فایل پیوست 70030
Printable View
سلام خدمت دوستان :-)
فایل پیوست 70298
در عکسهای منظره(در اینجا منظره ی شهری) اضافه کردن پیش زمینه موجب افرایش عمق در عکس و درنتیجه القای حس طبیعی و واقعی بودن در عکس می شود. در عکسهای مشابه عکس شما راحتترین کار اضافه کردن قسمتی از اتوبان به عکس هست. اضافه کردن این قسمت علاوه بر خاصیت عمق بخشی، به راحتی به عنوان خطوط هدایت کننده چشم نیز عمل می کند.
فایل پیوست 70303
مصلی تهران در ایام ماه رمضان...
فایل پیوست 70337
مسجد شیخ لطف ا... - میدان تاریخی نقش جهان - اصفهان ( بهار 94 )
حجتون قبول باشه آقای مبین علی
چند سال قبل که قسمت شد و به مکه رفتم ، کیف های خانم ها رو میگشتن و با عکاسی برخورد میکردن ...
می خواستم ببینم موقعی که شما رفتید چجوری بود؟دوربینتون چی بود و برخوردشون نسبت به عکاسی؟
کلا اون شال قرمزا رفتار دور از ادبی نسبت به ایرانیان داشتن مخصوصا در قبرستان بقیع و مسجد الحرام و مسجد النبی ....
چهره های خشن و درهم که انگار بویی از اسلام نبرده بودن ، بر خلاف خادمای حرم امام رضا که حتی موقعی که میخوان تذکر بدن با لبخند یا احترام این کارو میکنن .....
با سلام
و ضمن تشکر از به اشتراک گذاری این عکس زیبای معنوی.
کلا قوانین سعودی ها (وهابی ها) در برخورد با زائران ایرانی تقریبا بر همه مبین است،! و لیکن میخواستم تجربه خودتان را در مورد حمل دوربین حرفه ای و عکاسی در این اماکن مقدسه عنوان بفرمائید. اینکه تا چه حد آزادی عمل وجود دارد؟
ارادتمند
پ.ن: البته در مملکت خودمان هم چندان آزادی در این مورد نیست ولی ...
سلام
سفر ما به کشور عربستان در اسفند ماه بود و اطلاعات من هم مربوط به همان موقع است که وضع روابط دو کشور به وخیمی حالا نبود.
در مدینه و در موطه خارجی مسجدالنبی مشکل خاصی نبود و فقط یکبار که از یک زائر پاکستانی به درخواست خودش داشتم عکس میگرفتم مورد پسند یکی از همین افراد قرار نگرفت و حتی یک ثانیه هم فرصت نداد که عکس بگیرم و فرمودند "لا صلاة،لا دعا" و بعدش هم صدای شاتر رو تقلید کرد!منظورش هم این بود که نماز و دعا و نمیخونی و فقط همش عکس میگیری!البته اصلا وقت نماز هم نبود.داخل خود مسجد النبی هم با موبایل عکس زیاد گرفتم که موردی نبود و روزهای آخر یکی دوبار به خودم جرأت دادم و دوربین را دراوردم و خیلی طبیعی چندتا عکس گرفتم و دوباره گذاشتمش توی کیف که مشکلی پیش نیامد.یکبار هم که از جلوی ضریح حضرت محمد رد میشدم درحالی که دوربین مثلا به گردنم آویزان بود عکس و فیلم گرفتم.
در داخل قبرستان بقیع سعی میکردم جلوی نگهبانها دوربین را از کیف (که اصلا شبیه کیف دوربین نبود) خارج نکنم و یکی دو ساعت به همین صورت مشغول عکاسی بودم ولی یکی از وهابیهای ترسناک بلاخره من را در زمان عکاسی دید و گفت دوربین رو بذار توی کیفت وگرنه مصادرش میکنم.وقتی رفت دوباره مشغول شدم!(عکس زیر داخل قبرستان بقیع و قبل از طلوع خورشید بوده که قبلا در تاپیک دیگری هم ارسال شده بود)
در مکه ولی مشکل خاصی نبود فقط یکی دوبار کنار دیوار صفا و مروه توسط نظافتچی های فضول از عکاسی منع شدم ولی در محوطه خانه خدا و حتی در نزدیکی کعبه با دوربین عکاسی کردم و موردی هم پیش نیامد.البته همیشه سعی میکردم وقتی عکاسی کنم که در دید شرطه ها یا مامورهای وهابی نباشم.چه در مکه و چه در مدینه هیچ کجا برای ورود به مسجد النبی،قبرستان بقیع و یا مسجد الحرام بازرسی نبود و یکبار جلوی یکی از پله برقیهای ورودی به صورت رندم بعضی از کیفها را میگشتند که من از دور دیدم و راهم را عوض کردم.(فقط کیف خانمها را برای ورود به داخل مسجد مورد بازرسی قرار میدهند)
وقتی هم که عکسی که در پست قبلی ارسال کردم را ثبت میکردم بعد از حدود نیم ساعت عکاسی خانمم بهم گفت بالای سرت رو نگاه کن که دیدم دقیقا زیر دو تا دوربین مدار بسته هستم و سریعا از محل متواری شدیم!!
