به نظر شما فيلم زير شاهكار ماكروگرافيست يا افكت كامپيوتري يا تركيب هردو؟
http://www.rolex.com/en/rolex-watches/gmt-masterii
بعد بازشدن صفحه Play Video را بزنيد
Printable View
به نظر شما فيلم زير شاهكار ماكروگرافيست يا افكت كامپيوتري يا تركيب هردو؟
http://www.rolex.com/en/rolex-watches/gmt-masterii
بعد بازشدن صفحه Play Video را بزنيد
http://mreza1001.persiangig.com/akka...est_Day_06.jpg
Pentax k20D - Pentax 100 macro M f 4 @ f 5.6-S 1/180-2 Fomex 400 J Flashes @ 1/64 sides of the light tent
سلام
ممنون می شم ایرادهای کار رو دوستان ذکر کنند.
سلام
۱- عدم وجود نورپردازی مناسب! در اکثر موارد مهمترین نکته در عکاسی از محصولات وجود نورهای بزرگ نزدیک به محصول هست که در این عکس وجود نداره.
۲- پس زمینه نامناسب. از نظر من نیازی به اون کاغذ زرد رنگ گوشه سمت راست بالا نبود. و نگاه رو از سوژه به خودش میکشه.
۳- چیدمان نامناسب. نکته اول اینه که دو تا شیئ عمودی وجود داره هم قد هم که حالت زیبایی رو ایجاد نکرده. میتونستید قوطی پشت رو به صورت خوابیده قرار بدین. مورد دیگه تصویر اون هست که در شیشه جلو افتاده. که علاوه بر نامناسب بودن موجب شده که نام محصول خوانا نباشه. شما دو تا نام محصول در این عکس دارین که هیچکدوم کامل خونده نمیشه و این برای یک عکس تبلیغاتی اصلا مناسب نیست.
۴- علاوه بر انعکاس قوطی پشت انعکاس های مزاحم دیگه ای هم در شیشه دیده میشه.
۵- نکته دیگه که به نظرم میرسه محو کردن زیاد قوطی عقب با فوتوشاپ هست که چون با عمق میدان کم ایجاد شده توسط لنزها که به صورت تدریجی وجود داره تفاوت داره و محو شدن به صورت ناگهانی صورت گرفته مناسب نیست.
ممنون جناب غفاریان.
اما سوالاتی که دارم:
1. اگر اون قسمت زرد رنگ نباشه،خود مدل و رنگ پس زمینه خوبه یا نه؟
2.در مورد نورهای بزرگ که فرمودید با توجه به اینکه خود سوژه شیشه ای هست وجود این نورها آزار دهنده نخواهد بود؟ در واقع منظورتون رو از نورهای بزرگ نزدیک به محصول متوجه نشدم(چون نزدیک بودن حود این نورها هم انعکای های بدی رو ایجاد می کنه!)
3.و به نظر شما اصلا وجود قوطی اون عطر در عکس لازم هست یا نه؟(چه به صورت افقی و یا به صورت عمودی)
سلام
به نظر من پارچه ای که برای محصول انتخاب شده اصلا مناسب نیست.
از آنجا که به نظر میرسد این محصول برای جوانان باشد فضای عکس هم باید با این مورد متناسب باشد.
مثل رنگهایی که در خود محصول به کار رفته است ولی بکگراند بیشتر مناسب با محصولاتی است که برای افراد مسن مناسب هستند.
به نظر من میتوانستید در این عکس از زیورالات ارزان قیمت که دارای رنگهای متنوعی هستند نیز استفاده کنید با یک بکگراند رنگی یا سفید و با عمق میدان مناسب.
سلام
۱- راستش رو بخواهید این هم موردی بود که میخواستم بنویسم ولی چون سلیقه ایست ننوشتم. از نقطه نقطه بودن و تیره بودن پس زمینه زیاد خوشم نیومد. و چون محصول کمی فانتزیست رنگ های روشن و شاد رو بیشتر مناسب میدونم.
