زردپره مزرعه :
دوستان در مورد نام پرنده زیر راهنمائیم کنند :
زردپره مزرعه :
دوستان در مورد نام پرنده زیر راهنمائیم کنند :
اصغـرمحمـدی
سلام:
اسد جان نظر شما در مورد این وایت بالانس چیست؟
سلام افشین جان
ممنون بخاطر ویرایش زیبایی که انجام دادید.
افشین جان من این عکس را بعد از ظهر گرفتم و هنوز هم یادمه که همه چیز تحت تاثیر نور زرد خورشید بود و بهمین خاطر سعی کردم رنگمایه عکس مطابق یا حداقل نزدیک با همون زمان عکاسی از روز باشه .حالا بحث هارمونی وسلیقه شخصی هم به کنار .
من عکس اصلی را با همون کراپ از فایل راو در کنار عکس ویرایش شده می گذارم ناگفته نماند که عکس اصلی در لایت روم تنظیم اکسپوژر وکمی کنتراست و کراپ شده است .
اما در خصوص ویرایش شما.
افشین جان یا مانیتور من مشکل دارد و کالیبره نیست یا اینکه شما از کنتراست و تیرگی بیشتر در عکس خوشتان می اید.انچه من الان در عکس شما در مانیتورم می بینم بغیر از تغییر وایت بالانس تیرگی و کنتراست بیش از حد درقسمت های تیره زیر دم و شکم و روی شاخه در قسمت پای راست گنجشک می بینم طوری که بعضی جاها مانند روی پای راست و زیر همان پای راست جزئیات تصویر بخاطر تیره شدن بیش از حد از بین رفته است.همچنین رنگ قهوه ای روشن در چشم پرنده تقریبا با مردمک یا سیاهی چشم پرنده یکی شده است.من فکر می کنم در تصویر ارسالی من جایی وجود نداره که جزئیات از بین رفته باشد اما در تصویر ارسالی شما بسیاری از مناطق شاخه و قسمتهای پرهای پرنده از بین رفته است.
حال برای من این سئوال مطرح شده که آیا دیگر دوستان هم همانطور که من تصویر ارسالی شما را می بینم , می بینند؟
لطفا دوستان اگر امکان دارد راهنمایی کنند.چون الان من هم کاملا در شک افتادم .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
اسد جان شما درست میبینید قسمت مورد اشاره مقادیر RGB صفر است این مورد میتواند اصلاح شود..افشین جان یا مانیتور من مشکل دارد و کالیبره نیست یا اینکه شما از کنتراست و تیرگی بیشتر در عکس خوشتان می اید.انچه من الان در عکس شما در مانیتورم می بینم بغیر از تغییر وایت بالانس تیرگی و کنتراست بیش از حد درقسمت های تیره زیر دم و شکم و روی شاخه در قسمت پای راست گنجشک می بینم طوری که بعضی جاها مانند روی پای راست و زیر همان پای راست جزئیات تصویر بخاطر تیره شدن بیش از حد از بین رفته است
منتها چیزی که باعث شد این ویرایش ( در اصل خود ویرایش را مد نظر نگیریم ) فقط رسیدن به تراز سفیدی و دیدن عکس در این حالت بود که خواستم ببینم نظر شما چیست؟
البته هنوز جای کار دارد... منتها چیزی که باعث شد پیشنهاد این مورد را بدهم احساس کردم ( تصحیح وایت بالانس ) به این حالت، ممکن است زیبا تر باشد.
منتها ماهیت کلی ویرایشی که انجام دادم یک ویرایش ایده آلی نیست ( در صورتی که فایل خام باشد ) روی فایل خام این تصحیحات حوصله و دقت انجام شود قطعا نتایج بهتری میتوان انتظار داشت.
موفق باشید
سلام افشین جان
راستش من خیلی کم به وایت بالانس عکس هایم دست می زنم و اینکه راستش به دوربینم خیلی اعتماد دارم چون وقتی عکسی می گیرم اکثر اوقات بلافاصله عکس را مورد بازبینی قرار می دهم و مورد تطابق با صحنه واقعی قرار می دهم . اما در کل واقعیت این است که بیشتر سعی می کنم آنچه در ذهنم دارم روی عکسم پیاده کنم .مثلا در این عکس .
