اصغـرمحمـدی
سلام
Nikon D70s-Sigma 150-500@300mm-f/6.3-1/320Sec-Iso 320
اسدالله مداح
مردد بودم که تو ماکرو بزارم یا همینجا-مارمولک صحرایی-ما میگیم((لیله صحررویی))
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
شاهین دشتی (Prairie hawk). این پرنده در غرب امریکای شمالی زندگی میکند. ذکر این نکته خالی از لطف به نظر نمیرسد که این پرندگان به صورت طبقه ای روی هم مینشینند تا بالاترین پرنده بتواند شکار را از نقطه بالاتری مشاهده کند.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دوتا عکس دارم
اولی کبک نا بالغ
دومی لیکو
باتشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
امروز به برادران محیط زیستی که برای ماموریت در پاسگاه اثر ملی طبیعی سبلان در حال بیتوته 5 روزه هستند ملحق شدم برای گشت و گذار، تحقیق و تفحص و عکاسی.
هدف بررسی میزان آزار و اذیت وارده از جانب پرندگان شکاری نسبت به مرغ و خروسهای عشایر بود و زیارت آنقوت در تالابها .
به زیستگاههای هوشنگ میدانی (2725 متر از سطح دریا) ، هاچا داغ و تالابهای طاووس گلی (2625 متر ) و قره گل (3205 متر ) رفتیم تعدادی عکس از چکچک و چکاوک شاخدار و طرقه کوهی گرفتم.
مضافا اینکه چهار قطعه آنقوت در تالاب مه آلود قره گل دیدیم که برای تولید مثل در این فصل سال به این تالاب و تالاب طاووس گلی مهاجرت می کنند. سال قبل تعدادشان 13 قطعه بوده .
چکچک (احتمالا کوهی ؟ دوستان تصحیح کنند) :
چند عکس از چکاوک شاخدار :
و
و
و
اصغـرمحمـدی
این هم چند عکس از چهار قطعه آنقوتی که در تالاب مه آلود قره گل (ارتفاع 3205 متری ، پائین دست قلل هرم و کسری) گرفتم :
و
و
و
جای امیر نوری عزیز خالی ، به خاطر خنکی هوا گفتم :)
اصغـرمحمـدی
عمو اصغر بینهایت ممنونم از لطف شما-تهران هم که قسمت نشد با آقا مجید که بودیم زیارتت کنیمجای امیر نوری عزیز خالی ، به خاطر خنکی هوا گفتم:)
ولی زمانی که ما زاده شدیم برامون مقرر کردن که تو دمای 53 درجه زندگی کنیم.البته احتمالا برا این بوده که جهنم زیاد اذیت نشیم و از قبل آمادگی داشته باشیم
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام
با تشکر از جناب صمدی و اقای نعمتی بخاطر به اشتراک گذاشتن عکسهای زیبا و اطلاعات مفیدشون.
در خصوص پرنده ای که جناب نعمتی با نام لیکو قرار دادند خواستم کمی از رفتار این پرنده بنویسم .
این پرنده بسیار زیرک و با هوش می باشد طوری که فقط کافی است به وجود شما در پیرامون خود پی ببرد سریع به داخل بوته های شلوغ یا در ختان بسیار پر شاخ و برگ فرار می کند.طوری که شما نخواهید توانست از این پرنده عکس خوبی بگیرید.اصولا برای گرفتن عکس از این پرنده شما باید حوصله زیاد داشته باشید.برای عکاسی از این پرنده به غیر از اینکه شما باید بطور کاملا مخفی و بدون توجه او به ان نزدیک شوید(که بسیار سخت است) در نظر گرفتن زمان مناسب هم برای نزدیک شده به این پرنده به شما بسیار کمک خواهد کرد.اصولا صبح زود که پرنده برای خوردن و رفع گرسنگی مجبور است به بیرون از بوته و درختان و روی زمین بیایید زمان مناسبی می باشد بخصوص اگر بارندگی هم شده باشد که دیگه بهتر .اکثر مواقع انها بصورت گروه های سه تا پنج تایی هستند که مجرد احساس خطر با سرو صدا همدیگر را خبر می کنند و سریع از منطقه خطر دور می شوند.
این هم اطلاعات ناقص من از این پرنده .
در زمستان امسال خیلی سعی کردم عکس مناسبی از این پرنده بگیرم که هیچگاه موفق نشدم .
انشالله زمستان بعد .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
درود
این یک جیر جیرک است که روی درختان در تابستانهای گرم و شرجی معمولا صدای یکنواخت آنرا که خیلی بلند است میشنوید.وقتی که آدم لنز تله نداشته باشد اجبارا فقط باید از چنین پرندگانی عکاسی کند!
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 4 July 2009 در ساعت 15:56