۲- اصلا اینطور نیست که وجود انعکاس نور رد شیشه بد باشه! فقط باید شکل و اندازه انعکاس کنترل شده باشه. متاسفانه جا افتاده که خیلی از مشتری ها عکسی میخوان که هیچ انعکاسی در اون نباشه در حالی که اگه انعکاس های کنترل شده در جسم وجود نداشته باشه براق بودن و یا شیشهای بودن اون به خوبی نمایش داده نمیشه. منظورم از نورهای بزرگ سافت باکس هست. که به خاطر داشتن لبه های صاف بهترین نور برای عکاسی از این جور محصولاته. عکاسی از اجسام شیشه ای و براق یکی از مشکل ترین بخش ها در عکاسی از محصولات هست و به عنوان شروع و تمرین کمی باید وقت بیشتری صرف کنید تا بتونید به نتیجه مطلوب برسید.
۳- وجود اون قوطی به عنوان بخشی از محصول میتونه خوب باشه. به شرط اینکه محل قرارگیری خوبی برای اون پیدا بشه.
در مورد رنگ و جنس فون از چیزهای مختلفی استفاده کردم،اما به نظرم اومد که رنگ ساده فضای کار رو خیلی خلوت نشون می ده و به نوعی پر کردن پس زمینه کار با وسایل دیگه ممکنه حواس بیننده رو از سوژه اصلی منحرف کنه( به نوعی مثل قسمت زرد رنگ پارچه در قسنت بالا و گوشه کار) البته در مورد رنگ شاد تر و جوانانه تر بله به نوعی با جناب مبین علی موافقم( شاید چون می خواستم تمرکز اصلی روی سوژه باشه کمی در انتخاب و ادیت رنگ پس زمینه زیاده روی کردم.
البته سلیقه هم واقعا عامل موثری در نقد و نگاه به یک کار هست که از جهاتی من حتی ترجیح می دم که این نظرات مختلف رو هم بشنوم و همه اونها رو هم مد نظر قرار بدم.
با این حال از نظرات شما بسیار ممنونم.
لوگوی این محصول رو برای این روی عکس قرار دادم که با توجه به نحوه جایگیری اون هم دوستان نظراتشون رو بیان کنند(منظورن از لحاظ گرافیکی نیست بلکه با توجه به اینکه در اون قسمت نوشته ای قرار می گیره در مورد ترکیب بندی عکس نظر داده شود)
سلام
این یکی عکس ایده، ترکیب بندی و فضاهای خالی خوبی داره. موردی که حتما باید اصلاح بشه خطوط چروک روی زمینه است. و با توجه به چیزی که من در مونیتورم میبینم یک مقدار جزئی افزایش نور و کنتراست.
سلام به دوستان عزیز
لطفا نظرات ارزشمندتون رو در مورد این 2 عکس بفرمایید ، به نظرتون کدام نورپردازی بهتری دارد
عکس اول : از 2 چراغ قوه برای نورپردازی استفاده شده ، که چراغ ی اول که LED و نور تقریبا آبی داشت ، روی دیوار ( بکگراند ) انداخته شد و چراغ قوه ی دومی رو روی خود ادکلن
عکس دوم : تنها چراغ قوه ی زرد روی شی انداخته شده است
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...jv1kjpjxzf.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...s14sitdq1u.jpg
پی نوشت : Nikon D7000 + Nikkor 50 mm F/1.4
سلام و درود
کار زیباییست
بررسی مسائل فنی به عهده ی استادان اما من نظر شخصیم رو عرض میکنم
عکس دوم رو به خاطر گرمای فضای عکس که به سوژه جذابیت بیشتری القا کرده رو بیشتر می پسندم
به نظر من برای خود سوژه همین رنگ نور و مقدارش عالیست
ولی یه مقدار روی بکگراندش می شه کار کرد
موفق باشید
سلام دوست عزیز
نورپردازی بک گراند در عکس اول خوب است و بهتر بود همین نورپردازی برای عکس دوم هم وجود میداشت. نور روی شیشه در عکس دوم خیلی بهتر از عکس اول است ولی باز هم ناقص است و باید قسمت های دیگر شیشه از جمله قسمت بالا، درب و لوگوی محصول نور مناسب داشته باشند.
نکته دیگه اینکه شیشه عطر خیلی به کناره تصویر نزدیک شده که جالب نیست.
