با سلام و با اجازه دوستان
این پرنده (کمرکولی بزرگ ) شکاری نیست و بواسطه جنب و جوش زیادش سوژه سختی برای عکاسی است.
منظور از پرندگان شکاری ، پرندگانی مثل خانواده کورکورها ، قوشها ، لاشخورها ، سنقرها ، سارگپه ها و عقاب ها هستند که اغلب گوشتخوارند و بعضا مثل لاشخورها و سارگپه ها ، لاشه (مردار) خوار هم هستند . این پرندگان چنگال های پرقدرتی برای شکار دارند. اغلب پرندگان شکاری ، پروازی پر ابهت و بعضا شیرجه های سریعی دارند و به نظرم سلطان آسمانند . پرندگانی مثل طرلان ، شاهین ، لاچین و انواع عقابها بسیار زیبا و خوش استیل هستند و چون از طرف سود جویان مورد بی مهری قرار می گیرند نیاز به حفاظت ویژه دارند.
تصاویری از شکار روباه توسط عقاب طلایی: (منبع : اینترنت)
و
و
لینکی در مورد پرندگان خانواده باز ، عقاب و لاشخور (شکاریها) :
برای اطلاعات بیشتر در مورد کمرکلی ها به لینک زیر مراجعه فرمائید :کد:http://www.iranian-bird.blogfa.com/cat-46.aspx
موفق باشیدکد:http://www.iranian-bird.blogfa.com/cat-28.aspx
اصغـرمحمـدی
به نام خدا
با سلام
ممنونم
سمور:
ج.ابراهیمی
به فاصله چند ده متر از محل کارم!
اين موجودات در کنار آب زندگي ميکنن و هرجا رودخونه اي باشه اونا رو هم پيدا ميکنيد. دفتر کار من هم با رودخونه 50 متر فاصله داره اينه که روزي چند بار اونا رو ميبينم. گهگاه بهشون غدا هم ميديم. تو اين عکس هم مشغول نوش جان کردن نهار يکي از دوستان هستند!
مکان: خوزستان- گتوند
دوربين canon sx10
فاصله حدود 12 متر
Camera Make: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Image Date: 2009:11:30 12:48:36
Flash Used: Yes (Manual)
Focal Length: 200.0mm
CCD Width: 3.56mm
Exposure Time: 0.0040 s (1/250)
Aperture: f/8.0
Focus Distance: 7.44m
ISO equiv: 500
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
Photographer: Masoud Mobin Ali
امروز پارک ملت
متاسفانه لنز 500 همراهم نبود و با 70-200 عکس رو گرفتم!
انصافا با وجود اساتید این فروم و به خصوص همین قسمت حیات وحش آدم باید دل شیر داشته باشه که جرات کنه و تو این قسمت عکس آپ کنه.نمی دونم یهو شیطون رفت تو جلدم و مرتکب این گناه کبیره شدم.
بینهایت از دوست خوبم مهدی خان پرتو ممنون هستم که 55-250 خودش رو به من امانت داد تا بتونم باهاش عکاسی کنم
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام امير جان
هر دو عكس خيلي خوب شده و معلوم است كراپ زيادي نشده. با توجه به فوكال 250 و اينكه نزديك شدن به ماهيخورك سينه سفيد كار آساني نيست (حداقل براي من)، كار به خوبي انجام شده؛ تنها مشكل من با دياف 11.3 است كه دليل استفاده از آن را با توجه به هر دو كادر متوجه نمي شوم.
راستي عكس اول را كجاي دزفول گرفتي؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
جناب واحدی پور ما ارادت داریم
من فقط دوربین رو روی مد تقدم شاترقرار دادم تا بتونم پرنده ها رو فریز کنم و حرکاتشون تو هوا رو از دست ندم
وای نمی دونم چرا اینقدر عدد دیاف بالا رفته.تازه مثل اینکه ایزو هم بالا رفته که کیفیت عکس پایین اومده.
راجع به محل هم پول میگرم و سر چشمهای متقاضی رو میبندم و تو محل باز می کنم:biggrin::biggrin:
از شوخی گذشته محل هر دو عکس جاده کم تردد روستای حاج عبدالمحمد منتهی به روستای جلیعه که در جنوب شرقی دزفول قرار داره
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن