سلام
حواصیل سفید بزرگ (اگرت بزرگ)
شهرستان پاسارگاد سد سیوند
6 آذرماه 88
با تشکر
سلام
حواصیل سفید بزرگ (اگرت بزرگ)
شهرستان پاسارگاد سد سیوند
6 آذرماه 88
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام جناب نصیری
شما به من لطف دارید ما شاگردی میکنیم فقط.
در مورد فلاش باید بگم که بله از فلاش خود دوربین استفاده کردم.
عکسها هم مال 4 روز پیش هست الان فصل بسیار خوبی برای عکاسی در پارک جمشیدیه هست از الان تا آخر اسفند.
با لنز شما هم میشه عکسهای خوبی گرفت فقط کمی حوصله میخواد و زمانش هم حتما باید صبح زود باشه یعنی از ساعت 7:30 تا 9 بهترین زمان عکاسی هست تو جمشیدیه.
موفق باشید
فرهاد رضوی
سلام
بسلامتی مهاجرت پرنده ها به رودان هم شروع شده و من هفته پر کاری را پشت سر گذاشتم بیشتر عکسهایی که گرفتم سوژه ام زنبورخوار سبز بود راستش کلی هفته گذشته چسبید جای دوستان طرفدار عکاسی حیات وحش خالی .لازم به ذکر است که هوا هم بسیار عالی.چند صبحی هست که بعد از نماز راه می افتم میرم عکاسی .با یک پاکت شیرو دوسه تا میوه وکلوچه.راستی با یک تک پوش استین کوتاه .این رو گفتم که بدانید اینجا چقدر هوا عالیست بسیار خنک و با حالجدا جای شما دوستان خالی .فکر کنم الان شهرستانهای دیگه همه دارن از سرما می لرزندو بخاری روشن کرده اند.جناب نصیری شما لطف دارید .عکسهای درپیت ما شایسته این همه تعریف نیست.
D300-sigma150-500@500mm-F/8-Iso320-1/200Sec
اسدالله مداح
با سلام
اسد جان چند هفته ای میشه که نظاره گر مهاجرت پرندگان به سمت جنوب هستم مطمئنا امسال مناطق گرمسیر بهشت پرندگان می شود.
امسال در منطقه ما سرمای زود رس امان همه رو بریده . ولی امروز هوا خوب بود منظورم اینه که از برف و بارون خبری نبود :biggrin: زدم بیرون و امروز خوش شانس بودم که بعد از یه مدت تونستم چند تا عکس بگیرم :
چند تا عکس از سهره طلایی :
حیف که تراکم برگها زیاد بود :
در حال نوشیدن آب :
و
و این آخری به گمانم سهره طلایی نابالغ یا ماده باشد (دوستان تصحیح کنند) :
اصغـرمحمـدی
دیروز نزدیکای غروب یه روباه، 500 ، 600 متری منو دنبال خودش کشوند که عکسش رو گذاشتم ولی امروز حداقل 5 روباه دیدم که یکیشون خبر داشت که عکاسم برای همین چند تا ژست با حال گرفت تا کارمون راه بیوفته !
و
و
موقع برگشتن به خونه یه جغد کوچک روی شاخه ای نشسته بود که کلی ازش عکس گرفتم ته رنگ زرد به دلیل نور غروب است که تعمدا اصلاح نکردم :
-----------------
پ ن :
امروز چه خبره سایتم بالا نمیاد برای همین عکسها رو جای دیگه آپ کردم ، لعنت بر مردم آزار
اصغـرمحمـدی
سلام؛
به نقل از روزنامه جام جم امروز:
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
کمرکلی بزرگ
جنگل ارسنجان
با تشکر
مرتضی نعمتی