فایل پیوست 78364
Printable View
مونترال- Canal de Lachine
HDR ترکیب 9 عکس
فایل پیوست 78459
سلام
با سپاس به خاطر عكس زيبا، آيا براي حذف اتوموبيل ها از فيلتر ND و زمان نوردهي طولاني استفاده كرده ايد؟(در اگزيف، زمان نوردهي 1/40 ثانيه است و بعيد است در اتوبان همت هيچ اتوموبيلي در حال تردد نباشد!) و آيا عكس تلفيقي از چند عكس مختلف است؟ (يكي براي اتوبان و يكي براي آسمان و بقيه عكس)
ارادت
سلام
اگر مرحله انتخاب این 4 عکس رو از بین عکسهای گرفته شده هم جزء ویرایش حساب کنم، حدود 2 ساعت زمان گذاشتم
برای ترکیب عکسهای انتخابی هم از 3 تا ماسک ساده استفاده کردم که هر سه تا ماسک رو تو عکس زیر گذاشتم
فایل پیوست 78470
ممنون از شما
فایل پیوست 78599
ممنون میشوم از اساتید که نظراتشون را درباره عکسهای اماتوری بنده بفرمایند
با تشکر
فایل پیوست 78730
اصفهان - عالی قاپو - تابستان 1395
فایل پیوست 79369
دانشگاه هنر تبریز
عرض سلام خدمت دوستانفایل پیوست 79374
مسجد آقا بزرگ کاشانفایل پیوست 79387
پل طبیعت/تهران
1/30 sec
f/14
iso 400
فایل پیوست 79564
سلام
پارک آب وآتش
فایل پیوست 79565
فایل پیوست 79627
تهران، تونل توحید.
فایل پیوست 79679
اصفهان - نمایی از وضعیت اسف بار زاینده رود بر فراز پل خواجو - دی 1395
نیما جان، خیلی جالبه اما درمانیتور بنده دیوار کاملا پیداست و به راحتی دیده میشه! وقتی farshad.s گفتن تاریکه تعجب کردم شما که گفتین تعجب بسی بیشتر شد!... حالا ایراد از کنتراست زیاد مانیتور شما هست یا کنتراست پایین مانیتور من! (جالبه که نور صفحه نمایش بنده هم الان روی 50 درصده)
این قضیه خیلی تابحال برای من مشکل ایجاد کرده، کنتراست و غلظت رنگ متفاوت صفحه های نمایش، یکی از زردی بیش از حد یک پرتره میگه و یکی از زردی کمش! یکی از روشن بودن و یکی از تاریک بودنش! ای کاش صفحه نمایش معیاری وجود داشت.
درود بر دوستان
بله در مانیتور من هم خطوطی عمودی در زمینه سیاهی پایین تصویر دیده میشه ولی از اونجایی که چنین دیواری در پایین این عکس نه تنها معنی نمیده بلکه اشکال هم محسوب میشه٬ در لحظه اول فکر کردم شاید اشکال در آپلود تصویر باشد.
در مورد معیاری هم که دوستمون اشاره کردن برای صفحه نمایش باید عرض کنم که وجود دارد و راه های زیادی برای تنظیم و مانیتور هست. استفاده از پترن های مختلف تصویری تا کالیبره کردن مانیتور...
من از سیستم مک استفاده میکنم و تا بحال مشکلی با رنگ و نور عکسها نداشتم.نه در سایت های وطنی و نه در گالری های خارجی.یا اگرهم بوده شاید من متوجه نشدم ولی در مجموع فکر میکنم چیزی که میبینم به استاندارد های موجود نزدیک باشد و این عکس جدای از مشکلات فراوانی که دارد مثل کادر بندی غلط و کج بودن برج و ... در پایین صفحه از نظر نور مشکل دارد.
متشکرم
نقد بفرمایید
فایل پیوست 79870
عکس تاثیرگذاریاست. دردناک و رنجآور.
به نظرم تاثیرگذاری و انتقال معنای عکس کاملبود و نیازی به وجود آن کفش آراسته، نبود. اینطوری کمی شعاریشده. اگر نبود، معنای انسانی درون اثر، به شکل ظریفتر و موثرتری جاریبود. به ویژه به اینشکلی که انگار با زور تحمیلشده به کادر.
و نکتهی دوم اینکه عکس در ژآنر خیابانی بیشتر میگنجد و همخوانی دارد تا شهری.
مکان عکس
پل رسالت، بندرعباس
فایل پیوست 80036
اصفهان - پل مارنان - بهمن 1395
به لطف درایت مسئولین؛ سالی یک بار فرصت گرفتن همچین عکس هایی داریم.
فایل پیوست 80255
+بازار سعدالسلطنه قزوین
کیفیت خوب
خانه عباسیان کاشان
فایل پیوست 80324
چند نکته در مورد عکس شما :
اول اینکه به نظرم این عکس در شاخهی معماری قرار میگیره و نه شهری
دوم اینکه ، در این شاخه، باید به خطوط و تراز اونها خیلی دقت کنید. چه عمودی چه افقی . و دیوارهای این عکس کاملن از یک طرف کج هستند . ( در صورت استفاده از لنز واید بعدن باید در ادیت خطوط رو تراز کنید. )
سوم اینکه اصلن زمان مناسبی رو برای عکاسی انتخاب نکردید و نور نامناسبی وجود داره و بیشتر وهمانگیز شده. بودن پرتوهای آفتاب و سایه روشنی که ایجاد میکند عکس رو زنده میکنه و از این فضای تخت اون رو در میاره.
چهارم ، برای این مکان بهترین نوع عکاسی HDR ئه . روی سه پایه . که آسمان نسوزه و پایین تاریک و تخت نباشه . ( و البته در زمان نوری مناسب )
و سرآخر اینکه ، باید خیلی جدی تمرین کنید.
درود
فایل پیوست 80495
مجموعه تاریخی فرهنگی - موزه تهران قدیم، امام زاده یحیی - عمارت کاظمی