عکس زیبایی شده علی جان.ولی اگر از فلاش استفاده میکردی بهتر نبود؟ سر حشره هم نور مناسبی میدید...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از نظرت عقیل جان ...
ولی من تجهیزات نوری یا فلاش ندارم ... اگه هم بخوام از فلاش سر خود استفاده کنم چون فاصله دوربین با سوژه کمتر از 20 سانتی متر هست ... نور جالبی روی سوژه انجام نمیشه ...
اگه هم در این مورد شما استاد عزیز و بقیه اساتید منو راهنمایی کنند ممنون میشم
یه تیکه فویل آلمینیومی بالای فلش دوربینتون بچسبونید تا نور رو به سمت پائین بازتاب بده. نتایج جالبی داره و از هیچی بهتره.
خجالت میدی علی جان.ما کجا و استادی کجا؟ اما...
اتفاقا بیشتر عکسهایی که توی سایت آپلود میکنم با فلاش سر خود دوربین هست.یکسری توی جعبه منعکس کننده که حسابش جداست ولی نتیجه عالیه واقعا...روی دست و در محیط بیرونی همیشه یک تکه کاغذ آ4 همراه خودم دارم که لبه بالایی لنز نگه میدارم و عکس رو میگیرم که نتیجه خوب هست اکثر اوقات...نور رو هم خوب پخش میکنه و نرم...
عقیل احمدی
دوست عزیز آقای اسدی
با توجه به دوربین شما راهتترین روش استفاده از دیفیوزر اینه که یک پلاستیک مستطیل شکل صاف جداشده از دبه های ماست همین 2 یا 3 لیتریها یا شبیه اون رو به شکل مستطیل بریده و روی دهانه دوربین سوار کنید و از بالای دهانه یک خم کوچک به سمت جلو ایجاد کنید طوری که نور فلاش دوربین به اون برخورد کنه و به سمت جلو دیفیوز بشه در ضمن با حرکت لنز هم این وسیله به جلو و عقب حرکت میکنه همینطور چون وزن کمی داره به موتور لنز هم آسیبی نمیزنه و چون لنز دوربین شما چرخش نداره پس مشکل هم ایجاد نمیشه
مطمئن باشین اگر این وسیله رو ست کنین دیگه هیچوقت بدون فلاش عکس نمیگیرید
نکته اینه که برای اتصال به دهانه لنز باید در این پلاستیک سوراخی به اندازه دهانه ایجاد کنین و خیلی مهمه که اندازه باشه و بازی نکنه
منتظر تیجه هستم
عقیل احمدی
باسلام
d90+sigma 150 macro
f/10-1/400s-iso320
موفق باشید
سلام دوستان مدتی بود که به فکر استفاده از فلاش سر خود دوربین در ثبتهای ماکرو بودم راههای زیادی را امتحان کردم اما بهترین راه استفاده از پاکت شیر برای انتقال نور بود.
من براي انتقال نور
از يک پاکت شير استفاده کردم که داخلش يه لايه براق داره نور رو به خوبي
انتقال ميده و براي ديفيوز کردن نور از يک فوم سفيد استفاده کردم البته
دور تا دور جعبه رو با فوم پوشوندم.
دوسر پاکت شير سوراخ شده يه سر براي
ورود فلاش و سر ديگه براي خروج نور.
اینهم عکساش
این عکس هم با استفاده از همین دیفیوزر ثبت شده
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS