فایل پیوست 76904
Printable View
نقل قول:
شهرک امید؟
بله
فایل پیوست 77011
اصفهان - کوی آتشگاه - خرداد 1395
درود
فایل پیوست 77210
درآمیخته!
مجسمه حکیم عمر خیام، ابتدای بولوار خیام مشهد
فایل پیوست 77289
فایل پیوست 77417
امیدوارم این آشکارتر باشه!
سلام
زاويه ديد جالبي را ثبت كرده ايد. به نظر مي آيد عكس پانوراما باشد.:think:;
يك مقدار عدم يكنواختي در رنگ هاي نيمه بالا و پايين كادر مي بينم گفتم شايد بد نباشد به آنها اشاره كنم. دماي رنگهاي نيمه بالاي كادر به نظر من بالاتر از نيمه پايين مي آيد. در محدوده بالايي شاحه هاي درخت هم كمي رنگ سرخ آبي(magenta) ديده مي شود.
سلام
فكر مي كنم اگر سوژه را در وسط كادر قرار نمي داديد و فضاي خالي كمتري در بالاي كادر باقي مي گذاشتيد، تعداد تشكرهاي بيشتري دريافت مي كرديد
تک شاته، یک بار هم وایت بلنس تنظیم شده. رو مانیتور من که چیزی از سرخ ابی دیده نمیشه. شاید مانیتورم کالیبره نیست، یا شاید هم مال شما!
اتفاقا پانوراما هم گرفتم، یه چیزی شبیه به این میشد. البته پرسپکتیو عکس قبلیو بیشتر میپسندم.
فایل پیوست 77438
سلام ، ممنون از نظرت نیما جان
باید عرض کنم عکسهای من کلا تشکر کم میگیرند، شاید یک دلیلش این باشه که خودم زیاد دنبال تشکر نیستم ;)
ولی درمورد کادر باید عرض کنم اون ابر بالای سر جزء لاینفک این کادر بود و بنوعی هر دو سوژه ی منو با هم مرتبط کرده و اگه قرار بود کراپش کنم دیگه اون هدفم از این عکس بی معنا میشد.
شاد و موفق باشید
ولی با این وجود و هزینه ای که برای این منظور شده (اختصاص دادن فضای خالی بیش ازحد به بالای کادر) ابر توجه لااقل بنده رو جلب نکرد تا اینکه نوشته شما رو خوندم. شاید و به قول سید خندان تکرار میکنم شاید اگر ابر یه لکه تنها در آسمون خالی بود بیشتر میشد به این کادر بندی فکر کرد.
ارادت.
قبل از هز چیز از نقطه قوت خیلی خوب این عکس یاد بکنم: زمان مناسب عکاسی و زاویه مناسب نور.
من دلیل کم تشکر گرفتن را در خود عکسها می بینم. چه بسیار دوستانی که پستهایی زیر 20-30 عدد داشته اند ولی با ارسال عکسهای عالی تشکر زیادی دریافت کرده اند. خود من برای عکستون تشکر نزدم دلیلش هم در پایین بودن میزان زیبایی و هماهنگی در عکستون بود.
هدف در عکسهایتان را نمی دانم چه می باشد ولی زیبا بودن، جذاب بودن و وجود هارمونی در عکسها، هدف بدی در عکسهایی که ارایه می کنیم نیست. هدف از زندگی انسانها هم رسیدن به همان هارمونی و کمال است.
بعضی وقت ها فدا کردن چیزهایی می تواند نتیجه خیلی بهتری نسبت به از دست دادنش داشته باشد.
تقدیم به نیمای عزیز
مشهد میدان تختیفایل پیوست 77458
مشهد، میدان جانباز
فایل پیوست 77462
با عرض سلام
ممنون از نظر شما، گلها عمدا درون کادر قرار گرفته اند و به لحاظ مفهموم فوکوس بودنشون مهم نیست، به لحاظ تکنیک هم ممکن نیست، و تازه با دیاف10 تا این حد واضح شده اند، در مورد ریسه ها و درختها باید بگم: همیشه همه چیز اونطور که ما می خواهیم نیست اگه به من بود که هیچکدام نباید درون کادر می بود و فقط بکگراند باید آسمان آبی می بود، اما کادر پیشنهادی شما مربوط به شماست و من توصیه می کنم انشاالله مشهد که مشرف شدید سری به این میدان بزنید و کادری با معیارهای خودتان ایجاد کنید.
شاد و موفق باشید
مشهد میدان فردوسی
فایل پیوست 77465
فایل پیوست 77478
تبریز - ایران
دوست عزیز خیلی خوش اومدین به فروم جهت تشکر پایین هر عکس گزینه تشکر موجوده نقطه نظری در مورد عکس دارین بگین ولی برای ذکر این موارد ( عالیست لایک بیگ لایک و.... ) همین تشکر کافیست ( این رو گفتم که بعد حذف شدن پست ها یا انتقالشون به تاپیک معروف فکر نکنید کسی قصد و غرضی با شما داره ! )
درود
فایل پیوست 77526
درود
جناب معانی عزیز ابتدا از جسارت بنده خدمت شما عذرخواهی میکنم
بودن انسان در کادر میتونست خیلی کمک کنه...اما با این وضعیت هایی که انسان های تو کادر دارند، بنظرم اصلا کمکی به تصویر نکرده و از نظر شخصی بنده به عکس لطمه هم زده
جوانی که در سمت راست کادر وجود داره و در حال حرکت هستش و اون خانم انتهای پله برقی....پوز ها و رفتار هایی مثل اون آقا که در کنار همون خانم ها روی پله برقی وجود داره برای این تصویر جالب هستش
بنده از شرایط اطلاعی ندارم، اما اگر همراه شما سه پایه میبود..با گرفتن چند شات و ترکیب اونها میتونستید افراد مزاحم در کادر را از بین برده و افرادی که پوز های مناسب داشتن رو در تصویر داشته باشین
اندکی نویز در قسمت های تاریک تصویر مشاهده میشه و پیشنهاد کمی (مقدار ناچیز) تاریک کردن سایه هارو به شما میدم
مجددا عذرخواهی میکنم
موفق باشید
خواهش می کنم
کاملا صحیح می فرمایید
اینجا فروشگاه aveman در شهر مرزی وان است
دوربین را در آوردم و روی دست این شات را با 6دی و لنر 17-40 ثبت کردم
در این هنگام ماموران سر رسیدند و مانع عکاسی شدند
البته دو نفر خانم با لباس پلیس بودند و رفتار بسیار محترمانه ای داشتند.
این شد که منصرف شدم
فایل پیوست 77534
اقای معانی من کلید تشکررازدم ولی نمیدانم چراانجام نمی گیرد فقط کلمه (شما) می اید درصورت امکان راهنمایی بفرماید ممنون میشوم.
فایل پیوست 77632
دریاچه چیتگر، تهران
فایل پیوست 77661
6D/16-35 Canon
با سلام
فایل پیوست 77716
درود
.
فایل پیوست 77796
فایل پیوست 77802
تهران، پارک آب و آتش
درود
فایل پیوست 77870
کره زمین - آرنودو پومودوره - پهنه بیرونی موزه هنرهای معاصر تهران
فایل پیوست 77919
اصفهان - میدان شاه - امارت عالی قاپو
فایل پیوست 77946
اصفهان - میدان شاه - مسجد جامع
تصویری از شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان
فایل پیوست 78093
مکان عکس
قشم
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/4
0.6 sec
ISO-100
24mm
منتظر انتقادها و راهنماییهاتون هستم.
مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/14
30 sec
ISO-100
18mm
مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/14
15 sec
ISO-100
18mm
مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/25
30 sec
ISO-100
26mm
مکان عکس
بندرعباس
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/13
4 sec
ISO-100
18mm
سلام
شیوه ویرایش عکسها و اینکه اغراق آمیز نیستند بسیار نکته مثبتی می باشد.
متوجه نسبت اضلاعی که در عکسهایتان استفاده می کنید نشدم. نه ۳:۲ می باشد و نه ۴:۳. احتمالا 5:۴ هست!؟
به نظر من استفاده از این کادر کار عکاس را سخت می نماید. برخی کادرها زمانی که به شکل خالی هم دیده می شوند زیبا هستند. خوب نسبت های طلایی فلسفه ای پشت خود دارند. نمی توان آنها را نادیده گرفت. مثلا آجر نماهای ساختمان را چرا با همین ۵:۴ نساخته اند.
این کادر نه مربعی است و نه مستطیلی. ذهن من به عنوان بیننده اندکی درگیر همین مسئله شد که آیا من دارم اشتباه می بینم که این شکل مربع نیست! شبیه حالتی که یک خط افق که قرار است صاف و موازی ضلع کادر باشد در عکس شیب دار ثبت شده است.
البته پستهای 893 و 896 شما با همین کادر از نظر کادر بندی موفق بوده است. ولی باز هم شخصا این کادر را هیچ گاه به عنوان انتخاب اول برای همه عکسهایم استفاده نمی کنم.
ادیتها رو مدیون Adobe Lightroom هستم که واقعاً دست آدم رو باز میذاره تا دقیقاً به اون چیزی که در ذهن داری برسی. دستبوس شرکت ادوبیام :-D
بله، حدس شما درست بود. کادرها بعضاً ۵ در ۴ هستن که البته تو مرحله ادیت کراپ شدند شاید چون ۳ در ۴ در همون عکس کادر جالبی رو نمیداده. البته بیشتر از روی عادت هست، بهخصوص در عکسهای عمودی چراکه اینستاگرم برای عکسهای عمودی کادر ۴ در ۵ رو میپذیره. قسمتی از صحبتهاتون رو که بولد (Bold) کردم، برام جالب بود و تا حالا از اینسو به قضیه نگاه نکرده بودم. باید بار دیگه امتحان کنم و ببینم! ممنون از نظر شما :)
مکان عکس
بندرعباس
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/13
10 sec
ISO-100
10mm
مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/16
30 sec
ISO-100
18mm
سلام
خوشحال هستم که بسیار فعال هستید.