دوربین هم 6دی و اکثرا لنز 16-35
سلام
فایل پیوست 71668
...و اخرین عکس من از دزفول.
فایل پیوست 71751
تهران- بام محک.
سلام
البته قبلا توضیحات فراوانی داده شد اما خب به هر حال
کار خاصی نیاز نیست انجام بشه
استفاده از سه پایه ( یا به هر نحو ممکن ثابت نگه داشتن دوربین )
بهره بردن از سرعت های پائین شاتر
و در اینچنین مواقعی معمولا به خاطر عدم حرکت دوربین و تکان خوردن آن از سلف تایمر یا ریموت کنترل استفاده میشود.
همچین ثبتی از سی و سه پل داشتم، گفتم یه وقت به جناب خواجو بر بخورد !
فایل پیوست 72261
باغ بابر - کابل
فایل پیوست 72459
درود
بازار اصفهان در یک روز تعطیل
فایل پیوست 72967
گنبد مینو ، تهران بوستان آب و آتش
فایل پیوست 73016
درود
فایل پیوست 73107
حسین جان کمی در ایجاد شعاع های نور زیاده روی شده
جالبه که کشیدگی نور برای بعضی از منابع نور وجود ندارد! بعضی از نورهای کشیده شده هم به منبع نوری ختم نمیشود! برای اکثر منابع نوری کوچک هم کشیدگی پر نورتری از منابع نوری بزرگتر وجود دارد! تمام کشیدگیهای نوری هم از خارج وارد کادر شده اند!
توضیحی برای موارد بالا دارید؟
با تشکر از توجه شما
باید عرض کنم تصویری که مشاهده کردید حاصل دوشات می باشد، یک شات لانگ اکسپوز و دیگری زوم بک، دوربین در هردو شات روی سه پایه بوده، برای زیباتر شدن کل گنبد و حذف نورهای زوم بک شده مزاحم حاصل از تغییر اندازه گنبد هنگام زوم بک، عکس زوم بک شده را در لایه زیرین قرار دادم و عکس دیگر را در لایه بالایی، سپس با دقت شروع به پاک کردن فضای اطراف گنبد در عکس رویی کردم بنحوی که فقط گنبد از زوم بک حاصله تاثیری نپذیرفته باشد و این کار خود به زیبایی گنبد کمک دو چندانی می کند، تنها تکنیک همین بوده و هیچ فیلتر و یا حذف و اضافه دیگری صورت نگرفته ، در تکنیک زوم بک در لانگ اکسپوز یکی از مهم ترین مساله ها دقت در انجام این کار هست چرا که کوچکترین حرکتی حین عمل زوم بک باعت زیک زاک شدن نورهای کشیده شده خواهد شد.
شاد و موفق باشید
درود
ساحل زاینده رود در یک عصر پاییزی
فایل پیوست 73258
فایل پیوست 73315
تبریز- آذر 94
فایل پیوست 73336
تهران،دقایقی پس از غروب 16 آذر 94
درود
میدان نقش جهان، پیاده روی پاییزی، عصر جمعه
فایل پیوست 73351
همیشه دوست داشتم چنین عکسی از برج میلاد بگیرم. متاسفانه اهل لنز تله نیستم. البته منظره ای که در ذهنم هست ساده تر از عکس شماست: برج میلاد و فقط یک ردیف برج. جایی که این منظره را بهتر از دیگر جاها دیدم در سرپایینی جاده لشکرک(انتهای خیابان استخر) است.
به نظر من بخشی از قسمت مشکی رنگ پایین عکس زائد و غیر ضروری است. کادر بسته تر در این عکس بیشتر موفق خواهد بود. البته نظر و سلیقه خود عکاس در اولویت است.:-)
ترکیب بندی این منظره از تهران کمی بد قلق و وقت گیر است. دو انتخاب هست: یا کادر با همین نسبت 2*3 و دیگری کادر با نسبت طول و عرض مشابه پانوراما(مثلا 16*9). اگر اجازه دادید اینجا ارسال می کنم.
درود
بی ادبی هستش ولی من یه سری تغییرات خیلی سری ایجاد کردم.
امیدوارم جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشین سجاد جان
فایل پیوست 73369
[QUOTE=mohammad.baroji;424801]درود
بی ادبی هستش ولی من یه سری تغییرات خیلی سری ایجاد کردم.
امیدوارم جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشین سجاد جان
ممنون خودمم تو همون ویرایشی که گفتم بعد از آپلود انجام دادم به نتیجه مشابه رسیدم
بهتر از این هم می شود. باید بیشتر وقت گذاشت؛ شیوه کار هم سعی و خطا است. این دو کراپ فکر کنم 3-4-5 دقیقه وقت بردند. با بیشتر از 10 بار امتحان.
فایل پیوست 73371
فایل پیوست 73372
لاهیجان
فایل پیوست 73411
Canon 550D
Lens 18-55
TV : 5 s
AV : 11
ISO :100