سلام
حواصیل سفید بزرگ ( Great white egret ):
اصفهان - زاینده رود
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4x TC
سلام
حواصیل سفید بزرگ ( Great white egret ):
اصفهان - زاینده رود
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4x TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
اکثر دوستان ( بخصوص بهین عزیز ) عکس های بسیار خوبی نمایش می دهند.
اگر در مشخصات زمان عکاسی هم تشریح شود بسیار عالی است ( مثلا بنده اطلاع دقیقی از آب و هوای اصفهان و فصل ها مناسب برای عکاسی از پرندگان در این منطقه ندارم )
همچنین از در مورد مشکلات و موضوعات فنی.
بهین جان این عکس های زیبا تازگی گرفته شده اند و یا نه مربوط به فصل های دیگری است؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام جناب قبادی
از اظهار لطفتان بسیار متشکرم
عکس های زیر را هفته پیش گرفته ام. چند سالیست که بدنبال خشک شدن باتلاق گاوخونی (بخاطر خشکسالی و همینطور انتقال آب زاینده رود به شهرهای دیگر ) پرندگان مهاجری که در گاوخونی زمستان گذرانی میکردن به شهر پناه آورده اند و هرسال گونه های بسیار زیادی از آنها از اوایل پاییز تا اوایل فروردین زمستان را در دل شهر میگذرانند. تعداد و تنوع گونه ها بسیار زیاده و بیشترین تراکم آنها هم نزدیک پلهای خواجو و سی و سه پل هست ، بنابراین برای دوستانی که به عکاسی از پرنده ها علاقه دارن میتواند هم فال باشد و هم تماشا.
البته تعداد محدودی از حاصیل ها هم ساکن زاینده رود شده اند و در بهار در حومه شهر زادو ولد میکنند.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
لاک پشت مهمیز دار ، قشلاق تنگ - تابستان 86
canon 350d + sigma 17-70
,
عقاب جنگلی ، روستای آلوارس(آب معدنی واتا محصول چشمه های این روستاست)، نزدیکی سرعین ، تابستان 1387
Canon 350D + Canon 55-250@250
اصغـرمحمـدی
البته یک تاپیکی بود در مورد وسایل مورد نیاز برای سفر ( جستجو نکردم ) که در آنجا قیمت دقیق و مکان فروش و ... این وسیله و وسایل بسیار دیگر عنوان شده است.( قیمت دقیق را جستجو کنید بنده اطلاع دقیق ندارم )
برای مشخصات این وسیله:
کد:http://www.dazer.com/
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
پیرو فرمایشات کاوه عزیز
- من خودم حداقل با یک همراه به مناطقی که امکان حمله حیوانات وجود دارد می روم هر چه تعداد بیشتر باشد بهتر است چون احتمال هر آسیبی هست مثل در رفتن قوزک پا . بدیهی یکی باید نقش امدادگر رو بازی کنه.
- وسیله مورد نظر کاوه خیلی وسیله خوبی است ولی آن را ندیده ام . من از ترقه های معمولی استفاده می کنم که ایجاد صدا می کنند و از آنها در صورت مثلا حمله چندین سگ استفاده می کنم
- همیشه مقداری لاستیک همراه خودم دارم که برای روشن کردن آتش از آن استفاده می کنم مواد دیگری هم هستند که برای روش کردن سریع آتش به کار می رود حتما هم آتش را قبل ترک محل خاموش نموده در صورت وزش باد از خاموش بود آتش مطمئن می شوم.
- سعی می کنم مسیرم رو طوری انتخاب کنم که در خلاف مسیر باد باشد (البته عده ای خلاف این نظر را دارند)
- در صورت شناختن مسیر و خطرات احتمالی ، مسیر دیگری را انتخاب می کنم هرچند ممکن است کیلومترها به مسیر افزوده بشود
- سعی می کنم مسیرم به گونه ای باشد که دید وسیعی داشته باشم و غافلگیر نشوم
- موقع حمله سگ سانان مثل سگ و گرگ به صورت ایستاده نمی مانم حتما می نشینم و به هیچ وجه فرار نمی کنم (فرار از مقابل سگ سانان، بلانسبت ، حماقت محض است )
- معتقدم پارس کردن و زوزه کشیدن حیوان را خسته می کند ، سعی می کنم آنها را وارد به پارس کردن کنم
- چون هنگام ترسیدن از سگ سانان هورمونی ترشح می شود و گویا این حیوانات دارای شامه قوی آن را حس می کنند و جری می شوند ، سعی می کنم بر خودم مسلط باشم و اعتماد به نفس خود را از دست نمی دهم.
- به سگ سانان سنگ نمی اندازم تجربه ام می گوید که آنها این اقدام را نوعی ترس قلمداد می کنند با تکان دادن آرام چیزی مثل چوب بلند و عدم تحرک و تقلای بیش از حدمان ، بعد از چند دقیقه محل را ترک می کنند.
و در نهایت اینکه :
- همیشه به خودم تلقین می کنم که از مرگ نمی ترسم بالاخره روی خواهم مرد و فقط یکبار خواهم مرد نه بیشتر. فوقش دوساعت زجر خواهم کشید و مشابه این دردها را قبلا دیده ام (درد دندان ، درد کلیه و ... )
اصغـرمحمـدی
با سلام
به نظر من هر صحبتی که می کنیم در مورد هر چیزی باید با دلایل علمی باشد و اگر بسیار ساده به نظر می رسد لاقل دلایل منطقی برپایه یک رفرنس برای ان بیاوریم و یا در ان زمینه انقدر صاحب نظر باشیم که بتوانیم بدون ذکر منبعی خاص بر اساس یافته های شخصی خویش البته بر اساس مستندات علمی براساس یک فعالیت میدانی بر روی یک گونه جانوری براساس یک مواد و روشهای مشخص قابل قبول به یکسری نتایج برسیم شما دوست عزیز برچه اساسی ادعا می کنید که جمعیت گرگ ان هم در ایران !!!!!!!!!!! زیاد شده است . تا انجا که من اطلاع دارم هیچ پراورد جمعیتی در سطح کشور و با هیچ فعالیت علمی گسترده در سطح کشور بر روی گرگ یا سایر سگ سانان ایران انجام نشده است پس براساس چه رفرنسی شما چنین ادعایی دارید نام مطالعه انجام شده را دراینجا بیاورید تا ما هم با رفرنس شما اشنا شویم . گرگ به نظر من در ایران وضعیت نامشخصی دارد مردم ما بشدت با این گونه مفید در طبیعت دشمن هستند نمونه اش رسم کله گرگی در استان کرمان به این مفهوم که شما اگر کله یک گرگ را به یک دامدار منطقه بیاورید علاوه بر احترام فراوان !!! یک گوسفند به عنوان جایزه به شکارچی می دهند !!!!امار مشاهدات سالیانه من از گرگ( من هر چیزی را که در طبیعت می بینیم بخصوص پستانداران و پرندگان تعداد و زمان و مکان مشاهده اش را یادداشت می کنم و توصیه می کنم چنین کاری را انجام بدهید بسیار در تحلیلتان برای عکاسی حیات وحش یا هر فرم دیگر علاقه مندی شما مفید خواهد بود) در استانهایی که در انجا حداقل دو سال کار کردم مثل استان خراسان رضوی و خراسان شمالی و استان کرمان طی سه تا چهار سال اخیر مشاهدات من بشدت کاهش پیدا کرده است البته من صاحب تخصص در زمینه سگسانان نیستم ولی این صحبت براساس مشاهدات عینی خود من بوده است الیته براساس این مشاهدات نمی توان نتیجه گرفت که گرگ حتی در ان منطقه مورد مطالعه در خطر است ولی شما هم نمی توانید چنین ادعایی داشته باشید که جمعیت گرگ در مناطق شما رو به فزونی است .
