Glossy Ibis - اکراس سیاه
D300 - Sigma 500mm - F 8 - 1/800s - ISO 320
Glossy Ibis - اکراس سیاه
D300 - Sigma 500mm - F 8 - 1/800s - ISO 320
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
حقیقتش اینکه این عکس داستان جالبی دارد که بد نیست شما هم بدانید. البته من نثر شیوای عمو اسد عزیز را ندارم ولی سعی خود را میکنم کم و زیادش را به بزرگی خودتان ببخشید.
دیروز فرصتی شد تا بهمراه آقا محسن عزیز سری به جمشیدیه بزنیم بیشتر به این دلیل که چون چند هفته پیش من دو سه نوع پرنده ای را دیده بودم که معمولا آنجا کمتر دیده میشوند گفتیم شاید بخت یار باشد و موفق به عکاسی از آنها بشویم. محسن هم دستگاه پخش صوتش را که آوای پرندگان را (برای جذب آنها) پخش میکند بهمراه آورده بود . بعد از کمی جستجو جایی را پیدا کردیم که احتمال مشاهده و عکاسی زیاد بود نشستیم و دوربین را آماده کردیم محسن بی مقدمه گفت نظرت راجع به الیکایی چیست و بلافاصله پلیرپخش صوت را راه انداخت و اوای پرنده با شدت زیادی پخش شد جالب اینکه یک الیکایی خیلی سریع به صدا عکس العمل نشان داد و تا آمدیم سرمان را بجنبانیم! آمد و در سه متری ما نشست و با وجودی که در هیچ نوع استتاری نبودیم پرنده کوچک بی هیچ ترسی به ما نزدیک میشد . نکته ای هم که باید در باره این پرنده زیباعرض کنم اینکه الیکایی جزء یکی از کوچکترین پرندگان ایران است باطول هشت - نه سانت و عادت خنده داری هم دارد که دائما دمش را بالا میگیرد واین آنرا از آنچه که هست هم کوچکتر نشان میدهد .
خلاصه بعد از چندین شات و چهار پنج بار رفت و آمد الیکایی خسته شد چون هر چه میخواند ما با صدای بلندتر به آن جواب میدادیم و پرنده بینوا از رو رفت و دور شد! ولی در این بین ما هم توانستیم عکسهای خوبی از آن بگیریم بخصوص محسن که عکسهایی با پزهای عالی و دیتیل بی نظیر گرفت .
حالا تا محسن حوصله ویرایش و ارسال عکسهایش را پیدا کند یکی از عکسهای من را ببینید . عکس اگزیف دارد.
تشکر از توجه دوستان
همیشه پیروز باشید.
حوالی ساحل بندرگز
500D , 100-400@ 400 mm , f/5.6 , 1/1250 s , ISO : 200
نام پرنده رو نمیدونم. از دوستان اگر کسی نام پرنده رو میدونه لطفا بگه
سلام؛
الیکایی-پارک جمشیدیه
7D,150-500@500mm-Iso 400,F8,1/400s,+1/3EV
Wren - الیکایی
7D - 300 2.8 + TC2x - 1/640s - F 7.1 - ISO 800
با سپاس از محسن و کسری عزیز
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
برای اولین بار تجربه کردم عکاسی در حیات وحش رو انصافا بسیار سخت و جذابه .
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام
نمیدانم چرا در سایت اپلود کردم عکس کلا بی کیفیت شد عکس اینطور بود مقداری بیشتر ریسایز کردم
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!