کار دیگری که باید جهت بهبود عکس انجام بدین حذف انعکاس های مزاحم از شیشه به وسیله فوتوشاپ است.
موفق باشید
سلام
من هم به شخصه نورپردازی کار دوم رو جذاب تر می بینم اما چندین نکته هم به نظرم می رسه:
1.نور روی کار خیلی کم هست و بهتره که کمی میزان روشنایی سوژه بیشتر بشه.
2. در،قسمت سر شیشه، و نام محصول خیلی تیره و کم نور هست(به خصوص مارک محصول که معرف اصلی هست کاملا تیره شده و ناخوانا است)
3. انعکاس شیشه روی میز زیاد هست و بهتر هست که کمی تار تر و کنتراست کمتری داشته باشه.(در حد یک هاله کم رنگ)
4.می شد در عطر رو هم به صورت خوابیده قرار بدید به صورتی که انگار به صورت آزادانه تری رها شده)
اینها مواردی بود که به نظر من می رسید،امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.موفق باشید
سلام ،
بابت نظرات ارزشمندتون بسیار ممنون ، مخصوصا آقای غفاریان و خانم Hoda و همچنین آقای سعیدی
فقط بنده به فتوشاب زیاد آشنایی ندارم ، که مثل اینکه از این به بعد باید یه نگاهی هم داشته باشم
سلام خدمت تمام اساتید
یه سوال دارم البته مطمئن نیستم جای درستی رو انتخاب کردم یا نه ولی جای دیگه ای به ذهنم نرسید که مطرحش کنم.
حقیقت من در یک شرکت مقاوم سازی(عمرانی) به عنوان سرپرست کارگاه کار میکنم و بدلیل خیلی خاص بودن کار و محصولات نیاز هست که یک تیزر ساخته بشه که البته 98% اونو عکس تشکیل میده و به امید خدا قرار من انجام بدم با توجه به اینکه اگر کسی خارج از شرکت به عنوان عکاس بیاد نیاز هست که حداقل 10 بار بیاد و عکس تهیه کنه.میخواستم ببینم که با این تفاسیر چقدر قیمت بدم معقول هست؟فقط دوستان عنایت داشته باشن که فردا قراره قیمت بدم:::confused2:::
اگر عکاسی خاصی انجام ندهید(مثلا ۳۶۰ درجه) و یک عکاسی عمومی روی دست باشد از ۱۰*۵۰ تا ۱۰*۶۰۰ میتوانید قیمت دهید.(این قیمتهای ویزیت عکاسی رایج است)
حالا اینکه سرپرست کارگاه باشید و صاحب کار بخواهد ۱۰*۵ عکاسی کنید! را من نمیدانم! :::angry:::
دراستفاده برای عکاسی 360 درجه باید توجه داشته باشید که استفاده از فلاش به دلیل تغییر زاویه و یکسان نبودن زاویه تابش نورفلاش و همینطور زاویه بازگشت انعکاس نور فلاش استفاده از این مورد کار ساده ای نمی باشد .نقل قول:
یک فلاش نیز بخرم.بازم ممنون
سلام میخواستم ببینم نظر دوستان درباره این عکس چیه بدرد ویرایش میخوره؟
[IMG]http://www.irupload.ir/images/l1045gu8sl5ijmm7o0y.jpg[/IMG]
خیر , عناصر اضافه زیاد , محیط شلوغ و پس زمینه شلوغتر, گرچه همین الآن هم گویا ویرایش زیادی روی آن انجام شده .
