سلام محسن جان
اگر کمی نویز اضافه کنی، حالت غیر طبیعی ناشی از Gussian blur پس زمینه کمتر به چشم میخوره :
سلام محسن جان
اگر کمی نویز اضافه کنی، حالت غیر طبیعی ناشی از Gussian blur پس زمینه کمتر به چشم میخوره :
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
آگمای صخره زی فلس ریز اگر اشتباه نکنم
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام جناب ناظم رعایای عزیزسلام محسن جان
اگر کمی نویز اضافه کنی، حالت غیر طبیعی ناشی از Gussian blur پس زمینه کمتر به چشم میخوره
بحث خوبی رو باز کردید، در اکثر مواقع در شرایطی که با بکگراند یک دست مواجه میشیم چنین مشکلی (یک حالت غیر طبیعی که اشاره شده) دیده میشه، درسته که با اضافه کردن نویز اون حالت از بین میره اما از نظر من خود نویز هم یه حالت نا مطلوب دیگست :) نظر شما چیه؟ باید راه دیگه ای پیدا کرد
شاید در چنین بک گراندهایی استفاده ار Gussian blur خیلی ضروری نباشه، پیشنهاد من چند بار استفاده کردن از فیلتر Reduce Noise در بکگراند شبیه چیزی که در این مقاله + گفته شده
تا نظر دوستان چی باشه
سلام
در سفری که من به اتفاق برادرم و دو نفر دوستان پرسنل مغازه ام که به خور آذینی داشتم این عکس را گرفتم.این عکس خاطره خوبی داشت که از خود عکس برایم جالبتر بود و من همیشه تا یاد اون روز می افتم خند ه ام می گیرد.این پرنده همانطور که می دانید ماهیخورک است وامادر خور آذینی به اسم دوست سید بابک انرا می شناختم.والبته راننده قایق کرایه ای هم انرا به اسم دوست بابک می شناسد.
روزی که من با دوستان و برادم به خور آذینی رفتیم هنگامی که برای اولین بار تایتانیک(قایق بادی)را به آب انداختم به آنها گفتم که باید فقط در قایق ساکت و آرام بنشینند و حرفی نزنند و فقط تماشا کنند.چرا که پرنده ها از سروصدا زیاد خوششان نمی اید.این پرنده اولین سوژه سر راهم بود و من می دانستم کجا باید ان را پیدا کنم برای همین مستقیم رفتم سراغش. این پرنده واقعا استثنایی است .چرا؟من باقایق انقدر به این پرنده نزدیک شدم که قایق به بشکه ء فسیل شده ای که روی ان نشسته بود چسبید و در نتیجه برادرم و شاگر مغازه ام به این پرنده انقدر نزدیک بودن که به راحتی می توانستند او را با دست لمس کنند. در ان حین من وسط قایق بودم وداشتم پشت سر هم عکس می گرفتم .و گاهی هم دوربین را پایین می اوردم و نفسی تازه می کردم.برای یک لحظه چشمم به صورت برادرم افتاد قیافه برادم بسیار خنده دار بود.او دهانش از تعجب بیش از اندازه باز مانده بود طوری که من یاد فیلم وکارتن ماسک افتادم وقتی فک جیم کری از تعجب روی زمین می افتاد) او با تعجب داشت به پرنده نگاه می کرد و دوباره بر می گشت وبادهان بازنگاه بغل دستی اش میکرد.اما اینقدر قیافه اش خنده دار شده بود که من نتونستم بیشتر عکس بگیرم ناگهان صدای خنده ء بلند من سکوت را شکست و همه نگاه من کردند و زدند زیر خنده آنها هم متوجه دهان برادرم شده بودند.
فکر می کنید با صدای خنده ء ما پرنده ترسید و رفت.نه بابا .این پرنده داشت روی ما رو کم می کرد وقتی که خندیدم انگار به پرنده بر خورد.با ور نمی کنید پرنده رویش را از من بر گردوندو قهر کرد.(طرف به خودش گرفته بود).مجددا شروع کردم به عکاسی .هر چی ارام سوت زد م که رویش را بطرف دوربین برگرداند اصلا اهمیت نمی داد.مجبور شدم التماسش کردم هر چی گفتم جون مادرت من رو نگاه کن اهیت نمی داد و البته با گوشه چشم من رو نگاه می کرد ولی اهمیت نمی داد.البته عکس قهر کردن این پرنده را دارم اما متاسفانه ادیتش نکرده ام.
