چنگر - Coot
میقان - اراک
D300 - Sigma 500mm F 4.5 +TC 1.4x - 1/1000s - F 8 - ISO 320
چنگر - Coot
میقان - اراک
D300 - Sigma 500mm F 4.5 +TC 1.4x - 1/1000s - F 8 - ISO 320
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
زنبورخوار - Europian Bee-Eater
تلو
7D - 300 2.8 +TC2x - F 7.1 - 1/1000s - ISO 200
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
ای پرنده مهاجر،سفرت سلامت اما...به کجا میری عزیزم؟قفسه تموم دنیا
سلام،
اینم اولین آپلود من تو این فروم
البته تازه کارم و در حال یادگیری، بازم از کارام تو قسمتهای مختلف آپلود میکنم و منتظر نقد
SX20 IS- 100 f8 -1/160s - ISO 80
ویرایش توسط savalangh : Wednesday 28 April 2010 در ساعت 17:08
لنز: 105-18 نیکون :biggrin:
سلام دوست عزیز
ضمن خوش آمد گویی به شما به خاطر عضویت در فروم
راجع به عکسی که به اشتراک گذاشتید لازم دونستم یکی دو نکته رو عرض کنم
1-ثبت شما کادر بندی خوبی نداره و سوژه مورد نظرتون رو نمیشه از عکس فهمید: پرنده در حال پرواز یا پرنده نشسته؟
2-برای عکاسی از پرندگان (خصوصا پرندگان کوچک به خاطر تحرک بیشتر) جهت فریز کردن سوژه نیاز به استفاده از سرعت شاتر بالا است (با 1/500 تقریبا میشه حرکت هر جنبنده ای رو فریز کرد) همونطور که میبینید به علت سرعت کم شاتر پرنده در هوا محو شده
3-فوکوس خوبی انجام نگرفته و محل فوکوس به نظرم پشت پرنده ها افتاده و هر دو پرنده در فکوس نیستند
4-محوی ناشی از لرزش دست در عکس پیداست برای جلوگیری از آن از یک فرمول ساده استفاده کنید:
سرعت شاتر = 1/ فاصله کانونی مثلا برای فاصله کانونی 560 (همین عکس شما) اگر سرعت شاتر 1/560 یا نزدیک ترین عدد قابل تنظیم به آن یعنی 1/500 میبود محو شدگی ناشی از لرزش دست در عکس حذف میشد.
موارد فوق رو از این جهت عرض کردم که اگر به عکاسی حیات وحش علاقه مند شدید بتونید ثبت های بهتری داشته باشید
با آرزوی موفقیت برای شما
سلام
امروز یک سفر نیمروزه ( به روال 2 سال اخیر هفته ای یک نیم روزاز 5 صبح تا 2 بعد از ظهر ) و اینبار به تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری داشتم. متاسفانه تنها چیزی که از این تالاب باقی مانده تابلوی سازمان حفاظت از محیط زیست است در حالیکه کل تالاب زه کشی و به زمین کشاورزی تبدیل شده است. ولی علیرغم این مسئله تنوع پرندگان کوچک و آبزی نسبتا خوب بود بطوریکه توانستم از حدود 10 گونه مختلف پرنده عکس بگیرم که بعضی از آنها را برای اولین بار میدیم. از جمله این پرنده زیبا که نامش را نمیدانم :
Canon 7D, Canon 400 f/5.6L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
با سلام
بهین عزیز
همیشه دیدن و عکس گرفتن از یه پرنده برای اولین بار برام خیلی لذتبخشه. خوش به حالتان :)
پرنده هم اگر اشتباه نکنم گلاریول بال سرخ است ( pratincole) در غیر اینصورت گلاریول بال سیاه ( black winged pratincole)
کد:http://www.iranian-bird.blogfa.com/cat-3.aspx
اصغـرمحمـدی
بچه کلاهو (سنجاب زمینی) ممنون از راهنمایی جناب مومنی
Canon EOS 500D - Canon EF 70-300 mm - f/8 - 1/400 - iso 400
Canon EOS 500D - Canon EF 70-300 mm - f/8 - 1/320 - iso 400
عکسهای بهتری دارم از این سوژه که هنوز فرصت نکردم سراغشون برم، انشاالله در پست های بعدی