و اینکه عکس قرار است چه چیزی را منتقل کند ؟ نوعی عایق جدید برای بتن است ؟ یا ایزوگام خودمان است ؟
محصولی تقریبا جدید به اسم f.r.p (مقاوم سازی)
ویرایشم کمی در حد رنگ انجام شده شلوغی را درست میفرمایید ولی چون کار معرفی خدمات است ونه محصول به نظرم کمی کارگاهی بودنش بد نیامد ولی با فرمایش شما خلوت میکنم ودوباره میندازم کادر بندی و..... چطور؟
- به نظرم بهتر است تیغه سفالی در عکستان حتی المقدور نباشد (و هر نوع مصالح بنایی سنتی)
- کارگر و یا تکنسین مسئول اجرای این محصول هم میتواند در عکس باشد , در حال اجرا ,و البته با ظاهری مناسب و غیر مصنوعی
- زاویه های از پایین به بالا و یا مستقیم این حسن را دارد که اشیاء بیرون و پایین در کادر نمی افتند
- ساعاتی را که بتوانید با استفاده از نور طبیعی عکاسی کنید (حتی با رفلکتور) هم امتحان کنید
- و در انتها ... داربست! که این یکی را بعید میدانم بتوانید بصورت طبیعی حذفش کنید.
متاسفانه همانطور که میدانید در این جور مکانها یک سری مشکلات هست که تقریبا نمیشه کاریش کرد و ممنون از راهنماییتون
این اگر برای معرفی اف آر پی گرفته شده که کلاً دوباره بگبرید. شبیه همه چیز هست جز اف آر پی. شاید یک شات نزدیک هم بگیرید یا مثلاً در حال اجرا باشه . . .
بعد بهتر نبود برای اف آر پی یک کار بازسازی و یا تقویت رو برای عکاسی انتخاب میکردن؟ البته ببخشید اینجا همه عمرانی هستند بنده دخالت کردم.
من باب اطلاعات عمومی واسه دوستان غیر عمرانی عرض بکنم که FRP مخفف Fibre Reinforced Polymer هست و الیاف پلیمری هستم که با پیچیدن او به دور ستونهای بتنی مقاومت ستون رو افزایش میدن و بیشتر در مقاومسازی ها کاربرد داره. البته کاربردای دیگه برای تیرهای بتنی هم داره که فکر می کنم از حوصله دوستان خارج باشه !
بنده به هیچ وجه این عکس رو در دسته بندی صنعتی و تبلیغاتی قرار نمی دهم.تبلیغاتی نیست چون اصول اولیه را ندارد و صنعتی نیست چون هدف و ریشه اش نا مشخص است.شاید یک اهل فن با دیدن اش چیز هایی بفهمد اما نه کاملا و دقیقا.به هیچ وجه گویا نیست.بیشتر یک عکس برای documentary کردن یک فعالیت است.یک Snap Shot شاید.
سلام کاری که مد نظرم هست انجام بدم در مراحل مختلف است و با توضیحات مخصوص خود و شاتهای از خود محصول-محل اجرا- زیر سازی-مصالح زیر سازی و......... که همگی در کارگاه ومحیط کارگاهی است و چند عکس ماکرو از محصولات و نمونه های ازمایشگاهی که با نور پردازی و ...... است اگر به نظر اساتید کار جالبی نمیشود راهنمایی کنند واز اساتید بسیار سپاسگذارم که نظرات فنی خودشونو دریغ نمیکنند
سلام
[IMG]http://1.pendora.net63.net/images/a4eb49329550.jpg[/IMG]
عکس متعلق به میلگرد f.r.p هست که کاربرد های مقاوم سازی داره.
امیدوارم پیشترفتی هرچند کوچک کرده باشم
از اساتید صمیمانه درخواست میکنم تا ایرادات منو بگن که مطمئنا تاثیر گذاره (البته فکر کنم اولیش زمینه شلوغ و نا مناسب باشه که متاسفانه یا... من بدم نمیاد) البته اگر نقطه قوتیم داشت بفرمایید که روش بیشتر کار کنمم بد نیست
با لنز 18-105 و دوربین d3100 گرفته شده
- عمق میدان بسیار کم که برای چنین عکسهای صنعتیی ایراد محسوب میشود.
