به کدامین گناه!
من درد مشترکم مرا فریاد کن..
به کدامین گناه!
من درد مشترکم مرا فریاد کن..
ورقا جان اين جنايت کار sleepy hollow است يا يکي از اين ابناي آدم فلان فلان شده؟
کنايه به خالق اين منظره که شما به خوبي تصوير کرديد :)يكم واضح تر
يا خودموني بگيم ... واقعا رو ميخواسته! که ميشه همون حيايي که من نبودنش رو ديدم! :)قرار دادن اين همه زشتي در كنار اين همه پاكي و زيبايي خلقت شاقه اي بوده واقعا!
پرواز را به خاطر بسپار
معبد باز در نطنز
[IMG]http://i16.*******.com/46y288g.jpg[/IMG]
در سفری که به همراه دوستان به نطنز داشیم( برای صرف همون کباب معروف ) این عکس رو گرفتم
ویرایش توسط Deniro : Saturday 2 December 2006 در ساعت 15:40
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام
به نظر من عکس بسیار جالبی است، ولی نمی دونم چرا بیشتر از پرواز من برداشت "دیدار" و یا "حسرت " رو دارم.
مریم عرشی
Canon 5D
" حسرت" به نظر من خيلي مناسبه
حسرت پرنده ( باز ) براي پروازي دوباره
ممنونم دوست عزيز به اسم بسيار جالبي اشاره كرديد.
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
در مورد اين عكس محمد كمي توضيح در مورد واژه" باز" لازمه تا كمي تفسير راحت تر باشه ، اين قلعه كه در نوك كوه قرار گرفته قلعه باز نام داره ، جايي كه شاه عباس صفوي براي باز شكاريش كه به دست خودش سرش را كنده است آرامگاهي به نشانه احترام ساخته( توضيح مفصل تري دارد )و اين پرنده در اين مكان مدفون شده ، پس حالا رابطه اين جت و قلعه ملموس تر خواهد بود
محمد جان ديد بسيار زيبايي در اين عكس داشتي ، آفرين خوب لحظه اي رو شكار كردي اما كادرت خوب نيست ، مركزيت سوژه كادر رو خنگ كرده، شايد بهتر ميبود كراپش ميكردي
سعید نقشبندی