صفحه 7 از 58 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 61 تا 70 , از مجموع 576
Like Tree298تشکر

موضوع: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.

كاربر همراه Soha.T آواتار ها
    تشکر کرده
    1042

خیلی ممنون از همه دوستان. خودم هم نمی دونم چرا انتهای گیاه نیست!!! موقعی كه عكس می گرفتم بود!! خیلی سعی كردم از زوایای مختلفش عكس بگیرم اما خب امكان سقوط هم وجود داشت! اما در مورد چوب كمكی..راستش اصلا به خاطر وجود چوب عكس رو گرفتم. این گیاه به خاطر وجود اون چوب تونسته بود رشد كنه. باز هم ممنون از نظرات سازنده همه دوستان
    سها تفرشی
    Instagram

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

سرکار خانم تفرشی: من با توضیحی که دادید متوجه چوب کمکی شدم! اگر هدفتان نشان دادن آن چوب بوده، فکر میکنم زیاد عکس گویا نبود.
    ضمنا، در رابطه با نظر ویشتاسب خان، درست است که دراین تاپیک بحث بر روی عکسها از لحاظ فنی مد نظر نیست، ولی رعایت یک سرینکات فنی باعث بهتر شدن عکس از لحاظ ارائه مفهوم مورد نظر یا قوت و ضعف آن مفهوم می شود که بهتراست در اینجا به آن هم توجه شود.

تشکر کرده
    1042

من هم با اقای شهبازی موافقم. نقد سازنده همیشه لازمه : )
    سها تفرشی
    Instagram

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

با تشكر از تمامی عزیزانی كه اظهار نظر كردند:
    یه نكته ای در این اظهار نظر ها هست كه خیلی جالبه (نه فقط در مورد این عكس در مورد تمام عكسها) نمیدونم كه اشكال از ما عكاسها هست(جسارت نشه من خودمو در حد آماتور میدونم) كه نمیتونیم منظور اصلی از گرفتن عكس رو منتقل كنیم (همان مفهوم عكس) و یا این تنوع برداشت ها ناشی از اختلاف سلیقه ها و نوع نگاه افراد هست! (البته خودم مورد دوم رو بیشتر قبول دارم) بگذریم از عكسهایی كه بدون منظور خاصی گرفته شده و هدف سنجش برداشت مخاطبان بوده...
    در مورد عكس سوم (تنه درخت) اظهار نظر های مختلفی شد كه بعضا برای خودم خیلی جالب و حتی آموزنده بود
    بد نیست كه انگیزه خودم رو از گرفتن این عكس بشنوید خالی از لطف نیست:
    تمام نكاتی كه دوستان عزیز اشاره كردند كاملا درست بود اما سوژه اصلی عكس از نگاه همه مخفی ماند!!!
    علت آن هم شاید ضعف امكانات دوربین یا ضعف عكاس یا ..... میتواند باشد
    به محدوده فوكوس شده دقت كنید علاوه بر زخم تنه درخت مورچه ای را میبینیم كه با حوصله و پشتكار سعی در پیمودن مسیر تنه درخت دارد و از نظر مفهومی(به نظر خودم) هدف همانا رسیدن به نور و روشنایی انتهای مسیر میباشد (البته با صبرو حوصله و پشتكار) .....
    بد نیست بدونین كه از جناب مورچه عزیز 94 تا عكس گرفتم تا به هدفم برسم!!!

موفق و پیروز باشید
    افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

البته من متوجه اون مورچه محترم شدم! ولی اون بیچاره اونقدر در کادر کوچک است که به حساب نمیاد و اصلا مشخص نیست که مدل مورد نظر عکاس ایشون هستند.
    در چنین حالتی شاید بهتر بود در مد ماکرو در نزدیکترین حالت از مورچه عکس می گرفتید،؛ با دورنمای تنه درخت تا مورچه و نقشش در عکس بخوبی مشخص باشد. ضمن اینکه زخمهای روی درخت، به عنوان یک عامل منحرف کننده باعث دور شدن شما از هدف مورد نظر شده است.

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

نقل قول نوشته اصلی توسط Forum Manager
    البته من متوجه اون مورچه محترم شدم! ولی اون بیچاره اونقدر در کادر کوچک است که به حساب نمیاد و اصلا مشخص نیست که مدل مورد نظر عکاس ایشون هستند.
    در چنین حالتی شاید بهتر بود در مد ماکرو در نزدیکترین حالت از مورچه عکس می گرفتید،؛ با دورنمای تنه درخت تا مورچه و نقشش در عکس بخوبی مشخص باشد. ضمن اینکه زخمهای روی درخت، به عنوان یک عامل منحرف کننده باعث دور شدن شما از هدف مورد نظر شده است.
    اتفاقا با مد ماكرو و فوكوس نقطه ای عكسبرداری كردم كه كمترین ناحیه فوكوس را داشته باشم و از این طریق بیشترین توجه روی مورچه كه در محدوده فوكوس بود باشد كه متاسفانه از شانس بد من زخمهای درخت....
    با تشكر از توجهتان موفق و پیروز باشید
    افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

تشکر کرده
    1042

من هم مورچه رو دیدم ولی فكر كردم مرده.
    سها تفرشی
    Instagram

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب شهبازی ممنون

و پاییز

ویشتاسب

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

ويشتاسب عزيز! با توجه به علاقه اي كه به شما دارم ميگويم و دوست دارم ناراحت نشوي، اما فكر نميكني اين عكس آخرت با نگاه ملتمس از شما خواهش ميكند تا دستي به سر و گوشش بكشي؟ اصلاح ميدتون ها، كنتراست، رنگها، برطرف كردن تون سبز ......و چندين كار ديگر، حداقل لطفي است كه ميتوان به اين عكس بينوا كرد.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

تشکر کرده
    1042

1- آقای ویشتاسب: فكر می كنم پاییز اینجا جا مونده. رنگ و روی این خونه شاید حال و هوایی پاییزی داشته باشه. البته پاییز به معنای منفی. البته كمی هم به یاد اون داستان نقاشی آخرین برگ پاییزی می افتم. ممكنه آخرین برگ پاییزی رو این بار به نشانه امید به جای اینكه بر درخت نقاشی كنند لابلای میله ها نگه داشته باشند.
    سها تفرشی
    Instagram

صفحه 7 از 58 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... آخرینآخرین