- پس زمینه عجیب و غریب
- بدون چیدمان و نورپردازی و خلاقیت
-
سلام محمد جان
ما که استاد نیستیم ، امیدوارم نظرم ما رو هم قبول کنی ;)
محمد جان خیلی خوبه که در این ضمینه فعالیت میکنی ، ولی به نظر بنده برای معرفی یک محصول ، عکس باید واضح و گویا باشه ، و بخصوص به نظر بنده در این نوع مصالح نشان دهنده ی کاربرد آن باشد
راستش ، با دیدن عکس شما ، بنده که نمیتوانم تشخیص بدم که این یک نوع میلگرد است ، چه برسد به کاربرد آن،
به نظر بنده اگر از این نوع محصول ها در محل استفاده شده عکس گرفته شود بهتر است ، مثلا ستونی که هنوز کامل نشده و این میلگرد ها درش بکار رفته ، ( البته اگه کاربردشو درست گفته باشم :) )
خلاصه این نظر شخصی من بود ، امیدوارم که سودمند باشه
من به شما پیشنهاد میکنم راجع به موضوعی جدیدی که قصد عکاسی از آنرا داشتید سرچ کنید! نمونه عکسهای حرفه ای را ببنید ، ایده بگیرید و حتی میتوانید تکرار کنید. برای شروع مفید خواهد بود
سلام فکر کنم اینجور مصالح معمولا یک قطع آزمایشگاهی هم دارند که اگر از او قطعه عکس بگیرید طوری که میزان مقاومت این قطعه رو نشون بده شاید بهتر باشد.
محمد جان من در در حیطه ی شاگردان نظر می دهم
با دیدن این عکس فکر کردم از یه تار نخ زیر میکروسکوپ عکس گرفتی
نظرم اینه که این میل گرد در جایی که کاربرد داره ازش عکس تهیه کنی
در ضمن نور پردازی در عکسای صنعتی خیلی مهمه به نظرم
عمق میدان هم خدا وکیلی زیادی کمه
ارادتمنیدم
پ.ن
دوستان همه ی مسائل رو فرموده بودند
شرمنده خط رو خط شد
جناب مقدم
سلام
پست هایی که دوستان در جواب شما نوشته بودند رو خوندم. کاملا صحیح و کامل بود و از دوستان پوزش می خواهم که نکات زیر رو مجدد تکرار میکنم.
برای شروع در عکاسی صنعتی شما باید به دو نکته اصلی توجه داشته باشید:
۱- مشخص بودن هدف : این مهمترین نکته است. یعنی بیننده عکس شما در نگاه اول باید متوجه بشه که سوژه اصلی چی بوده و چه کاری انجام میده یا چه کاربردی و جنسی داره. عکس هر چقدر هم زیبا و هنری باشه ولی این مورد در اون لحاظ نشده باشه نمیشه در دسته عکاسی صنعتی قرارش داد.
۲- زیبایی : مسلما زیبایی عکس تاثیر بسیار زیادی رو بر بیننده نهایی داره. یعنی اگه دوربین رو بر دارید و مستقیم از سوژه عکس بگیرین در حالی که در اطرافش کلی اشیاء مزاحم وجود داره یا نور و انعکاس بدی در اون افتاده باشه و ... مسلما عکس خوبی نخواهید داشت. و صدالبته در خیلی از مواقع محدودیت هایی در این زمینه وجود داره و به عنوان یک عکاس صنعتی باید اونقدر ویرایش عکس بدونید که به راحتی بتونید ایرادات موجود رو برطرف کنید. و البته زاویه انتخاب شده جهت عکاسی هم خیلی مهم هست و چیزیست که با تجربه به دست میاد.
البته خیلی موارد فنی عکاسی هست که باید رعایت بشه ولی اصول اولیه عکاسی صنعتی همین دو تا هست. (یعنی همین الان تعریف شد lol)
حالا شما خودتون بررسی کنید و ببیند که عکس هایی که گرفتین آیا این ویژگی ها رو دارند؟
رعایت موارد بالا در عکاسی صنعتی کار آسونی نیست چون شما با اشیاء بدفرم در اندازه های خیلی بزرگ و معمولا محیط های صنعتی و خش سر کار دارید که زیبایی در اونها معنی خاصی نداره. و این هنر عکاس هست که اونها رو زیبا و واضح نشون بده.
این عکس آخر شما در نگاه اول من رو یاد فتیله شمع انداخت و این به خاطر استفاده نابجا از عمق میدان کم هست. معمولا عمق میدان های خیلی کم حس ماکرو بودن عکس رو القا میکنند.
