با سلام.
با تشکر از عکسهای بسیار زیبای اساتید.
اگر امکانش هست دوستان نوع تجهیزات مورد استفاده(دوربین، لنز و...) و به خصوص مکانهای عکسبرداری را همراه عکس قید کنند.
موفق باشید.
با سلام.
با تشکر از عکسهای بسیار زیبای اساتید.
اگر امکانش هست دوستان نوع تجهیزات مورد استفاده(دوربین، لنز و...) و به خصوص مکانهای عکسبرداری را همراه عکس قید کنند.
موفق باشید.
سلام
خرگوش وحشی منطقه حفاظت شده شیر اخمد سبزوار خرداد 88
Canon 50d les 300mlm f 2/8 l is plus 2xtlc
با احترام
بابک
با سلام و تشکر ویژه از آقای موسوی بابت به اشتراک گذاشتن عکسهای زیباشون.
امروز برای عکاسی حاشیه رود ارس بودم متاسفانه زمین گل آلود و هوای ابری و مه آلود اجازه مانور بیشتر نداد و یکی از بدترین روزهام رو داشتم و کلی صحنه ناب رو از دست دادم. مکان عکاسی بین روستای فیروزآباد از توابع پارس آباد مغان و شهر جبرائیللی جمهوری آذربایجان در مزارع و نیزارهای وسیع لب مرزی حاشیه رود ارس بود.
همینجا تصحیح می کنم که تا به حال هر چی عکس دلیجه گذاشته ام همه دلیجه کوچک بوده و امروز تعداد زیادی دلیجه بزرگ و سنقر سفید و گندمزار دیدم که به واسطه کمی نور محیط ، عکسهام یکی از دیگری افتضاح بود و امکان بالابردن سرعت شاتر مقدور نبود. موقعی که سر و کله دلیجه یا سنقری پیدا می شد تمامی پرنده کوچک روی درختان یا حاشیه کانال و مزارع به سرعت عکس العمل نشان می دادند و بین نیزارهای پناه می گرفتند. دو راسو (به ترکی آلا بوغاز می گویند) هم حاشیه کانالهای آبرسانی به جون هم افتاده بودند که موفق به عکس گرفتن از یکی از آنها شدم. اینجا دسته های بزرگ کبوتر و سار ، حضور گسترده داشتند ! امروز برای اولین بار دراج دیدم که پرنده زیبایی است.
ارسال عکسهای بدون کیفیت را هم به حساب سنگ پای قزوین بگذارید :(
نوعی راسو :
سنقر سفید ؟ :
دراج ؟ :
اصغـرمحمـدی
سلام بر همگی دوستان
خب خدارو شکر فصل عکاسی از حیات وحش شروع شده و دوستان فعال شده اند و عکس های جالبی از حیات وحش به نمایش می گذارند.آفتاب هم نمی دونم از کدام طرف بیرون آمده که دوست عزیزمان سید بابک موسوی هم پیدا شده ودارد عکس می گذارد.(الحمدلله)
انشالله که سید بابک هم به اشتراک گذاری عکس های زیبایش ادامه داشته باشدو دیگر قطع نشود .انشالله.
جناب محمدی هم که هروقت عکس می گذارد دل ما هوایی می شود. جناب محمدی می ترسم آخر کار دست ما و خودتان بدهی وما را راهی دیارتان کنید وبرایتان مزاحمت ایجاد کنیم .
فرهاد خان رضوی شما لطف دارید ولی جدا من خدارو شکر می کنم که شما در تهران زندگی میکنید و این عکس های عالی می گیرید و به اشتراک می گذاریدمثلا اگر در محل جناب اصغر محمدی زندگی می کردید ما باید بساط عکاسی و عکسامون رو جمع می کردیم می رفتیم .:biggrin:
چهار روز پیش یک باران بی سابقه در 15 سال اخیر در رودان آمد(تو بخوان طوفان حضرت توح) که کلی خرابی به بار آورد و ظاهرا 2-3 نفری هم تلفات داشته است (سیل با خودش این دو سه نفر رو برده است)
امروز هم رودان هوا ابری بود البته بدون بارندگی .اما این دلیل نشد از خانه بیرون نزنم و عکاسی نکنم .راستش انگار پرندگان رودان با هوای ابری و سرما زیاد جور نبودن و بیرون نمی امدن و خودشون رو نشون نمی دادن.اما بجای پرنده سه تا خدنگ دیدم که خوب نسبتا دور بودند ولی برای ربع ساعتی من را سرگرم خودشان کردند.
این هم یک عکس از گنجشک ماده .البته نمی دانم چرا عکاسان حیات وحش به این بدبخت (گنجشک)بها نمی دهند و تحویلش نمی گیرند واز این پرنده کسی درست و حسابی عکس نمی گیره .
پایدار باشید
یا حق
D300-Sigma 150-500@300mm-f/11-1/80SEC-ISO 320
اسدالله مداح
چکاوک کاکلی :
Canon 1000D , Canon 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
بهبه واقعا کلی لذت بردم از عکس همه دوستان
خوش به حال دوستانی که در تهران زندگی نمیکنند.
ما که هنوز نتونستیم بریم جایی واسه عکاسی این عکس هم باز عکس آرشیوی مال اوایل تابستان
طرقه کوهی
فرهاد رضوی
ممنون از عکس زيباتون.
من تا حالا فکر ميکردم که طرقه ها دانه خوار باشند (با توجه به فرم نوکشان) و در ضمن يکي هم خونه داشتيم (البته نه اين نوع که شما ثبت کرديد) فقط دونه ميخورد و گاهي هم خورده نون نميدونستم که گوشتخوار هم هستند. ( ما رو بگو چقدر تخم کتان داديم پرندهه خورد و آخرشم زبونش به خوندن باز نشد )