لذا لازم دیدم راهنمایی هایی در حد تجربه ذهنی و کاری خودم بیان کنم.
اصولا ویرایش بخشی لاینفک از روند کاری عکاسی دیجیتال است
محوریت اصلی ویرایش و به عبارتی فلسفه الزام آور بودن آن صرفا جهت افزایش پتانسیل بصری عکس است ولاغیر
اگر از این دید و زاویه نگاه کنیم متوجه می شویم که :
1- رنگ ها یکی از متریال ها در این مسیرند که البته ممکن است مزاحم یا کمک کننده باشند
2- کادربندی و ترکیب بندی بیشترین نقش در هدایت نگاه ها به تمام بخش های عکس را دارند
3- هم چنین فضای نوری سوژه از فاکتورهای اساسی است. پس این خیال باطل است که اگر من اکسپوژ را هنگام ثبت یک استاپ بالاتر ثبت کنیم بعدا دستم در ویرایش باز خواهد بود. زیرا که عکسی که با اکسپوژ پایین ثبت می شود نمی توانید با کاهش اکسپوژ عکسی با اکسپوژ بالا به همان عکس برسید. و اصولا به دلیل اینکه تنظیمات اکسپوژ عکس در مراحل ویرایش یکی از سخت ترین مراحل است باید در هنگام ثبت ، اکسپوژ مناسبی در هنگام نورسنجی انتخاب کنیم و این اکسپوژ مناسب گاها ممکن است حتی -2 یا +2 باشد.
تمام این ها را بیان کردم تا به نکته مهمی برسم که هر عکسی بر اساس فضای نوری و رنگی خود ، ادیت خاصی برای رسیدن به زیبایی بصری می طلبد و صرف تهیه یک preset خاص در لایت روم و اعمال آن بر تمام عکس هایی که ثبت کرده ایم شانه خالی کردن از نگاه ویژه و جداگانه برای هر عکس خاص بوده و حاصل این ویرایش فله ای نتیجه بصری جالبی نخواهد داشت و خروجی های ما را یکنواخت خواهد کرد.
دقیقا همان اتفاقی که در تمام ثبت های ارسالی شما در طول این هفته رخ داده است.
بیشتر عکس ببینید تا چشمانتان به هر نوع ویرایشی عادت کند
تا بتوانید فاز ویرایشی مناسبی برای هر عکس انتخاب کنید.
موفق باشید
سلام، من هم خوشحالم که اینجا هستم.
صحبتهاتون کاملاً متین هست و جای ابهامی باقی نگذاشت؛ فقط لازم دیدم نکتهای رو در باب پریست عرض کنم. روند ادیت بنده به این شکل هست که تنظیمات نور رو برحسب نیاز برای هرعکس جداگونه انجام میدم و درنهایت یکی از پریستهای آماده رو روی عکس اعمال میکنم که در اونها فقط تنظیمات رنگ لحاظ شده. در پریستی هم که در تاپیک پریستهای Adobe Lightroom گذاشته شده، بههمین شکل هست که شما بایستی تنظیمات نور هرعکس رو بهصورت جداگونه خودتون انجام بدید.
معمولاً از این پریست برای عکسهای شب استفاده میکنم که یهجوری به امضای خودم تبدیل شده. حال اونکه در عکسهای روز و عکسهای دیگه از ادیتهای متفاوتی استفاده میکنم. درمورد خروجیهای یکنواخت برای همه عکسها موافق نیستم، جز چندین عکس شب؛ اما حق رو به شما میدم چون شما مخاطب و بیننده عکسها هستید. نظر شما رو کاملاً محترم میدونم و تشکر میکنم که وقت گذاشتید و از تجریبات خودتون بهاشتراک گذاشتید. من اینجا هستم تا یاد بگیرم و از نظرات شما استفاده و خودم رو بهتر کنم.
آرزوی موفقیت همچنین برای شما.
فایل پیوست 78289
پارک طوبی تبریز
از دیدن پیچیده شدن کادرهای عکاس به این شکل خوشجال می شوم. زیاد شدن تعداد خطوط در عکس و تقسیم شدن کادر به قسمتهای زیاد کار را برای عکاس سخت می نماید و چالشی را در برابر او قرار می دهد. این عکس از این لحاظ در آستانه موفقیت قرار داشته است. ولی همچنان به نظر من، نسبت اضلاع کادر عامل عدم جذابیت عکس می باشد. البته کج بودن برج در سمت راست عکس هم یکی دیگر از عوامل عدم جذابیت آن است.