قابل توجه اعضای محترم فعال فرومنوشته اصلی توسط ویشتاسب ابراه
قابل توجه اعضای محترم فعال فرومنوشته اصلی توسط ویشتاسب ابراه
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
ویشتاسب جان مثل اینكه جدی جدی این تاپیك داره تعطیل میشه
من و تو هم الكی وقتمونو اینجا تلف می كنیم!!!!.....
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
از همه دوستان كه در مورد عكس من اظهار لطف كردند ، تشكر ميكنم. جهت اطلاع اين عكس مربوط به پشت صحنه!! كلاردشت ميباشد. خيلي شانس آورديم كه طبيعت زبون نداره و صحبت نميكنه!! اما ميدونيم بالاخره يه جوري و يه جايي! حال مارو ميگيره
Amir Mokhtaryzadeh
SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
SONY F828
SONY P73
Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
ُwww.Tonekabon.com
من قصد دارم قانون شکنی کنم(طبق ِ معمول) و از آقای شهبازی و دیگر ِ دوستان هم عذر می خوام.
این عکس رو خیلی وقت پیش گرفتم و یه بار هم توی ِ تاپیک ِ "لطفاً نظر..." گذاشته بودم.
ویشتاسب
3
ویشتاسب جان عكس قشنگیه .... از نظر فنی بحثی نمی كنم (بحثی هم نمی تونم بکنم) اما از نظر مفهومی: گرد و غبار زمانه و دردها و محنت های آن را بخوبی میتوان در چهره این عزیز سالخورده مشاهده كرد .... دیدن چهره این عزیزان شاید تلنگری به ما بزند كه تا جوانید قدر لحظه ها را بدانید و شاید این پیرزن با خود زمزمه میكند: كجایی جوانی كه یادت به خیر...
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
ويشتاسب : من گذر زمان رو از عکس احساس ميکنم.
با ديدن اين عکس ياد اين شعر افتادم:
چقدر ثانيه ها نامردند...گفته بودند که برميگردند
برنگشتندو پس از رفتنشان....بی جهت عقربه ها ميگردند...
محسن مظهری
ویشتاسب ابراه : واقعا از نظر انتقال مفهوم بدون نقص است. چقدر من به اين عكس نگاه كردم....
Amir Mokhtaryzadeh
SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
SONY F828
SONY P73
Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
ُwww.Tonekabon.com
ویشتاسب: گذر زمان- یک غم پنهان - حسرت ایام گذشته و بیم از آینده ---- عالی است دست مریزاد
ببخشید که بخاطر گرفتاریهای بیش از حد یک مدتیه کمتر نظر می دم و عکس میگذارم. بعد از 7-8 تا نظر بلاخره امروز فرصت شد عکسی بگذارم - شما نگاه به ما نکنید... ادامه بدید:
مشخصات عکس:
f5.4 سرعت تقریبا 300/1
ایزو 100، فاصله کانونی معادل 35م.م.: 50 م.م.
13- جناب شهبازی قبل از هر چیز باید بگویم کار را تمام کردید؛ پایایی نسل ِ گیاهان به چه موجوداتی سپرده شده, من در این استعاره ای می یابم ؛ پایداری ِ بشر نیز در این کره ی ِ خاکی با انتشار ِ اندیشه های ِ گرده ای و آنهم تا دوردست های تاریخ تا به حال ممکن بوده, خوب بود ما هم دانه ای به آن می افزودیم.
ویشتاسب
محمد امین فیروزآبادیMohammad Amin Firuzabadi
http://www.maf.irآخرین بروز رسانی 1385/1/27http://www.irandeserts.com