درود بر شما
عکسهایی که شما از مناظر شهری میزارید واقعا خوبه.البته این یکی کمی خط افقش کجه.خصوصا حضور اب در عکس این اشکال رو بیشتر نشون میده.
موفق باشید
Printable View
فایل پیوست 80820
فکر کنم حرف سنگینی باشد که لنز 85 f/1.8 خیلی در عکاسی منظره کاربرد دارد.
سلام و عرض ادب
کیفیت بهتر
پارک آب و آتش تهران
در سه عکس آخر دور المانهایی که در کادر وجود دارند هاله هایی دیده میشود که نشانه ویرایش نادرست هست.
در صورت اصلاح ویرایش، دو عکس آخر عکسهای ارزشمندی هستند و می تواند مشتریان خوبی داشته باشد.
خیلی متشکرم نیما جان بله درسته در عکس اول خودم از glow استفاده کردم در عکس دوم دو طرف عکس یه هاله دیده میشه متاسفانه تو فایل اصلی هم کمی وجود داره وقتی ادیت شده بیشتر خودش رو نشون میده نمیدونم از چیه و چرا تو عکس وجود داره کنار دوتا از شاخه ها هم الان یه چیزایی میبینم باید با دقت بیشتری ویرایش میکردم و در عکس سوم هم حق با شماست الان با دقت بیشتری دیدم متوجه شدم احتمالا سایز براش بیش از اندازه بزرگ انتخاب کرده بودم
خیلی ممنونم از لطفتون
درود
زاویه مناسبی را برای ثبت انتخاب نکردید.
اگر عکس را به 3ه قسمت عمودی تقسیم کنیم
یک سوم سمت چپ ، ترکیب بندی خوبی ندارد که ناشی از عدم رعایت زاویه و نیز عدم استفاده از فاصله کانونی مناسب است
در دو سوم وسط تقریبا هیچ چیزی برای نمایش بصری نمی بینم
اما در یک سوم راست ، نصفه بودن بوته با عدم کنترل مناسب نور پروژکتور ، کامپوزیشن مناسبی خلق نکرده است.
اما ترکیب بندی در یک سوم افقی :
در یک سوم پایین که پیش زمینه عکس است هیچ چیزی برای زیبایی بصری نمی بینم چه بر مبنای کنتراست چه رنگ و چه فضای نوری و چه بر اساس خطوط
موفق باشید
سلام و سپاس برای نظرتان جناب معانی
سادگی در عکس ها همیشه بهتر است. ولی ترکیب بندی این کار یک مقدار پیچیده شد. سعی کردم تعادل وزنی در کادر چه در چپ و راست کادر و چه بالا و پایین کادر رعایت بشود مثلا وجود ابرها در آسمان کمی از وزن چپ کادر را تامین کرده است. اگر آنها نبودند که دیگر هیچی... ولی خوب تجربه جدیدی برای من در کادرهای پیچیده بود. نور بیلبورد هم که مزاحم اصلی عکاسی در این زاویه بود که کم تاثیر در ترکیب بندی نبوده است.
درست می فرمایید، یک سوم پایین عکس من را خیلی اذیت کرد و دقیقا از رنگ و نور آن بعد از اصلاح هم همچنان راضی نبودم.
انشالا در فرصت های بعدی دوباره باید تلاش بیشتری روی آن داشته باشم.
اتوبان چمران جنوب ایستگاه آتی ساز
درود
فایل پیوست 82044
فایل پیوست 82729
canon 60D + Sigma 18-35
فایل پیوست 82793
تبریز اتوبان کسایی - عصر امروز 11بهمن 96
پنینگ
خیابان طالقانی
آبان ۱۳۹۵
فایل پیوست 83170
Castle San't Angelo
30S
f/8
سلام بر دوستان . غروب رود کارون . پل هفتم اهواز
فایل پیوست 83564
فایل پیوست 83572
تبریز- آبان 97
فایل پیوست 83670
خوزستان - اهواز - آذر ۱۳۹۷
درود
فایل پیوست 83672
سلام.
فایل پیوست 83739
ممنون میشم به عنوان یه مبتدی در زمینه عکاسی، اگر توصیه و راهنمایی دارید از من دریغ نکنید :)
فایل پیوست 83752
تبریز- بهمن ۹۷
فایل پیوست 83770
مراغه- آذر ۹۷
Canon 5D
Tamron 19-35
iso200
1/60
f9
https://aminus3.s3.amazonaws.com/ima...d9c1_large.jpg
میدان امیر چخماق یزد- فروردین ۹۸
درود به همگی . پارک هنگام . جزیره کیش