من دو ویرایش روی یک عکس انجام دادم یکی که رنگهای طبیعی تری دارد وبیشتر با شرایط محیط عکاسی از سوژه تطابق دارد اما عکس دیگر ی رنگ مایه فیروزه ای (یا بقول ما دهاتی ها سبز آبی) دارد
خودمن بشخصه ویرایش دوم (سبز آبی ) را بیشتر دوست دارم .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
بالکان
تالاب چغاخور :
Canon 1000D+ Canon 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
داركوب سوری ( Dendrocopos syriacus)
جمشیدیه - بهار 88
400mm ، ISO 400 ، F/5.6 ، 1/400
سید موید نبیعیCanon EOS 30D - Canon EF 100-400mm f/4.5 5.6 L IS USM - Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC SLD - Flash 580EX II
سلام بر دوستان گرامی زمانی در فضای مجازی اگر عکسی از حیات وحش ایران با هر کیفیتی مشاهده می کردم بسیار مایه خوشحالی و شعف من می شد ولی اکنون اوضاع بهتر از گذشته است . همانطور که دوستان این فروم می دانند رسیدن به یک عکس موفق در این شاخه از عکاسی بسیار کار سختی است و مطمئن هستم دوستانی که در این زمینه تلاش می کنند می خواهند عکسهایشان در بهترین شکل ممکن نمایش داده شود و به شخصه واکنش مخاطبان این تصاویر جه مثبت و جه منفی برای شخص من حائز اهمیت خاصی است . تعدا دشاتهای موفق در عکاسی حیات وحش بسیار کم است شاید در یک روز شما از جندین گونه عکاسی کنید ولی در بهترین حالت یک یا حداکثر 3 عکس خوب خواهید داشت (به شخصه بارها دست خالی به خانه بازگشتم و حتی یک عکس خوب نداشتم ) و تعداد زیادی ثبت که به نظر من قابلیت نمایش به عنوان عکس برای مخاطب عکس ندارند برای خارج شدن از فضای صرفا ثبت من جند پیشنهاد داشتم :
1- تعدادی از دوستان ثبت های خودشان را به منظور شناسایی نوع گونه ارسال میکنند به نظر من اختصاص بخش جداگانه ای با عنوان راهنمای تشخیص گونه های حیات وحش برای این چنین ثبتهایی الزامی است در فروم های مشابه نیز این چنین است مثل این لینک :
http://www.birdphotographers.net/for...splay.php?f=58
و در این صورت اگر من بخواهم عکسهای حیات وحش را ببینم به فروم عکسهای حیات وحش مراجعه میکنم عکسی که برای صرفا تشخیص نوع گونه گرفته نشده است و ثبتهایی که برای تشخیص است در بخش راهنمای تشخیص گونه ها قرار خواهم داد
2- دوستان فقط اکثرا به تعریف و تمجید از عکسهای یکدیگر اکتفا میکنند خوب به شخصه من این امر را نمی پسندم . بسیار خوشحال خواهم شد اگر در مورد عکسهای من اینچنین نباشد و اگر اشکالی به نظرتان می رسد گوشزد کنید اگر ویرایش پیشنهادی دارید ارائه کنید من با یکی از همین دوستان خوب فروم صحبت می کردم صحبت از این بود که شرایط روحی عکاس در زمان عکاسی در میزان مقبولیت عکسهای ثبت شده در ان لحظه از نظر عکاس نقش دارد اگر در ان لحظه خبر خوبی شنیده باشد خوب احساس خوبی نسبت به ان دارد و در غیر این صورت بر عکس بنابر این معمولا عکاسان ارزیاب های خوبی در مورد عکسهای خودشان نیستند بنابر این دانستن نظر دیگران در پیشرفت هر عکاسی نقش مثبت دارد . شاید بگویید خوب این جایگاهش گالری ها است ولی به دلیل خاص بودن این نوع عکاسی و تعداد محدود ادمهایی که در این زمینه فعالیت می کنند اینجا به نظر من جای مناسیبتری است چون می توان نقدهای درستی خواند و نوشت .
3- به نظر من هر جیز که گرفتید منتشر نکنید این به شما کمکی نخواهد کرد بهترین عکسهایتان را بر روی نت بگذارید و سختگیرینه ترین نقدها را هم با تفکر و بدون تعصب بخوانید اگر به نظرتان درست بود به دنبال راه حل برای رفع ان بگردید
4- داشتن یک کتاب راهنمای صحرایی پرندگان وپستانداران ایران برای هر عکاس حیات وحشی از نان شب واجبتر است بسیاری از گونه ها به راحتی از روی این کتابها قابل تشخیص هستند
تشکر بابت حوصله ای که برای خواندن این نوشته به خرج دادید.کبک عکاسی شده در منطقه حقاظت شده جنگل خواجه در شمال شرق ایران معمولا سر چشمه ها از انها عکاسی می کردم ولی به دلیل سیمانی بودن اکثر ابشخورها چیز چالبی نصیبم نمی شد این از محدود شاتهایی است که با واکنش به صدا حاصل شده است در اردیبهشت 88
Canon 50d lens 300mlm f 2/8 l is plus 1/4xtlc
800/1 f 6/3
Iso 400
با احترام
سید بابک موسوی