طاووس
طاووس
حمید رضا کریمی
Canon PowerShot SX10 + HOPE
آقای صمدی عزیز سلام
واقعیتش اینست اگر میخواهید در باغ وحش هایی که محیط نگهداری حیوان با فنس وتوری از بازدید کنندگان جدا شده عکاسی کنید نباید از دوربینSLR استفاده کنید زیرا هیچ لنز تله ای را در این رده پیدا نمیکنید که قطر دهانه ورودی لنز معادل یا کمتر از سوراخهای فنس و توری باشد!
بهترین راه برای اینکار استفاده از دوربینهای slr like سوپر زوم است این دوربینها معمولا دارای لنزی با قطر دهانه وردی کم هستند و لرزه گیر کارآمدی هم دارند من برای عکاسی در باغ وحش از این نوع دوربین استفاده کردم. درمورد عکس پلنگ با اجازه مسئول قفس از آن حایل سبز رنگ فولادی عبور کردم
( چون در یک بعد ازظهری که باغ وحش خلوت بودو بازدید کننده خیلی کمی داشت آنجا بودم این کار صورت گرفت .مطمئن باشید اگر در یک روز شلوغ به آنجا بروید به شما این اجازه را نخواهند داد زیرا همه در آن روزها یک دوربین در دست دارند وبدنبال شما از آن حایل عبور خواهند کرد!) سپس اجازه دادم حیوان که با دیدن من نزدیک شد و خود را به میله های قفس چسبانیده بود کمی دور شود(احتیاط کنید حداقل خطرش شکستن المان جلویی لنز دوربین است) لنز دوربین را به شکاف فنس تا جایی که امکان داشت نزدیک کردم وشروع کردم در اینطور مواقع به یک شات و دو شات قناعت نکنید و حداکثر دقت خود را در فکوس بودن سوژه بگذارید. اینهم یک نمای تمثیلی از حالت قرارگیری دوربین اگر خطوط صاف میله های قفس باشدو دایره دهانه ورودی لنز.موفق باشید
سلام دوستان
ممنون میشم در مورد اسم این دو پرنده کمکم کنید
خودم احتمال میدم اولی کشیم باشه دومی هم فکر کنم عقاب حالا از چه نوعی نمیدونم
پ
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام
جناب نعمتي پرنده اولي كشيم كوچك است.
پايدار باشيد
يا حق
اسدالله مداح
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
مهرداد عزیز,
ممکنه که در مورد این حیوون و اینکه این عکس رو کجا گرفتی کمی توضیح بدی؟
ممنونم.
ج.ابراهیمی
جناب ابراهیمی
این عکس را سال گذشته در باغ وحش کوالالامپور گرفتم.
البته وقتی میگم باغ وحش مسلما چیزی متفاوت از باغ وحشهای ایران است. میشه گفت 80% حیوانات خارج از قفس نگهداری میشوند ...
اسم حیوان را نمیدانم. فقط میدانم جزو حیواناتی بود که زیستگاه اصلیشان شمال افریقا بود. با حیواناتی مثل گورخر و زرافه در یک قسمت نگهداری میشدند.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
این دو تا عکس دیگه باغ وحش نیست :biggrin:
محل عکاسی: جنگلهای جزیره لنگکاوی - مالزی
اسم این حیوان را کسی میدونه؟
مهرداد بن عباس