میدونم که تا بحال نظر ندادم توی این تاپیک، ولی این عکس خیلی مناسب امروزه:
Mr. Mahmood Ahmadinejad
Iranian President on TIME magazine - Frankfurt main airport - October 2006
Camera: Fuji S20 pro @ 35mm equivalent - F2.8 - S 1/28 - ISO 200 - P - Handheld
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
http://i15.*******.com/4idaixj.jpg
خ . نادری
'گرافیست....
B. Hashemi
کار بسیار زیبایی بود..
کادربندی مناسب و رنگ های کاملا سنجیده..
و فضایی دور از هر عیب و ایراد..
منتظر کارهای بعدی شما هستیم..
موفق باشید..
خ نادری
سلام
سلام به همه دوستان خوب خودم
خیلی وقت بود که اینجا کسی عکسی نگذاشته بود بنا به دلایل مختلف که فکر میکنم اصلی ترین دلیلش وجود یک آلترناتیو هست به نام گالری عکس ...
خوب نمیخوام شکواییه ایی به شخصی یا گروهی ! داشته باشم اما یک سری مسایلی هست شاید درد دل قدیمی های فروم و بچه های خوب سایت عکاسی هم باشه .
خدمتتون عرض شود که اوایل شروع گالری جو بسیار خوبی بر گالری عکس حکمفرما بود و دوستان سایت عکاسی, هم عکسهاشون رو در معرض دید میذاشتن و هم از نکته های و نقدهای بقیه دوستان واساتید استفاده میکردن .
و خیلی ها هم اصلن نه عضو شدن و یا شدن ولی بعد از مدتی دلزده و پشمیون شدن از اینکه چرا اصلا عکسی گذاشتن .
خوب زیاد وارد حاشیه نشم . غرضم این بود که احساس میکنم گالری شده محلی برای جمع آوری امتیاز و نقادی نادرست و مغرضانه البته نه 100% ولی تا حدود زیادی اینجوری هست .
در هر صورت قصدم این بود که از این به بعد عکسهامو بذارم توی فروم چون احساس میکنم مخاطبان اینجا با گالری خیلی فرق دارند .
وای راحت شدم
خیلی وقت بود این حرفها تو دلم گیر کرده بود
خوب برای شروع با این عکس شروع میکنم و منتظر نقدهای شما خوبان هستم .
[IMG]http://i19.*******.com/4qhi1s4.jpg[/IMG]
دو تا پرنده هستیم رو شاخه های غربت**** نه اهل قصه گفتن نه خوندن و نه صحبت
ما بس که نپریدیم پریدن یادمون رفت ***** تو راه موندیم و دیگه رسیدن یادمون رفت
ویرایش توسط Deniro : Tuesday 24 July 2007 در ساعت 20:53
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام محمد جان
در کل با تمام صحبتهای شما موافقم و امیدوارم اینجا رونق بگیره. هرچی باشه جو صمیمی تره.
از عکست خیلی خوشم اومد و با اجازه ات آنرا save کردم. :)
محمد فخار عزیز منهم با تو موافقم .
اما در مورد عکس :
ـ کادر مربع حرکت رو از عکس گرفته
ـ قرار گرفتن پرنده در خط وسط از قدرت کار کاسته و چون نقطه قوی عکس میباشد باعث حرکت نکردن چشمها رو ی عکس میشود که مربع بودن کادر هم سکون را تقویت میکند
ـ قوسها به تعادل عکس کمک کرده است
ـ اگر محدودیتی در کار نبوده بنظرم اگر پایین پرنده دوم فضای بیشتری پیدا بود کار بهتر میشد
ـ خط دیدگانی میان دو پرنده که روی قطر کادر قرار گرفته و موازی خط بالای قوس است جزء*نکات مثبت کار است
ـ شاید کادر عمودی کار را زیباتر میساخت در صورتیکه پرنده بالایی روی خط یک سوم بالایی قرار بگیرد
ـ لحظه زیبایی را شکار کرده اید ...
علی جان یکی از مهمترین دلایلی که جو اینجا رو زیاد دوست دارم صمیمیتی هست که بین بچه ها وجود داره .کل با تمام صحبتهای شما موافقم و امیدوارم اینجا رونق بگیره. هرچی باشه جو صمیمی تره.
ضمنا اجازه مام دست شماست
مسیح عزیز از نقد بسیار دقیقت متشکرم . همینطور از اینکه وقت گذاشتی برای عکسمحمد فخار عزیز منهم با تو موافقم .
اما در مورد عکس :
راستی مسیح خیلی وقته که عکسی ازت ندیدم .
عکاسی از تاتر به کجا رسید ؟
چند تا عکس بذار تا لذتشو ببریم .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
محمد عكس رو با لنز سيگما گرفتي؟
سلام بابک جانمحمد عكس رو با لنز سيگما گرفتي؟
نه با 300-70 canon گرفتم . بدون 3 پایه .
ساعت 4 بعد از ظهر
محمد فخار
Canon EOS 400D