با سلام
توانایی ما در همین حده , به بزرگی خودتون ببخشید
با سلام
توانایی ما در همین حده , به بزرگی خودتون ببخشید
سلام
Dunnok (صعوه کوهی)
پارک جمشیدیه
30D---- 150-500 @ 500 mm -- Hand Held-- f/10---ISO 320
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
سلام
سنقر تالابی
دریاچه طشک
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
با سلام خدمت اساتید محترم.
من هم یه جورهایی عکس حیات وحش(اگه بشه اسمش را حیات وحش گذاشت)میگیرم.
چند تا از عکسهام را می گذارم .
منتظر راهنمایی های شما هستم.
یادم رفت بگم .
عکسها با canon 40Dو لنزcanon 70-200 f4 is گرفته شده.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Friday 22 January 2010 در ساعت 03:32
[QUOTE=mortezanemati;146606][CENTER]سلام
سنقر تالابی
دریاچه طشک
چکاوک کاکلی :
زاغی :
سهره سینه سرخ ؟ :
اصغـرمحمـدی
[QUOTE=A_Maddah;145997]سلام
زرد پره کوهی
D300-Sigma 150-500@500mm-f/8-Iso 800-1/800SEC
اسد جان
به نظر من House bunting Emberiza striolata به رنگ نارنجی نوک و خطوط کشیده و متفاوت بر روی سر و streaked روی سینه .... دقت کنید دوست عزیز .
با احترام
بابک
با سلام
ذکر اسم لاتین و انگلیسی زردپره راه راه ( House bunting یا Emberiza striolata) توسط آقای موسوی و عدم آشناییم با اسامی پرندگان ، باعث جستجو و رسیدن به این صفحه شد که با توجه به طبقه بندی بر حسب خانواده ، برای من ضروری بود و شاید به درد دوستان هم بخورد.
اسامی فارسی ، انگلیسی و لاتین 517 گونه پرنده ، گردآوری شده توسط الناز نینواز، یاسمن دیلمقانی، بعثت امامی :
کد:http://www.plan4land.org/farsi/biodiversity/fauna/birds_of_iran/Default.aspx
اصغـرمحمـدی
اردک ارده ای یکی دیگر از گونه هایی است که در این فصل به تعداد بسیار کم میتوان آنرا در زاینده رود دید ( من فقط همین یکی را دیدم ) . این پرنده نسبت به کله سبزها خیلی محتاط تر است بطوریکه نتوانستم بیشتر از60-70 متر به آن نزدیک شوم.
عکس زیر 15% کادر اصلی است ( 85% کراپ ) :
Canon 7D, Canon 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام به همه دوستان
آهو
نزدیکی شهر بیارجمند استان سمنان
30D--- 150-500 @500mm --- f/8--- ISO 400 --- Hand Held
در راه برگشت از پارک ملی توران و پس از خروج از شهر بیارجمند گروهی از اهو ها رو در فاصله نسبتا زیادی از جاده دیدیم که به خاطر زیاد بودن فاصله و با این که ما از اتومبیل پیاده شدیم زیاد احساس خطر نکردند و همچنان به چرا ادامه دادند... سفر به یاد ماندنی و تجربه ی فوق العاده ای بود .. یادش بخیر
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it