خلاصه انروز صورت برادر من با ان حالت تعجبش شد سوژه روز ما و بساط خنده.والبته هنوز هم تا خاطره انروز را یادمان می ایدخنده ها سرازیر می شود.
این هم دوست آقا بابک عزیز که جایش در ان روز بسیاردر بین ما خالی بود.البته این عکس قبل از اینکه به محل نشستن پرنده بچسبیم و در حین حرکت گرفته شده است برای همین در 500م م گرفته شده است.
D300-Sigma 150-500-@500mm-1/800SEC-F/8-ISO 320
اسدالله مداح
سلام جناب مطهری
البته بهترین چیزی که در عکاسی از حیات وحش میشود با آن مواجه شد یک بکگراند یکدسته که به خودی خود نه تنها غیر طبیعی نیست بلکه یک فاکتور اصلی در زیبایی چنین عکسهاییست. ولی مشکل وقتی است که بخوهیم یک پس زمینه شلوع و غیر یکنواخت را با ترفندهای فوتوشاپ یکنواخت کنیم. یک راه استفاده از Gussian blur که در هر حال ظاهری غیر طبیعی به عکس خواهد داد و جز اضافه کردن نویز برای از کم کردن این ظاهر دیجیتالی من کاری بلد نیستم ولی حتما راه هایی هست.
ولی برای بهبود پس زمینه در شرایطی که پس زمینه ی شلوغ و غیر هموژنی داریم، بهترین ابزاری که من میشناسم پلاگین Alien Bokeh هست که یکی از دوستان در تاپیکی مستقل قبلا معرفی کرده اند.
راه های دیگری هم هست از جمله عوض کردن پس زمینه و .. که البته اصالت عکس را خدشه دار میکنه.
ویا استفاده از Brush tool و Noise reduction قوی که در مقاله مورد اشاره شما آمده.
و نهایتا بهترین و صحیح ترین راه برای پیشگیری از شلوغی پس زمینه و عدم نیاز به کارهایی اینچنینی، نزدیکتر شدن حداکثر به سوژه، عکس گرفتن از سوژه در شرایطی که با پس زمینه فاصله نسبتا زیادی داشته باشد و همینطور استفاده از لنزهای خوب و سریعه که با هیچ نرم افزاری قابل تقلید نیست.
ویرایش توسط Behin Nazem : Tuesday 20 April 2010 در ساعت 18:57
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
الان که نگاه می کنم برداشتم از اون واژه غیر طبیعی در کامنت اول شما اشتباه بوده، منظور من از حالت غیرطبیعی یه چیزی شبیه عکسی که در زیر قرار میدم و جاهایی از بکگراند که دورش خط کشیدم بود، نمی دونم متوجه میشید و میبینید در عکسم یا نه؟، در اطراف اون لک سیاه در بکگراند که یه لایه های رنگی بوجود آمده، بیشتر منظورم رفع این مشکل بود که نمی دونم بر چه اساس بوجود میاد و چطوری از بین میره؟
شرمنده از برداشت اشتباه
سلام
منظور منهم همین حالته، البته وقتی که در اثر بلر کردن نرم افزاری پس زمینه ایجاد بشه.
در پس زمینه هایی که بطور طبیعی مبهم و یکنواخت هستند (مثل عکس شما ) هم در صورت نویز رداکشن زیاد و کم کردن حجم فایل ایجاد میشه. اگر نویز رداکشن انجام ندهید (ویا محافظه کارانه تر انجام دهید ) و فایل را با کیفیت بالاتری ذخیره کنید این مسئله کمتر به چشم خواهد خورد ولی در عوض حجم فایل افزایش خواهد یافت.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سینه سرخ ایرانی :
Canon 7D, Canon 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام، تو پست قبل یادم رفت از مسعود مبین علی عزیز بابت قرض دادن دوربین و لنزش تشکر کنم
Canon EOS 7D - Canon EF 100-400mm - f/6.3 - 1/250 - iso 100
خیلی سخته آدم 7D دستش بگیره و هوس بازی با AI Servo رو نکنه
Canon EOS 7D - Canon EF 100-400mm - f/8 - 1/1600 - iso 400