با احترام
سید بابک موسوی
سلام این هم یکی از عکسهای من از راسو که در کوههای منطقه قرچقه و بردر نزدیک باجگیران مرز ما با کشور ترکمنستان گرفته شده است در ابان 87 امیدورام همگی این حیوان مفید و زیبا را دوست داشته باشید و در حفظ و حراثت از تنوع زیستی کشور که متعلق به خودمان است کوشا باشیم با احترام
سید بابک موسوی
[IMG]http://*******.info/files/2dykywjn7gtw1r820yw3.jpg[/IMG]
جناب قبادی
من مغالطه میکنم یا شما
مثل اینکه شما هنوز در بحثی که با جناب محمدی داشته اید مانده اید و متوجه نشدید منظور من چه بود
بحث من روی تعداد گرگ و دریدن آنها و غیره نبود
بحث من این بود که هر انسان عاقلی در موقع دفاع از خود , این کار را خواهد کرد . چه شما خوشتان بیاید و چه شما خوشتان نیاید
چه آنرا خوب بدانید و چه بد
خود شما نیز اگر در طبیعت ( نه در طبیعت وحش بلکه در اطراف همین شهر خودتان ) گیر یک گرگ یا سگ بیافتید , همین کار را خواهید کرد. البته اینکه خیلی دلتان میخواهد خورده شوید این دیگر بحثی جدا است
و گفتم که آن روستایی در این مورد تقصیری ندارد .
این وظیفه نهادهای حفاظت از حیات وحش است
که بتواند به کنترل مناطق محافظت شده بپردازد
دیده بانی به خوبی انجام شود
در هر روستا یا نزدیک آن افرادی آموزش دیده باشند تا به محض گزارش در صحنه حاضر باشند
نه اینکه بعد از اینکه روستائیان خودشان اقدام کردند تازه بعد از یک روز برسند سر محل
مناطق محافظت شده دارای حصار باشند ( حتما میدانید که در برخی از پارک های آفریقا حصارهایی دارای برق ضعیف شده کشیده شده تا حیوانات حتی به آن حصارها هم نزدیک نشوند. البته چنین اقداماتی نیاز به کار کارشناسی دارد )
اگر هم به قول شما حفاظت از یک منطقه نیاز به اضطرار داشت و اگر باید منطقه ای تخلیه شود , این کار نیاز به بستر سازی مناسب دارد . همینطور نمی توان کسی را که مدتها است در آنجا ساکن بوده مثلا با الفاظی که شما بیان نمودید از آنجا راند
اگر نیاز است شروع به کوچاندن گونه ها کنند تا از آسیب در امان باشند
منتها این تدابیر به کار برده نمیشود یا اگر میشود بسیار ضعیف و سطحی است و آن وقت از این طرف انتظار ها هزار برابر است
گفتم که شما فقط از یک طرف به قضیه مینگرید و از آن طرف بام افتاده اید
دوستتان دیگر هم که ماشاالله خوشمزه شده اند و تکه میپرانند
در مورد شکار هم عرض کردم . به صورت قانونی با مجوز و وقتی تعداد یک گونه رو به فزونی است و بیم این میرود که برای یک گونه جانوری یا گیاهی دیگر خطر آفرین باشد , شکار را نه بد میدانم نه ضربه به طبیعت و در تمام دنیا هم انجام میشود و باز چه شما خوشتان بیاید و چه خوشتان نیاید این کار انجام خواهد شد
مثل اینکه امروزه خود را عاشق سینه چاک طبیعت جا زدن , آبروی بیشتری میاورد
شما و من همین که همت کنیم و آشغال پفک نمکی اشی مشی را در سطح زمین رها نکنیم خودش کلی به حیات وحش کمک کرده
وگرنه بعد از اینکه شاممان را خوردیم زیاد میشود از این سخنرانی ها کرد و حرف های قشنگ زد
بحث تقابل انسان با طبیعت مساله ای است دو طرفه
همانگونه که توجه نکردن به طبیعت اطراف میتواند خطر آفرین باشد
توجه نکردن به عامل انسانی نیز خطراتی به مراتب بزرگتر دارد و شما از این نکته غافلید
ویرایش توسط Delbaz : Sunday 11 January 2009 در ساعت 09:23