نوشته اصلی توسط
Sama01
منظور من ویرایش نیست. بلکه به نظرم دیافراگم باید بستهتر میبود.
سلام دوست عزیز
به این دلیل که فوکال لنت 300 میلی متره ، طبعا عمق میدان کم و مناطق خارج از فوکوس محو می شوند. هرچه فاصله پس زمینه از موضوع اصلی بیشتر باشه ، پس زمینه محوتر میشه که جناب فراهانچی اشاره فرمودند. البته این موضوع سلیقه ایست خود من دوست دارم پس زمینه محوتر باشه مگر اینکه پس زمینه ارزشمند و جذابتر باشه .
ضمنا در عکاسی از پرندگان مثلا همین عکس جناب فراهانچی ، در صورتیکه دیافراگم بسته تر باشه ، احتمالا (در شرایط کم نوری محیط ) سرعت شاتر تغییر می کنه و موضوع اصلی به دلیل جنبش و تکان پرنده خوب ثبت نمیشه و یا تار می افته و یا هردو . سرعت شاتر در عکس فوق الاشاره 1/200 ثانیه است و دیاف 5.6 . حالا یه استاپ دیاف بسته تر بشه سرعت شاتر هم نصف میشه.
به نظرم در عکاسی از حیات وحش و پرندگان دیاف 5.6 به خودی خود ، بسته است و بعضا دیافهای بازتر جزء واجباته (اگه لنزش باشه :biggrin:)
-----------------------
عکس زیبای آقای فراهانچی ، من رو به ذوق آورد و به همین علت زدم بیرون و توی یه مسیر روستایی حدود بیست شاتی زدم که سه عکس زیر حاصله این عکاسی کوتاه یکساعته است :
جغد از چه نوعی ؟؟؟ از فاصله حدود 25 متری (کراپ 100 درصد) :
زرده پره سرسیاه ، فاصله حدود 10 متر :
سار ، از فاصله سه متری (مزاحم آب تنیش شدم) :
اگزیف هر سه عکس به دلیل عکاسی در مد منوال به علت افتضاح بود اوضاع نوری محیط عین همه :
مدل دوربین : Canon EOS 350D DIGITAL سرعت شاتر : 1/1600 ثانیه دیافراگم : f5.6 فاصله کانونی : 400 میلی متر ایزو : 200