با آرزوی موفقیت
:::happy:::
سلام به دوستان گلم من بار اول اینجا اومدمو سوال میپرسم : بچه ها میخوام یک عکس از طراحی داخلی بگیرم و میخوام اکثر جاها فوکوس باشه . چه تنضیماتی پیشنهاد میکنین ! دوربین: canon550D
لنز:18-55
ممنونم عزیزان
سلام
به نظر شما عمق میدان کمی بیش از اندازه کم نیست ؟ :confused:
http://flyhigh.persiangig.com/331.jpg
Canon 350 D
70-200 @ 200
f4
1/400
iso 200
سلام
پیش از بحث عمق میدان کم، کادر و ادیت (/نوردهی) فکر میکنم مناسب نیست. اگر هم باید تجهیزات واضح باشد، بهتر است راهکارهای دیگری لحاظ شود تا منجر به افزایش نویز و کاهش کیفیت کلی عکس نشود.
بیش از این را فرساد داند! :cool:
فایل پیوست 15741
از کجا معلوم داند! چرا شایعه راه میندازی وحید جان!
ولی واقعا چی بگم دیگه! همش رو گفتی. اگر قرار بود که دستگاه دیده بشه که باید زاویه بهتری انتخاب میشد و نور محیط کافی بود که نیاز به روشن کردن توسط ادیت نباشه که نویز ایجاد بشه. ولی اگر عکس رو تاریک در نظر بگیریم مثل همین بلایی که وحید سر عکس آورده! نویز زیادی دیده نمیشه و برای استفاده در بخشی از کاتالوگ یا کارهای تبلیغاتی به عنوان یک عکس هنری جهت زیباتر شدن اونها مناسب هست.
سلام
وحید جان و فرساد جان ، ممنونم از راهنماییتون
وحید جان نویز عکس عمدی است ، اما وقتی به ویرایش شما نگاه کردم متوجه شدم تجربه موفقی نبوده !
ضمنا تجهیزات تو این عکس مد نظر من نبوده و صرفا میخواستم از جرقه عکس بگیرم (تغییر رنگ و پرتاب جرقه بر اساس نوع الکترود و فرکانس)
http://flyhigh.persiangig.com/330.jpg
http://flyhigh.persiangig.com/IMG_4076.jpg
اگر هدف و ایده اولیه یک عکس تبلیغاتی یا صنعتی بوده که سوژه اصلی یعنی فرز علاوه بر ظاهر نامناسب (کارکرده؛ کثیف و بدون مارک) هیچ جزییات و وضوح و روشناییی ندارد و فقط جرقه ها ثبت شده اند ؛ آنهم بدون کادر بندی هدفمندی
سلام.
اشكالات رو بفرماييد .ممنون.
درود
نظر خودم را به عنوان یک بیننده اعلام می کنم.
1- فونت گرافیکی مناسب نیست، فونت های گرافیکی که حالت برجسته تری داشته باشند جذاب تر هستند.
2- نمی دونم چرا ولی حس می کنم لباس پایین تنه مدل به عکس لطمه زده، شاید کثیف بودن کفش ها، تیره بودن رنگ شلوار و ... از دلایلش باشند.
3- فکر می کنم هدف اصلی این عکس تبلیغ پیراهن (ژاکت ؟) باشد، در این صورت نقش دار بودن لباس زیر باعث حواس پرتی از آن می شود.
در کل فکر می کنم اشکالات این عکس بیشتر از اینکه در حیطه عکاسی باشد، در حیطه دیزاین لباس است!
سلام
به نظر من نورپردازی میتونست بهتر باشه به عبارت دیگر نورپردازی کامل و کافی نیست
برای اینگونه کارهای تبلیغاتی باید از نوری کافی(زیاد) و یکنواخت استفاده بشه وجود سایه ها و کنتراستهای شدید در چنین کارهایی زیاد جالب تیست
(موهای پسر بچه همچنین شلوار به اندازه کافی روشن نیست.)
کنتراست رنگی زیاد اسکوتر! توجه را از سوژه اصلی که لباس می باشد یه جورایی منحرف میکند به عبارت دیگر با ماهیت کار و هدف در تضاد است.
لطفا مشكلات اين عكس و نقاط قوتش رو بگين. متشكرم...
