صفحه 26 از 58 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 251 تا 260 , از مجموع 576
Like Tree298تشکر

موضوع: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

پیش فرض پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.

آراز عزیز، نگاه خوبی داری و تلاش درخوری را برای پیشرفت کارت انجام میدهی و بدون تعارف می گویم که به وضوح پیشرفت در کارهایت دیده می شود. اون عکس بطری های آب و گل خشک بسیار ایده زیبایی بود و خوب هم اجرا شده بود. در عکس اخیرت، باز منظور عکس واضح است، نمایش مرگ و زندگی، ولی فکر میکنم کادرت کمی بسته است و اگر در سمت چپ تعداد بیشتری درخت را نشان می دادی، اثر گذاری عکس بیشتر می شد. خیلی خوب است.
    من با دیدن عکس پژمان یاد مداخله مخرب انسان در طبیعت افتادم. حصار جلوی کادر، رنگ غمگین آسمان و خورشیدی که به زور خودش را از لای مخزن ها نشان می دهد... خیلی خوب بود.
    عکس خانم هاله از دید من بیشتر یک عکس منظره زیباست تا یک عکس مفهومی. البته با کادر بندی که می توانست بهتر باشد. رعایت یک سوم های طلایی در چنین عکسهایی خیلی به بهبود کار کمک می کند.
    عکس لبوی جناب امدادی فضای بسیار زیبایی دارد، ضمن اینکه خود عکس از لحاظ تکنیکی عکس قوی و هنرمندانه ای است. یاد شبهای سرد و تاریک زمستان و مردی که تا نیمه شب، لرزان منتظر یک مشتری است... کلا حس زیبایی دارد. عالی است جناب امدادی
    عکس کمیرا هم خیلی ساده و گویا است. من اسمش را زندان می گذارم... یا حصار. شاید زندانی خود ساخته و محرومیت از آزادی به بیکرانی دریا. خیلی خوب بود.

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

پیش فرض پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.

: )

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

سلام

افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

جناب امدادی: عکس تاثیرگذاریست راستش مفهومی که این عکس برای من داره اینه: هوای سرد و چه زیبا این مفهوم بیان شده .... ضمن اینکه از نظر تکنیکی هم عکس قوی است خسته نباشید لذت بردیم
    پژمان خان: برداشت من از این عکس گرفتار شدن طبیعت زیبا در دستان تکنولوژی نازیبای امروزی است
    جناب آراز: با دیدن این عکس می تونم صحنه یک اعدام خونین را متصور شوم: 3 2 1 شلیک....

موفق و پیروز باشید
    افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

دوستان، اين عكس را نيز از توجه خودتان محروم نكنيد:
    ویرایش توسط Amir Mohebi : Saturday 15 April 2006 در ساعت 18:52
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام ...

استاد محبی بنده نه در حدی هستم که بخوام عکسه شما یا دیگر دوستان رو نقد یا تفسیر کنم .

این نظر شخصی یک بیننده بی سواد عکاسی ولی علاقمند هستش .....

در انتخاب سوژه نهایت دقت و زیبایی بکار رفته .
    کادر بندی و رنگها و نور عالی هستند.

اما تفسیر مفهومی : با دیدن این عمس یک جور حس به بنده دست داد ، آدم یاده مرگ و زندگی یا ابتدا و انتها میفته.
    این تک درخت خشک و مرده در جلو با سبزی و تراوت پس زمینه یک تضاد زیبا ایجاد کرده.
    وجود آسمان زیبای آبی یه روح زنده به عکس داده.(با اون ابر هایی که آدم رو یاده یه روزه خوش بهاری میندازه)
    شیب رو به بالا یه جور تنها موندن یا پایین بودن از بقیه رو القا میکنه.

این نظره من بود البته شاید زیاد حرفه ای و جالب نبود(شاید اصلا ربط هم نداشت)
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

عکس بسیار زیبایی است استاد محبی. از لحاظ تکنیکی که عالی است. کادر بندی مناسب و نور و رنگ بسیار عالی.
    عکش شامل یک بکگراند پر طراوت، جوان، رو به رشد و زنده است، آسمانی آبی و پر روح و طبیعتی پرطراوت، و سوژه اصلی عکس درختی خشکیده و جور دیده است. یعنی درختی است که کاملا دیده می شود خودش نخشکیده، بلکه شاخ و برگش بریده شده و شکسته است. به من حسی از ظلم، بی عدالتی و محرومیت دست داد.... ولی چیزی که دراین میان جالب است، رشد جوانه های تازه از درخت است که نشانی از مقاومت و مبارزه خستگی ناپذیر دارد. باید در مقابل ظلم ایستاد و مبارزه کرد، هر چند شاخ و برگی باقی نماند.

MCP
    MCP آنلاین نیست
    كاربر همراه MCP آواتار ها
    تشکر کرده
    0

bf: بنظرم عکس شما در دایرکتوری مفهومی نیست.
    Amir A : جزو عکس های بدون شرح! از همه نظر عالی . منم همون حس سایر دوستان رو دارم.
    asa_59a : اون درخت های سبز بهم دیگه میگن: ببین آخر عاقبت ما این میشه!
    ( معذرت میخوام! من اصلا انشام خوب نیست! )
    Amir Mokhtaryzadeh
    SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
    SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
    SONY F828
    SONY P73
    Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
    ُwww.Tonekabon.com

MCP
    MCP آنلاین نیست
    كاربر همراه MCP آواتار ها
    تشکر کرده
    0

Amir Mokhtaryzadeh
    SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
    SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
    SONY F828
    SONY P73
    Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
    ُwww.Tonekabon.com

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

bf: بنظرم عکس شما در دایرکتوری مفهومی نیست.
    جناب مختاري زاده از توجه شما تشکر ميکنم،
    با توجه به نظر شما و اينکه قرار اولي اين بود که هرکس مفهوم مدنظر خودش را پس از مدتي اعلام کند،
    اين تصوير، مربوط به بنايي به نام مدرسه و مسجد آقا بزرگ در کاشان است، وقتي به آنجا وارد شدم حس ميکردم يک مسجد قديمي است، اما نشانه ها حاکي بود که هنوز تعدادي طلبه در آنجا زندگي ميکنند که براي من باورش سخت بود
    زندگي شبانه روزي تعدادي جوان از جنس دانشجو که ظاهرا به واليبال بيشتر از الک-دولک علاقه دارند، در بنايي آجري متعلق به 200-300 سال پيش که در خطه اي زلزله خيز واقع شده است، من را به تفکر وا داشت و انگيزه نمايش آن سه تصوير به عنوان يک تصوير مفهومي بود، البته قصد قضاوت خاصي در نفي يا تاييد آن مساله نداشتم و ندارم.

---
    در مود تصوير زيباي شما، عناصري نظير سادگي، تجربه، و نگراني بيننده از تنهايي و فرسودگي و غم يک مادر و يک سرپناه مشاهده ميشود.
    حسي بيننده خام را ترغيب به آگاهي از داستاني قديمي مينمايد که در تاريکي پشت آن پنجره به سوي گذشته راه خود را ...

---
    جناب محبي، روييدن جوانه، بر تنه اي خشک، تبر خورده و به احتمال زياد بيمار در فضايي سرزنده، مفهوم زيبايي است.
    اميد و زندگي دوباره در فضايي سالم!

رنگ آسمان کمي براي من ايجاد سوال مينمايد
    ویرایش توسط bf  : Sunday 16 April 2006 در ساعت 17:02

صفحه 26 از 58 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین