سلام
سلام
ویرایش توسط Jalal Parsa : Monday 28 December 2015 در ساعت 13:37
جلال پارسا
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام،
بله در یک ظرف شیشه ای شفاف کمی آب ریخته شده و روی آن کمی روغن مایع. ظرف در ارتفاع معینی (حدود 40 سانت) مهار شده است. در بکگروند(روی زمین) می تواند هر شیء رنگارنگ مثل پارچه یا حتی خود فرش قرار داشته باشد و در نهایت با دوربین روی سه پایه از سطح مایع عکس برداری شده است.
در یوتیوب کلیپ هایی از برایان پترسون موجود است.
حمید رضا خاقانی
new born
فرشید قاسمیان
black
فرشید قاسمیان
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
نمی دونم نظرم رو می گفتم یا نه ولی این روزها چرا نقد شدن عکسهامون ما رو اینقدر اذیت می کنه که سریع جواب می دیم .
بنظرم من وقتی شخصی عکسی رو که به اشتراک گذاشتیم رو نقد می کنه در حقیقت به ما لطف می کنه از وقتشون می زارن تا ایراد های کارمون رو بگن تا بهتر بشیم .
نظر شخصی من هم نسبت به این عکس اینه که فوکوس نبودن بال جلویی خیلی به چشم می زنه و زیبایی عکس رو کم کرده حتی اگه قرار بود بال عقبی در فوکوس باشه قسمت بالایی فکر نکنم فوکوس باشه ( قرار نیست عیب عکس های همدیگه رو پیدا کنیم بلکه به هم کمک کنیم تا کارهامون پیشرفت کنه ) من خودم بجز چند شات اونم برای امتحان عکاسی ماکرو عکس ماکرو نگرفتم ولی عکس شلوغه بنظرم چون وجود دو حشره که با هم ارتباطی هم ندارن و یا زمینه سیاه زیاد جذاب نشده بیشتر عکس های ماکرو رو با زمینه روشن دیدم من :)
انشاالله نظرم باعث جنجال نشه
ارادتمند شما مهرداد واحد