سلام
http://forum.akkasee.com/attachment....2&d=1319893685
در این عکس زاویه نسبتا خوبی رو برای عکاسی انتخاب کرده اید البته میتونست یک مقدار از بالاتر باشه. نور کلی و نشون دادن شفافیت جسم هم تقریبا خوب است. نکاتی که وجود داره اینه که لیبل پشت محصول جلوی اون قرار داره و یک نکته ضعف بزرگ به حساب میاد. مورد بعدی نور روی درب هست یک یک مقدار در قسمت بالا زیاد شده و در نتیجه نازل خروجی مواد دیده نمیشه. چون محصول به صورت اسپریست اصولا این قسمت باید کاملا واضح دیده بشه. یک سری انعکاس های نور هم بر روی قسمت های طلایی هست که میتونستید با فوتوشاپ به رنگ طلایی در بیارین که تو چشم نزنه.
http://forum.akkasee.com/attachment....3&d=1319893700
اگر نور این عکس کمی بیشتر بشه عکس خوبیست. هم از نظر کادر بندی و هم از نظر چیدمان های پشت سر. نکته ای که در مورد دیده شدن نازل خروجی برای عکس قبل ذکر کردم در این عکس هم باید رعایت میشد. حذف انعکاس های مزاحم بر روی قسمت های طلایی هم میتونه به حرفه ای تر شدن کار کمک کنه.
http://forum.akkasee.com/attachment....4&d=1319893708
در این عکس اجسام قرار داده شده هیچ ارتباطی با هم ندارند که اگر صرفا یک تمرین عکاسی بوده ایرادی نداره. ولی عکس غیر از سایه های تند کفش مشکل خیلی زیادی نداره و اتفاقا در ترکیب بندی و چیدمان اجسام خیلی خوب کار کردید.
مشکل اصلی که این عکس های شما دارند نورپردازی غیر حرفه ای اونهاست. اصولا یکی از نکات مهم عکاسی محصولات نورپردازی اونهاست که بدون تجهیزات حرفه ای و سافت باکس زیاد خوب نخواهد شد. ولی با توجه به محدودیتی که در تجهیزات نورپردازی داشتید که در عکس ها مشخص است، ثبت های خوبی انجام داده اید.
موفق باشید
توضیحات دوستان کامل و بسیط بود.
باید بگم: علاقه ی شما به این ژانر عکاسی، بنده رو به وجد میاره :;)
اضافه کنم: اینکه در عکس دوم، وایت بالانس نور با واقعیت، کمی منافات داره ( عکس، ته رنگ آبی داره )
یشنهاد: تهیه یک Light Tent (خیمه ی نور، یا اتاقک نور؛ که قیمت چندانی هم ندارد ) حتماً ذوق و علاقه شما رو دو چندان خواهد کرد. :::happy:::
موفق باشید.
سلام
همونطور که مشخصه این عکسها رو با نور معمولی وبدون هیچگونه تجهیزات نورپردازی گرفتم
اما قصد خرید یه سری تجهیزات اولیه رو بر اساس مطالعات و بررسیهایی که تو همین فروم انجام دادم ، دارم.
و آخر همین هفته که یه ذره سرم خلوت میشه میرم خرید.
فعلا قصدم خرید:
2 شاخه فلش 300 ژول فتوفلکس
2 سافت باکس60.80
یه خیمه نور70.70
و یه فیلتر پولاریزه است
اگه دوستان نظری دارن خوشحال میشم راهنمایی کنن.
سلام
۲ شاخه فلاش برای شروع و اکثر کارها خوبه.
برای سافت باکس هم مارک Dynaphos رو پیشنهاد میکنم که کیفیت خیلی خوب و قیمت مناسبی داره.
من تجربه خوبی از خیمه نور ندارم و تا حالا عکاسی از جواهرات و اجسام براق رو هم بدون خیمه نور انجام دادم. در یک محیط تاریک یا کم نور با استفاده از فلاش به نتایج خیلی بهتری میرسید. نظر من اینه که بودجه ای رو که برای خیمه نور در نظر گرفتید به یک رفلکتور و پایه رفلکتور اختصاص بدین که میتونه نقش کمکی در نوردهی داشته باشه یا اینکه یک فیلتر پلاریزه با کیفیت بهتر بگیرید.
