ویرایش توسط Morteza Nemati : Tuesday 14 July 2009 در ساعت 19:55
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام
متاسفانه تا به حال نتونستم از شانه به سر در یک بک گراند بهتر عکس بگیرم .
فرهاد رضوی
سلام
چکاوک تاجدار
من این پرنده را خیلی دوست دارم گرچه مانند پرنده های دیگر رنگارنگ نیست ولی حسابی تو دل من جا داره بهمین خاطر کلی عکس ازش دارم ولی با این وجود هر گاه ببینمش ازش عکس می گیرم و هرگز فکر نمی کنم که چقدر از این پرنده عکس دارم .فکر می کنم این پرنده ساخته شده تا اینکه برای شما انواع و اقسام فیگور ها رو برای عکاسی شما بگیره .
من اون رو مدل خودم می دونم
ِD300-Sigma 150-500@500mm-f/8-Iso200-1/400Sec
سایز بزرگتر
http://upload.iranblog.com/7/1247744257.jpg
پایدار باشید
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Thursday 16 July 2009 در ساعت 16:16
اسدالله مداح
سلام
در زمستانی که گذشت یکی از سوژه هایم مرغ شهد خوار بود عکاسی از این پرنده زیبا را بسیار دوست داشتم گرچه موفق نشدم عکس خوبی از این پرنده ثبت کنم یکی از دلایلی که سبب می شد 95 در صد عکس هایم بد بشه مشکل قسمتهای تیره و بعبارتی قسمتی از بدن که در سایه می افتاد بود بخصوص اگه شوژه در نور مستقیم افتاب بود.خوب الان این پرنده در دسترس نیست که ازش عکاسی کنم اگه هم باشه با گرمای 48تا 54 کسی رغبت برای عکاسی ندارد.من همیشه برای رفع این موضوع در ذهن کورم با خودم کلنجار می رم که اگه امسال زنده بودم چکار کنم که مشکل رفع بشه .من هنگام عکاسی از نور سنجی ماتریسی استفاده می کردم که الان به نتیجه رسیده ام برای این پرنده بهتر بود نور سنجی نقطه ای استفاده کنم البته این هم در حد یم نظر است و مورد بعدی اینکه استفاده -1 Ev هنگام عکاسی از این پرنده است .خب من دو عکس میذارم که تا شما بهتر با مشکل روبروشوید.
البته این یکی از عکس های خوبش است و کلی در قسمت fill light در لایت روم قسمت تاریکش رو روشن کرده ام .تقریبا 50 درصد جزئیات در قسمت تاریک از بین میره عکس اول عکس من است .
با مشخصاتی که در اگزیفش هم هست.
عکس پایین هم از یکی از عکاسان حیات وحش انگلیسی است.
این هم مشخصات عکس.عکاس :michael
Canon 1dmk3, Canon 600 mm f4.0, Canon 1.4 converter
ISO 400, f8.0, 1/1600
من فکر می کنم اشتباه من در نور سنجی است .حال نظر شما دوستان اهل فن چیه؟
به نظر شما راهکار مناسب چیست؟
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
[QUOTE=A_Maddah;123050]سلام
در زمستانی که گذشت یکی از سوژه هایم مرغ شهد خوار بود عکاسی از این پرنده زیبا را بسیار دوست داشتم گرچه موفق نشدم عکس خوبی از این پرنده ثبت کنم یکی از دلایلی که سبب می شد 95 در صد عکس هایم بد بشه مشکل قسمتهای تیره و بعبارتی قسمتی از بدن که در سایه می افتاد بود بخصوص اگه شوژه در نور مستقیم افتاب بود.خوب الان این پرنده در دسترس نیست که ازش عکاسی کنم اگه هم باشه با گرمای 48تا 54 کسی رغبت برای عکاسی ندارد.من همیشه برای رفع این موضوع در ذهن کورم با خودم کلنجار می رم که اگه امسال زنده بودم چکار کنم که مشکل رفع بشه .من هنگام عکاسی از نور سنجی ماتریسی استفاده می کردم که الان به نتیجه رسیده ام برای این پرنده بهتر بود نور سنجی نقطه ای استفاده کنم البته این هم در حد یم نظر است و مورد بعدی اینکه استفاده -1 Ev هنگام عکاسی از این پرنده است .خب من دو عکس میذارم که تا شما بهتر با مشکل روبروشوید.
البته این یکی از عکس های خوبش است و کلی در قسمت fill light در لایت روم قسمت تاریکش رو روشن کرده ام .تقریبا 50 درصد جزئیات در قسمت تاریک از بین میره عکس اول عکس من است .
سلام
عکس از این بهتر !؟
بابا تجهیزات ما کجا تجهیزات اونا کجا
خیلی سخت نگیرید
موفق باشی.
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام جناب مداح
حرف دل ما رو گفتی.
نمیدونم قبلا این عکسها رو با توضیحات گذاشته ام یا نه .
اتفاقا عکس خوبی ثبت شده .
مشکل من با دوربینم حادتر از این حرفهاست. جناب مداح بعضی دوربینها، مثل دوربین من ، نورسنجی نقطه ای هم ندارند .
کلی اگزیف عکسهای پرندگان رو توی سایتها بررسی کردم اغلب عکاسان حیات وحش در اغلب عکسهاشون از نورسنجی ناحیه ای استفاده می کنند. تا نورسنجی نقطه ای . برای همین زمان و موقعیت دقیق استفاده از نورسنجی نقطه ای در عکاسی از حیات وحش و پرندگان برام سواله ؟
اور اکسپوز شدن قسمتهای سفیدرنگ بدن پرندگانی مثل چک و حتی حاجی لک لک ، اشتباه نورسنجی دوربین در حین عکاسی با پس زمینه بسیار روشن یا بسیار تیره ، مشکلی است که اغلب باهاش مواجهم و با تنظیم دستی سرعت شاتر و دیافراگم و افزودن و کاستن مقادیر Ev هم مشکل به نوعی دیگر خود را نشان می دهد و قسمتهای تیره تر بدون جزئیات ثبت می شوند. کلی پرس و جو کردم و گویا مشکل از سیستم نورسنجی دوربینه و در مود منوال و تنظیمات نور دهی یه فرمولی باید پیدا کرد که بیشتر تجربی به دست میاد و در موقعیتهای متفاوت، متغیره . :confused:
با تشکر
اصغـرمحمـدی
جناب مداح عزيز
سلام ، عكس شما كه خيلي زيباست ، حقيقتاً يكي از كسانيكه زيباترين عكسهاي حيات وحش را در اين تاپيك قرار ميدهد شما هستيد
بنده در اين تاپيك در حد يك شاگرد هم نيستم ، ولي اين مطلب را جسارتاً عرض كنم شما كنتراست يك لنز فيكس 10 ميليوني كنون را با يك لنز تله زوم يك ميليوني سيگما مقايسه نفرمائيد ، چون در اينصورت است كه فكر ميكنيد ايراد از دوربين و يا تكنيكهاي نورسنجي شماست
البته ببخشيد فضولي كردم
سلام
اگر اشتباه نکنم جوجه چنگر نوک سرخ البته به جوجه کشیم کوچک هم شبیه خیلی.
f:8.0
s:1/500
iso:200
500mm
فرهاد رضوی