آقای امیدی عزیز
کادر کج است
بهتر بود تکلیف آب یا آسمان را مشخص می کردید. وسط قرار گرفتن خط افق دلچسب نیست.
فکر کنم ته رنگ هم داره
آقای امیدی عزیز
کادر کج است
بهتر بود تکلیف آب یا آسمان را مشخص می کردید. وسط قرار گرفتن خط افق دلچسب نیست.
فکر کنم ته رنگ هم داره
آیا رنگها طبیعی است!؟
طبیعی یا غیر طبیعی برای چشم خوشاینده ! شاید به خاطر بالانسی است که بین رنگهای مکمل و نسبت فضایی که در تصویر اشغال کرده اند ، در عکس وجود داره و هم آرامشی که در کل عناصر عکس و مکان حضوری پررنگ و غالب داره .
ممنون از اینکه وقت میگذارید بله متاسفانه افق کمی کج است که تراز کردن آن موجب چسبیدن درخت سمت راست تصویر به کناره کادر میشد متاسفانه تراز کردن کادر از داخل ویزور برای من واقعا مشکل است و اکثرا نیاز به تصحیح خط افق هنگام ادیت دارم که مانند الان مشکلات خاص خود را دارد. البته استفاده از لایو ویو و خطوط رهنمای آن مشکل را تا حد زیادی حل میکند که اینبار به دلیل اتمام شارژ باطری استفاده از لایو ویو میسر نبود
چه مشکلی ممکن است وجود داشته باشد؟اکثرا نیاز به تصحیح خط افق هنگام ادیت دارم که مانند الان مشکلات خاص خود را دارد.
خط افق همین کادر را پس از سلکت کردن کل کادر و یا ایجاد یک کپی از آن ,سپس با استفاده از
edit -> transform -> warp
به راحتی و بدون کوچکترین مشکلی میتوانید اصلاح کنید.
جناب سعادت ممنون من معمولا تصویر را میچرخانم تا خط افق درست شود بعد هم آنرا کراپ میکنم برای همین قسمتهای از عکس هنگام انجام این فرایند از دست میرود , مثلا برای عکسی که من قرار دادم درخت سمت راست به کادر میچسبد که تصویر حاصل حالت ناخوشایندی پیدا میکند . البته برای این عکس چون مقدار کج بودن کادر خیلی ناچیز است روش پیشنهادی شما واقعا عالی جواب داد حدس میزنم روش متداولی باشد اما من متاسفانه آنرا بلد نبودم و الان از شما آموختم ممنون از راهنمایی خوب شما.
ویرایش توسط usef : Friday 27 January 2012 در ساعت 21:59
روشهای متعددی را میتوان برای اصلاح این مشکل مورد استفاده قرار داد از آن جمله امکانات موجو در lens correction که مخصوص اصلاح خطاهای لنز است....من معمولا تصویر را میچرخانم تا خط افق درست شود بعد هم آنرا کراپ میکنم برای همین قسمتهای از عکس هنگام انجام این فرایند از دست میرود
زیاد نگران از دست رفتن قسمتهایی از عکس یا پیکسلها نباشید!
روش های پیشرفته تری نیز برای احیا و شبیه سازی این مناطق وجود دارد حتی بیش از مقادیری که از دست میرود....
مهم اینست که شما چه میخواهید بکنید و تا چه میزان به این روش ها آشنایی داشته باشید و بتوانید آنها را متناسب با خواسته خودتان مورد استفاده قرار دهید.
پست 1907
رنگهای این عکس کاملا طبیعی هستند و مربوط میشود به آخرین ثانیه های غروب خورشید.
با درود به عکاس طبیعت و منظرهپست 1907
رنگهای این عکس کاملا طبیعی هستند و مربوط میشود به آخرین ثانیه های غروب خورشید.
خیلی زیباست سمت راست مواج بودن آب تصویر کوه را لکه دار کرده فکر کنم ارزش ثبتی دوباره دارد و زحمت شما
ممنون
باسلام
میخواستم این عکس رو تو تاپیک حیات وحش بگذارم ولی احساس کردم بیشتر به این تاپیک میاد .
مکان : ساحل بندرعباس
d90+nikkor 300mmf/4
iso250-1/1600s-f/6.3
موفق باشید .