فرساد مشکلت با خیمه نور چیه؟ چرا کلاً همیشه توصیه میکنی ملت زیاد طرفش نرن؟
قربانت
وحید جان من مشکل ندارم! خیمه نور مشکل داره! lol
در این پست توضیح کامل این قضیه رو نوشتم:
چگونه باید از اشياء رفلكتیو عكس گرفت...
:::happy:::
حالا اون یک مورد به خاطر فرمش اینجوری شده!
کلاً نفی نکنش که آقا جان
یک کار میتونیم بکنیم! یک سوژه انتخاب کن! مسابقه میدیم! شما با خیمه نور من بدون خیمه نور! ;-)
حالا جدای از شوخی کاربر این خیمه نور چیه؟! عکاسی از اجسام خیلی براق و کروی که تصویر محیط داخلش می افته. مگه یک نفر چقدر از این نوع عکاسی خواهد داشت؟! برای عکاسی از جواهرات هم به علت کوچک بودنشون به راحتی میشه از یک تکه کاغذ سفید استفاده کرد و بازتاب های اضافی رو گرفت. و در مورد اجسام براق و بزرگ هم من همچنان بر این عقیده هستم که باید قسمت های سیاهی در عکس وجود داشته باشه و مرزهای لبه نور به صورت خطوط کنترل شده دیده بشه که براق بودن جسم رو نشون بده.
اصلا حالا که خیلی اصرار داری بدونی، خیمه نور مخصوص عکاسان غیر حرفه ایست که نمیدونن جسم رو چطوری نورپردازی کنن! lol
؟؟؟؟
من دارم میگم خیمه نور اونجوری که تو نفرت داری ازش بی کاربرد نیست! حالا دوست داری "قسمت های سیاهی در عکس وجود داشته باشه " یک چیزه.
اما خودمونیم عکاسی با این سیستم که فقط جواهرات و اشیای ریز یا اشیا براق اون شکلی که تو دوست داری که نیست.
آخه بحث دوست داشتن نیست! کاربرد خیمه نور برای عکاسی از اجسام براقه. من که کاربرد دیگه ای براش سراغ ندارم. شما اگه سراغ داری بگو!
حالا اگه فرض کنیم کاربردش فقط عکاسی از اجسام براق باشه خب من میگم که برای نشون دادن براق بودن جسم باید انعکاس هایی در عکس وجود داشته باشه! شما وقتی خیمه نور داری هیچ انعکاسی نداری و در نتیجه براق بودن جسمت رو نمیتونی نشون بدی. حداکثر کاری که میتونی بکنی اینه که چند تیکه مقوای سیاه رو برداری ببری تو خیمه. خب این چه کاریه! محیط رو تاریک میکنیم و با فلاش و سافت باکس عکس میگیریم یا حتی در محیط روشن تر با سرعت بالاتر عکس میگیریم که تصویر محیط در جسم نیفته و سیاه بشه.
البته یک حالت وجود داره و اون اینه که طرف فلاش و سافت باکس نداشته باشه و بخواد سوژه رو با پرژکتور عکاسی کنه. در اینجا خب چاره ای به جز استفاده از خیمه نداره. که باز هم خروجی کار به خوبی استفاده از فلاش و سافت باکس نخواهد بود.
تا حدودی با فرساد موافقم ,در طول یک سالی که خیمه نور گرفتم حتی یک بار هم موردی برای استفاده از آن پیدا نکردم(به منظور مقاصد تجاری) ,تنها مصرف آن تستها و کنجکاویهای خودم بوده
جناب روزبهانی هم درست میفرمایند ,این وسیله چندان هم بی کاربرد نیست برای برخی عکسهای تبلیغاتی که خصوصا برای کاتالوگ استفاده میشن و باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند مانند ادکلن ,کفش ,ساعت ,زیور آلات ,جواهرات بسیار کارایی دارد
با ابعادهای بزرگ تر آن انواع لوازم خانگی مانند جاروبرقی و غیره را نیز عکاسی میکنند.