با سلام
فكر مي كنم چون در اين تاپيك، بدليل تجهيزات خاص اين ژانر عكاسي، تمام جوانب تصوير، از جمله بوكه عكس مورد توجه كاربران قرار مي گيره، استفاده از Blur نرم افزاري صحيح نباشه...اونطور كه در عكس اول پست 1851 انجام شده.
يا حداقل بهتره اشاره بشه كه اين افكت، با اديت ايجاد شده.
با تشكر
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام
در این مورد شما درست میفرمایید اما فکر میکنم همینقدر که توضیح داده شده محل عکاسی در باغ وحش است کافی است زیرا در محیط بسته نگهداری حیوان(قفس) امکان ندارد با هیچ نوع دوربین و هیچ نوع لنزی در هیچ دیافراگمی به چنین بگراندی از نظر بوکه وBlur بودن رسید مگر اینکه بتوان با ترفندی( مانند وارد محوطه قفس شدن ونزدیک شدن خیلی زیاد به سوژه) عکس کلوز آپ گرفت . که البته در مورد عکسهای باغ وحشی که من در این تاپیک قرار دادم این موضوع به هیچ وجه رخ نداد. برای روشنتر شدن بیشتر موضوع عکس اصلی را قرار میدهم .موفق باشید
زنبورخوار گلو خرمایی
دیمه - چهارمحال و بختیاری :
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4X TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
با سلام
135 / اف 2 / 1.4000 ثانیه / اسم پرنده ؟!!!
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
به نظر کبک میاد
اصغـرمحمـدی
سلام خدمت دوستان عزیز
برگشت پرندگان مهاجر
درنا
باتشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
جناب کسریدر این مورد شما درست میفرمایید اما فکر میکنم همینقدر که توضیح داده شده محل عکاسی در باغ وحش است کافی است زیرا در محیط بسته نگهداری حیوان(قفس) امکان ندارد با هیچ نوع دوربین و هیچ نوع لنزی در هیچ دیافراگمی به چنین بگراندی از نظر بوکه وBlur بودن رسید مگر اینکه بتوان با ترفندی( مانند وارد محوطه قفس شدن ونزدیک شدن خیلی زیاد به سوژه) عکس کلوز آپ گرفت . که البته در مورد عکسهای باغ وحشی که من در این تاپیک قرار دادم این موضوع به هیچ وجه رخ نداد. برای روشنتر شدن بیشتر موضوع عکس اصلی را قرار میدهم .موفق باشید
با سلام
سوالی داشتم
با توجه به گفته خودتان (وارد محوطه قفس نشدین) آن قفسی که خود از نزدیک دیده ام و حتی با فنس هم پوشیده شده بود چگونه توانستید اثار حتی اندک میله های بین سوژه و دوربین را از روی عکسها حذف کنید؟
مخصوصآ قفس پلنگ ایرانی که در چند صفحه قبل قرار دادین.
ویرایش توسط Meisam : Thursday 15 October 2009 در ساعت 00:20
باغ وحش ارم
لک لک
و اما جناب لک لک خانه اش را کجا بنا کرده خودتان ببینیند: