سلام
جناب نعمتی این پرنده گیلانشاه است و فکر کنم از نوع بزرگ باشد البته کمی شک هم دارم که گیلانشاه ابرو سفید باشد ولی بیشتر به گیلانشاه بزرگ می خوره.بخاطر نوک بزرگترش می شه گفت که گیلانشاه بزرگ است.
سال گذشته در یک بعد از ظهر اسفندماه در یک دره کوچک که حسابی نی های بلند و درختچه های پر شاخ و برگ یک محدوده 100 متر مربعی رو پوشش داده بود و بسیار وحشتناک نشون می داد من صدایی رو شنیدم و صدا برام خیلی عجیب بود در وسط این پوشش سبز شلوغ نخلی بودکه ظاهرا صدا از روی یک نخل خارج می شد پس از ربع ساعت که از بالای دره کوچک گشتم پرنده رو ندیدم از انجایی که احساس می کردم در این پوشش سبز احتمال وجود گراز وحشی زیاد است جرات نمی کردم برم پایین .ولی این کنجکاوی نگذاشت و بی خیال شدیم و رفتیم .اولش باکلی بدبختی خودمو رساندم بین اون بوته هاو درختچه های بزرگ که در هم تنیده بودند و ارتفاعشون تا 2.5 تا 3متر بود بعد هم که رسیدم وحشتم بیشتر شد .خیلی تاریک بود.خلاصه ربع ساعتی هم اونجا دنبالش گشتم و بازم ندیدمش .جالب بود او هم من را نمی دید. و من این را از روی سرو صدایش می فهمیدم .گاهی به عمد سرو صدا راه می انداختم و پرنده سکوت می کرد و بعد از مدتی دوباره شروع می کرد.خلاصه بی نتیجه اونجا رو ترک کردم و تا اومدم بیرون. پرنده هم ظاهرا خسته شده بود اون هم پرید و رفت ولی دیدمش کجارفت. حدود 700 متری تعقیبش کردم و خلاصه توانستم چندتا عکس نه چندان خوب ازش بگیرم و این هم یکی از اون عکس هاست.
پایدار باشید
یا حق