با دیدن عکسهای زیبای دوستان آدم به وجد میاد.
با دیدن عکسهای زیبای دوستان آدم به وجد میاد.
نوع ویرایش و حال و هوای عکس،کیفیت و کمیت رنگها عمدی هست...دوست داشتم کمی تشویش به کار بدم و یک مقداری فضای عکس رو غیر واقعی کنم...یکجورهایی مثل حال هوای این روزهای خودم هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
پست3453
جناب آقای ملک زاده عکس زیباییست
نظرمن این کراپ است
منتظر نقد و نظر
عمق میدان زیاد بک گراند نامناسب و شلوغ و داشتن ته رنگ قرمز از نقایص اولیه این کار هست!
خودم وایت بالانس رو برای پرنده تنظیم کردم(عکس پایین) ولی به نظرم میشه بک گراند رو جدا کرد و رنگ ها رو گرم تر کرد
در کل از نظر من چیزی جز یک اسنپ شات ساده نیست، برای الگو میتونید از عکس های آقایان Morteza Nemati ،
shenasi و A_Maddah و... استفاده کنید
مهدی روجایی
مهدی جان بسیار ممنونم از نظرت، ته رنگ قرمز برای اینه که من وایت بالانس رو در حالت روشنایی روز قرار دادم و این کار رو به صورت سلیقه ای انجام دادم ( اگر قانون خاصی در این خصوص هست بفرمایید) البته من به تازگی وارد این زمینه شدم و بی تجربگی و انتخاب دیاف بسته 8 باعث شلوغی پس زمینه شد. انشااالله در کارهای بعدی جبران میکنم
برای از بین بردن ته رنگ که مقاله زیر رو پیشنهاد میدم. البته برای شروع کار و اکثر عکس ها جواب میده ولی در ادامه باید فقط کمکی باشه برای از بین بردن ته رنگ و نه تنها راه.
روشی دیگر برای از بین بردن ته رنگ
مهدی روجایی
علاوه بر بک شلوغ، عکاسی از زاویه بالا از پرنده باعث ایجاد یک زاویه دید نه چندان دلچسب شده است. فکر کنم جایی خواندم در عکاسی پرندگان بهتر است در سطح چشم پرنده قرار بگیرید. عکس فوق را خودم با نشستن و خم شدن تا جایی که بک را یکدست و تمیز داشته باشم گرفتم. اما چون فاصله دور بود و منم فقط با فوکوس دستی میتونستم فوکوس کنم و از این فاصله دور نمیشد تشخیص داد که فوکوس شده یا نه ، عکس شارپ و تمیز نشده است. به هر حال هدف مقایسه زاویه دید در دو عکس و تاثیر آن بر کیفیت کادر و عکس است.
جناب ملک زاده اتفاقا عکستون زیباست یه خورده حوصله بخرج دادن و ادیت میتونه یه همچین کسی رو زنده کنه...با عرض معذرت فضولی کردم و یه نیم ادیتی براش انجام دادم