سلام
من نمیتونم تصاویر آقای محمدی را ببینم!
سلام
من نمیتونم تصاویر آقای محمدی را ببینم!
Canon 500D + 18-55 + 55-250
سلام
اگر بپذیریم که عکاسی در طبیعت یعنی بودن در مکان مناسب، در زمان مناسب، این قضیه در رشته حیات وحش بیشتر نمود پیدا میکند. کسانی که شانس این رو دارند که در نزدیک مناطقی زندگی می کنند که دسترسی آسان به پناهگاه حیات وحش دارند موفق تر خواهند بود مگر اینکه رنج سفر رو به خود هموار کنند. در غیر این صورت توفیقی در این رشته حاصل نمی شود.
حالا منظور اینکه دوستانی که در جنوب ایران زندگی می کنند شانس زیادی برای عکاسی از پرندگان دارند. خصوصا تالاب شادگان که بیش از 150 گونه پرنده در این تالاب زندگی می کنند. (البته در طول سال و با احتساب پرندگان مهاجر) وقتی در اسفند ماه و اوایل فروردین ماه از جاده ماهشهر بطرف آبادان حرکت کنید انواع پرندگان را به راحتی در کنار جاده خواهید دید.
حالا ما با پر رویی هر کاری با اینD50 و 18-200 می کنیم اما دیگه عکاسی حیات وحش بدون ابزار مناسب نمیشه.
سلام پيام جان؛حالا منظور اینکه دوستانی که در جنوب ایران زندگی می کنند شانس زیادی برای عکاسی از پرندگان دارند. خصوصا تالاب شادگان که بیش از 150 گونه پرنده در این تالاب زندگی می کنند. (البته در طول سال و با احتساب پرندگان مهاجر) وقتی در اسفند ماه و اوایل فروردین ماه از جاده ماهشهر بطرف آبادان حرکت کنید انواع پرندگان را به راحتی در کنار جاده خواهید دید.
حرف شما درست است. اما متاسفانه به علت عدم امنيت كافي در منطقه، خودم علي رغم علاقه بسيار زيادي كه به حضور در تالاب شادگان دارم، تاكنون رغبتي به حضور انفرادي (خصوصا با وسايل عكاسي) در آنجا پيدا نكرده ام. اما مراجعه گروهي به آنجا مشكل خاصي ندارد.
براي اينكه آف تاپيك نشود:
گاوچرانك
ISO200-1/640s-F8,+4/3EV@500mm
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام
ببخشید یکم سافته بالاخره عکس با لنز تامرون 300-70 در 300 میلیمتر .
بخاطر دیاف بسته این لنز در 300 میلیمتر و نور کم مجبور شدم برای داشتن سرعت شاتر بالا از ایزوی 1600 استفاده کنم که کیفیت عکس را بیشتر پایین آورد اما حالت گنجشکها به نظر جالب اومد
موفق باشید
ویرایش توسط shenasi : Sunday 11 April 2010 در ساعت 01:20
باسلام
با اطلاعاتی که از دوستان کسب کردم فکر کنم کورکور حنایی
مکان بندرعباس
موفق باشید
ویرایش توسط shenasi : Monday 12 April 2010 در ساعت 03:56
با سلام
حمید رضا مرادی
G12
سلام؛
بعضي موارد عكاسي از پرندگان توام با صحنههاي جالبي از رفتار پرندگان در مواجهه با انسان و احساس خطر است.
كشيم كوچك پرنده اي است كه شايد با ماشين هم نتوان بيشتر از 20 متر به آن نزديك شد. بلافاصله به زير آب مي رود و وقتي دوباره آن را ميبينيد كه 40-50 متر از شما فاصله گرفته باشد.
اما در يك مورد پرنده با وجود اينكه متوجه حضور ما شده بود، نه تنها مخفي نشد، بلكه به آرامي و به صورت مارپيچ شروع به حركت به سمت كناره آبگير (سمت ماشين) كرد كه بعد از مدتي من متوجه داستان شدم.
و سپس به سرعت از آنجا دور شد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star