- لنز معکوس18-55...کانن500دی
- لنز معکوس18-55...کانن500دی
- بازهم لنزمعکوس
canon
s5is super macro
فکر می کنم اگر دوستان از بین عکساشون یک یا دو عکس (در موارد استثنا شاید بیشتر;)) رو گزینش کنن و در یک پست ارسال کنن، بهتر از این باشه که چند عکس رو در چند پست آپلود کنن، مثلا در مورد عکسهای آقای ali61 عکس آخر بهترین گزینه برای ارسال در فروم می تونست باشه
کانن 40 دی - ایزو 160 - دیافراگم 11 - سرعت 30/1 - فلاش اا430 کانن- لنز 55-18 - سر وته بسته شده به دوربین
به دلیل جا به جا شدن آدرس ( link) عکس ; دوباره لینکو میزارم - چون فکر میکنم عکس خوبی شده دوستدارم دیده بشه ( خصوصا چشمها ... و موهای بیچاره که از دیدن من یا از نور فلاش سیخ شده ) - از دوستان هم متشکرم
--------
مجید اسماعیلی
Canon EOS 40D / EF-s 15-85 IS USM / EF-S 18-55 IS / EF-S 55-250 IS/ Speedlite 430EX II / LowPro 200AW
- لنز معکوس با استفاده از فلاش و دیفیوزر دست ساز.اگزیف هم دارد
ویرایش توسط farhad44 : Friday 16 April 2010 در ساعت 10:31 دلیل: به هم زدن عرض صفحه
درود
دوستان ، عکاسی ماکرو، فقط حشره گرافی نیست! سوژه های مختلفی برای عکاسی وجود دارد عکسهای دوستان خیلی تکراری شده. کمی هم باید خلاقیت بکار برد و به دنبال سوژه های جدید بود.
مدتهاست که میخواهم این مطلب را عرض کنم ، اما گذاشته بودم یک مدتی از فرستان آخرین پست دوستان بگذرد تا یک وقت تصور نشود منظورم چند پست آخر است. اما ماشاالله تاپیک هی اپدیت میشود.
موفق باشید
انوش
سلام
به منظور یادآوری سوژه هایی که در اطرافمون هست و حشره هم نیست ;)
اندازه سوژه 5 میلیمتر
ویرایش توسط AmirAli.H : Friday 16 April 2010 در ساعت 15:06