سلام
باتشكر از همگي دوستان كه در اين حيطه فعاليت مي نمايند و لذت ديدن را به اشتراك مي گذارند اگر لطف نمايند و محل عكاسي را قيد كنند فكر مي كنم نتيجه مطلوب تري خواهد داشت
ارادتمند
سلام
باتشكر از همگي دوستان كه در اين حيطه فعاليت مي نمايند و لذت ديدن را به اشتراك مي گذارند اگر لطف نمايند و محل عكاسي را قيد كنند فكر مي كنم نتيجه مطلوب تري خواهد داشت
ارادتمند
سلام
همانطور که دوستان میدانند با شروع فصل بهار فرصت مناسبی برای دوستاران عکاسی از پرندگان فراهم میشود که در کمتر موقعی از سال پیش می آید.دلیلش هم روشن است آغاز فعالیت تولید مثلی پرندگان که باعث میشود توجه پرنده بیشتربه دور کردن رقبا از قلمرو –لانه سازی- بدست آوردن طعمه برای تغذیه جفت یاجوجه ها سوق پیدا کند.( یک نمونه از آن را اصغر محمدی عزیز در چند پست پیش در رفتار دلیجه نشان داده بود) که در پی آن عکاس میتواند با راحتی بیشتر به سوژه نزدیک شود و پرنده توجه کمتری به انسان نشان می دهد. دیروز فرصتی پیش آمد که برای عکاسی به پارک جمشیدیه در شمال تهران بروم( این را هم عرض کنم که چند نفر از دوستان در پیام خصوصی مکان عکاسی من را سوال کرده اند که برایشان توضیح دادم) و اینجا برای بقیه دوستان میگویم که نزدیک به 90% عکسهایی که من در این تاپیک گذاشته ام در پارک جمشیدیه گرفته شده البته دوستان بیاد داشته باشند هیچکدام از پارکهای تهران مکان مناسبی برای عکاسی از پرندگان نیست ولی در این میان جمشیدیه یک استثنا است بدلیل اینکه در جبهه شمالی- پارک به کوهستان وصل میشود در این منطقه تردد کمتر است و طبیعت شکل بکر تری دارد. همین منطقه مرزی بهترین جا برای دیدن انواع پرندگان است من تا کنون موفق به دیدن 25 تا 30 گونه مختلف در همین محدوده کوچک شده ام و از 10تا 15 گونه هم عکسهای بدرد نخوری گرفته ام که بیشترش را دیده اید والبته با تمام این حرفها بار ها شده که نه به جمشیدیه بلکه به دست نخورده ترین مناطق هم رفته ام ولی بدلیل مناسب نبودن زمان و مکان یا شرایط جوی دست خالی برگشته ام. امیدوارم این توضیحات برای دوستانی که مکان عکاسی را سوال کرده اند کافی باشد . و اما راجع به دیروز سسک گلو سفید پرنده ای بسیار پر جنب و جوش و هشیار است در شر ایط عادی نزدیک شدن به 4 یا 5 متری اش هم بسیار سخت است ولی به همان دلایلی که در بالا عرض کردم سه سسک نر بمدت نیم ساعت با سر و صدای زیاد همدیگر را تعقیب میکردند که دست آخر یکی از آنها بی هیچ ترسی در دو متری من نشست که حاصلش شد عکسهای زیر. در پایان مرا بخاطر پر حرفی ببخشید. همیشه پیروز باشید
عکسها اگزیف دارند.
اگر اشتباه نکنم ؛ زرده پر سر سرخ(red headed bunting)(مثل همیشه هم اسم پرنده رو نمیدونم)
سلام؛
زردپره سر سياه
Iso400-F8-1/2000s@500mm
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
کوکو ؟؟
دیمه - چهارمحال و بختیاری :
Canon 7D, Canon 400 f/5.L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com