی شده است .با کامیار جان در خصوص کراپ موافق هستم .پیشنهاد آقا فرهاد هم که حرفی توش نیست . من نظرم اینه که این عکس به یک ویرایش موضعی درقسمت بینی وتا حدودی قسمتهای خیلی روشن نیاز داره .
اسدالله مداح
ممنون از همه دوستان.. در مورد نور عكس پست 891 اتفاقا خوشحال شدم كه بهش اشاره كرديد چون من خودم احساس ميكردم كه اين نور حالت شادتري به صورت ميبخشه و ميخواستم نظر دوستان رو هم در اين مورد بدونم. عكس اصلي الان در دسترسم نيست اما در اولين فرصت مي فرستم تا بشه با هم مقايسه كرد.
پی نوشت:
عکس اصلی
ویرایش توسط Soha.T : Saturday 12 April 2008 در ساعت 21:01 دلیل: آپلود عکس
سها تفرشی
سلام
يكي از زيباترين عكاسي ها عكس كرفتن از فرشته هاست!
200mm
iso 100
1/160 S
f/8
[IMG]http://i28.*******.com/akv4mh.jpg[/IMG]
سعید نقشبندی
سعيد عكي زيباييه مخصوصا مو ها رو خوب دروردي و از همه مهمتر چشمهاست. چشمها رو خوب مشخص كردي اما به نظرم صورت تخت افتاده من بودم از نورپردازي پروانه اي براي مين استفاده ميكردم و با سه تا رفلكتور يكي در پايين صورت و دوتا ديگر در اطراف صورت سايه ها رو پر ميكردم و با يه Back light خيلي ملايم اگر خواستم پشت رو روشن ميكردم اينجوري صورت سايه دارتر ميشد و برجسته تر و از اين تختي در ميومد اما در ارائه جلوخ چشمها موفق بودي و خوب تونستي كاسه چشم رو روشن كني نميدونم شايد تو هم همين كار رو كردي(البته از روي كچ لايت مشخصه كه اين كار رو نكردي) اگر ممكنه چيدمان فلاشها رو بگو
پس زمينه رو اگر تاريك تر ميكردي خيلي به عكس كمك ميشد كلا بك هات يكم روشن سعيد
ویرایش توسط babakdin543 : Sunday 13 April 2008 در ساعت 18:02