پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
ایمان جان عکس مجموعا زیباست اما به عنوان یک عکس ماکرو چندان مقبول نیست.
تکلیف عکس و هدفش مشخص نیست و کادر زیادی باز گرفته شده.آیا هدف زیبایی گلها بوده یا اون عنکبوت؟ که در حالت دوم هم خوب عمل نکرده.عنکبوت توی حالت بدی قرار داره و اگر کادر هم بسته بود حالت مناسبی نداشت و چیز قابل توجهی نشون نمیداد.
اجالتا برای همین کادر من کراپ از بالا و پایین رو توصیه میکنم.به نحوی که فقط گلها باقی بمونن.اون فضاهای خالی اضافی هست و نقشی بازی نمیکنه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام عقيل جان ...موقع اديت اين عكس نتونستم از جلوه گلها صرف نظر كنم بخاطر همين كادر رو بازتر گرفتم و علت وجود فضاي خاليه كه مخصوصا در زير گلها ايجاد شده قرار دادن عنكبوت در نقطه طلايي كادر بود ... ولي متاسفانه نتيجه خوبي نداد ...! كراپي كه گفتي رو روي عكس امتحان كردم بهتر شد ولي به علت تكراري بودن ديگه اپ نكردم ... ممنون از تذكرت ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام آقا مجید عزیز
long-horned beetle
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
با سلام خدمت دوستان.
خوب این هم تجربیات اولیه من.
با تشکر از همه دوستانی که تجربیات ارزمندشون رو در اختیارم قرار دادند. اقا سهیل و جناب گلزار
nikon d7000
yashica 28mm
f11
iso 100
1/160
21 shot
نور هم سه شاخه جی تی ال
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/