سسک گلو سفید:
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4x TC
سسک گلو سفید:
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4x TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام دوستان
بعد مدت طولانی تونستم عکس آپلود کنم این عکس مال یک ماه پیش هست در ارتفاعات تهران. البته عکس تقریبا در وسط روز گرفته شده کهشدت نور زیاد هست و رنگها خیلی خوب نشده.
فرهاد رضوی
سلام دوستان
ممنون از آقای مداح عزیز بابت توضیحات کاملشون
این 3 تا عکس رو اسمشون رو نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
دارکوب
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
با سلام
طی سفر دو روزه ای که داشتم فرصتی دست داد تا نیم ساعتی هم به تالاب بین المللی و منطقه شکار ممنوع قوری گل (بین تبریز و بستان آباد) بروم که متاسفانه نزدیک غروب بود و جهت نور خورشید مزاحم عکاسی می شد، به هر روی با توجه به بزرگی تالاب و نداشتن امکانات برای زدن به آب ، از دور چند عکس گرفتم ، پرندگانی که تا به حال ندیده بودم. نیزار های کنار تالاب هم محل تولید مثل پرندگان بود این رو از صدای جوجه ها فهمیدم.
نکته اسفناک این تالاب نزدیکی آن به آزاد راه تهران - تبریز بود که با توجه به شلوغی جاده ، ایجاد پارک در کنار تالاب و آلودگی صوتی ، تا چند سال دیگر شاید پرنده ای به تالاب قوری گل مهاجرت نکند !
اطلاعی از بودن این تالاب در لیست قرمز تالاب های موضوع کنوانسیون رامسر ندارم لکن مسئولین امر باید توجه بیشتری به این دست تالابها داشته باشند.
به دوستان علاقمند به عکاسی از حیات وحش و پرندگان مهاجر ، پیشنهاد می کنم حتما سری به این تالاب بزنند هر چند ردپای بعضی از دوستان فروم را دیدم .:)
1- مرغابی ؟ ؟ :
2- ؟؟ :
3- اردک سر سفید که جزء گونه های در معرض خطر انقراض در سطح جهانی است (در فرصت کمی که در تالاب بودم سه اردک سر سفید دیدم ) :
4- ؟؟ :
5- کشیم ؟ :
ویرایش توسط A. Mohammadi : Monday 6 July 2009 در ساعت 19:15 دلیل: افزودن اسم
اصغـرمحمـدی
این پرنده که اسمشو نمی دونم و دمش از خودش بلندتر بود را کنار تالاب دیدم :
------------
هی من می خوام پرونده سارگپه رو ببندم و دست از سر سارگپه جماعت بردارم ، سارگپه ها دست از سرم بر نمی دارند
سارگپه ، کنار جاده ، بین سرعین و آلوارس :
اصغـرمحمـدی
سلام
جناب محمدی
عکس اولتون دمجنبانک ابلغ نابالغ
عکس مرغابی هاتون
شماره 1 به نظرم ماده سرسبز میاد نور هیلی شدیده کمی تشخیصش سخته
شماره 4 اردک سرحنایی
شماره 2 کشیم گردن سیاه
شماره 5 کشیم بزرگ
جناب نعمتی عکس سوم شما سهره صورتی
اولی هم خیلی مشکوک هستم به زردپره سر خاکستری