درباره این قسمت بیشتر توضیح دهیداصولا ماگرو گرافی را یک ژانر هم نمیدانم.
درباره این قسمت بیشتر توضیح دهیداصولا ماگرو گرافی را یک ژانر هم نمیدانم.
البته منظورم از این جمله ماکرو گرافی با تعریف بزرگنمایی یک یا با اغماض تا یک پنجم (یا هر عددی دیگر) و یا ثبت جزئیات بالاتر از چشم بود. ببینید این دو عکسی که آقای javid گذاشتند به اندازه کافی گویا است. دو عکس که بنظر من میتوانند فقط در کراپ متفاوت باشند. عکسی که فضای عکسای را نشان میدهد را میتوان به عنوان عکس منظره طبقه بندی کرد اما اگراین عکس را کراپ کنیم به فرض اینکه دوربین ریزولوشن بالایی داشته باشد به همان عکس مارکرو یا کلوزاپ یا هرچی خواهیم رسید (کیفیت و .. . هم که بحث دیگریست). همین داستان در پرنده گرافی هم اتفاق خواهد افتاد، در پرتره شاید و ...
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
کلیت این عکس خیلی بهتر از باقی کارهات شده مرتضی جان.بک گراند محو و یکدست.ترکیب بندی بهتر و فوکوس مناسب.فقط یکی دوتا نکته:
اول اینکه شده حتی از همین 3 پایه های 30 تومنی هم استفاده کنی نتیجه خیلی بهتر میشه.
دوم اگر من بودم اینقدر فضای خالی به بالای کادر نمیدادم.
و در نهایت اینکه حتما روش نرم کردن نور رو با یک تکه کاغذ یا ورق پلاستیکی توی سایت دکتر ناظم روعایا دیدی،اگر از اون روش استفاده کنی با همین فلاش پاپ آپ با چند بار آزمون خطا به نتایج عالی میرسی.
موفق باشی.
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 10 April 2012 در ساعت 01:23 دلیل: تایپی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
پست 2420 :
سلام جناب خادمی به نظر من:
- زاویه مناسبی انتخاب نشده. ممکنه شرایط تغییر زاویه مهیا نبوده ولی این شات رو تبدیل به یک شات معمولی کرده.
-انعکاس نور از روی بدنه براق حشره کار رو باز هم ضعیف تر کرده. فرقی نمیکنه سوژه یک سوسک باشه یا یک قاشق استیل( عکاسی تبلیغاتی ) سوژه اگه براق باشه مشکلات و تکنیکهایی رو میطلبه که عکاس باید از پسشون بربیاد و رعایت کنه ضمن اینکه مشکی بودن رنگ حشره کار نورپردازی رو برای ارائه جزییات باز هم سخت تر میکنه.
با توجه به کارهای خوب قبلی شما ( شات پروانه و...) من اگه بودم این شات رو به اشتراک نمیگذاشتم
پست 2424 :
باز داره این تاپیک میره سمت ژانر وحشت
خب سوال قشنگی پرسیدید.این شیوه استفاده از برهان خلف به همراه یک سوال کوتاه آدم رو فتیله پیچ میکنه...ولی در جواب شما باید بگم که اولا چه تضمینی بود که اصلا کسی بیاد و روی عکس نظر بده.خیلی از عکسها اینجا بارگذاری میشوند و چندتا تنکس هم میگیرند و فرستنده هم اصلا متوجه ایرادات کار ش نمیشه و همین روال ادامه پیدا میکنه.برای این صحبت شما تاپیکی وجود داره به اسم " لطفا نظر دهید" .
ضمنا اگه دقت کنید من نوشتم:
یعنی من اگه بودم با توجه به کارهای خوب قبلیم احتمالا کمی متوجه ضعیفتر بودن این کارم میشدم و صرفا به خاطر دریافت نظر دیگران این ریسک رو نمیکردم که از اعتبارم خرج کنم و عکس رو به اشتراک بگذارم ضمن اینکه هیچ تضمینی هم نبود کسی بیاد اصلا نظری بده.همین.با توجه به کارهای خوب قبلی شما ( شات پروانه و...) من اگه بودم ...
ممکنه ایشون و یا هر کس دیگری جور دیگری فکر کنه. ولی من اساس کارم رو تا جایی که امکان داشته باشه خود سانسوری قرار دادم ...
گفتم یه تنوع برای بچه ها باشه ، ژانر ما خیلی خطرناکه ..... !پست 2424 :
باز داره این تاپیک میره سمت ژانر وحشت
بر عکس به نظر من زاویه عکس خیلی مشکل نداره.شاید اگر کمی بیشتر(کم) به راست متمایل میشدند عکس بهتری ثبت میشد.ولی وقتی ما با این نو حشرات.شاپرکها و بیدها و... سر و کار داریم راهی جز انتخاب چنین زوایایی برای نشون دادن نقش و نگار حشره نداریم.شاتهایی که از بالا گرفته بشن گاهی اوقات تکراری تر و خسته کننده ترند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2