عکس رو نمیدونم کجا باید میذاشتم. قسمت شهری- HDR یا عکاسی در شب :-D
متشکل از سه شات.
تهران- ونک
Printable View
عکس رو نمیدونم کجا باید میذاشتم. قسمت شهری- HDR یا عکاسی در شب :-D
متشکل از سه شات.
تهران- ونک
به بهانه میلاد حضرت عیسی و سال نو میلادی - کلیسای انجیلی (پروتستانها) - تبریز
f= 5.8 iso=250 shutter speed=1/160 Canon PowerShot A480
فایل پیوست 73806
موضوع داغ روز
شاید بهتر بود در بخش مستند اجتماعی ارسال شود چون با وجود این دودها از عکاسی شهری بیرون اومده و تبدیل به یک معضل اجتماعی شده!
فایل پیوست 73827
فایل پیوست 74552
پ.ن : دلیل عدم نمایش Exif رو نمی فهمم!
اگه منظورتون عکس خودتون هست مشکل از سیستم شماست ولی اگه منظورتون اینه که چرا دوستان عکس بدون اگزیف میزارن...!؟
فایل پیوست 74563
سلام
فایل پیوست 74807
با تشکر از جناب چگینی
فایل پیوست 74834
یک روز پاک در تهران.
از دانشگاه علوم و تحقیقات عکس گرفته شده.
پ.ن. چرا تو فوتوشاپ غلظت رنگ ها کمتره؟ تو کامپیوتر بیشتر و توی مرورگر الان اپ کردم باز بیشتر؟ مد کاری کامپیوتر هم روی srgb تحت همه شرابطیه
سپاسگزلرم از لطف شما. در مورد دلیل نوردهی عرض کنم با نوردهی طولانیتر هم گرفتم، اما سرآخر این را انتخاب کردم به دلیل شارپنس بیشتر و لرزش کمتر و رنگهای درون کادر.
درود و احترام
فایل پیوست 75064
عكسهاي 20-30 صفحه ي قبلي اين تاپيك را مي ديدم. كيفيت كارها زماني كه عكسها مديريت مي شد بالاتر بوده است. خوب، خوب و بد بودن اين مسئله بحث جدايي است ولي يك مورد جالبتر توجهم را جلب كرد. الان سخت گيري هايم در تاييد عكسها كمتر شده است و راحت تر از عكسها تشكر مي كنم. يعني الان با مقايسه ي ميان عكسهاي با كيفيت پايينتر عكس خوب را مي يافتم ولي قبلا در ميان عكسهاي با كيفيت بالاتر يك عكس درجه يك را تشكر مي كردم. برخي از عكسهايي كه آن زمان در قياس با بقيه قابل تشكر كردن نبودند الان بسيار برايم جذاب مي آمدند.
نتيجه نهايي: بايد عكسهاي خوب ديد.
درود و احترام
فایل پیوست 75163
شهر جدید پرند
سلام كوروش جان
داشتم فكر مي كردم اگر در اين عكس از سرعت شاتر پايين(حدود نيم ثانيه) استفاده مي شد كه حركت ماشين ها مشخص شود عكس حس حركت در خيابان را بهتر منتقل مي كرد. در حد ايده هست شايد عملي نباشد. احتمالا به فيلتر nd هم نياز مي شد.
درود
بستن تركيب بندي با اين قدرت و استحكام كار هر عكاسي نيست. رنگ و نور آسمان، خيابان و ديوارها همه عالي و طبيعي هستند. رنگ زرد چراغهاي خيابان را كاملا به اندازه در عكس مي بينيم. حفظ اين رنگ در عكسهاي شهر در شب حس واقعي بودن شهر به همان گونه اي كه هميشه ديده ايم را منتقل مي نمايد. تضاد اين رنگ زرد با آبي آسمان و شيشه هاي ساختمان هم بر جذابيت عكس افزوده است. اگر بخواهم آن روي ايرادگيرم را هم نشان دهم! مي توانم به روشن بودن بيش از حد خط عابر اشاره كنم كه باعث مي شود توجه چشم بيشتر به اين منطقه جلب بشود و از ديدن بقيه منظره غافل شود. وجود ته رنگ قرمز در رنگ زرد خيابان هم جزو ايرادات بني اسرائيلي من هست.
تشكر براي اشتراك گذاري
با سلام خدمت همه اساتید
فایل پیوست 75323
Next Station
فایل پیوست 75393
یکی از ایستگاه های متروی تهران
پی نوشت 1 : تا حد امکان برای عکاسی تو مترو از موبایل یا دوربین های کامپکت یا میرورلس استفاده کنید که جلب توجه نکنه من با اینکه هیچ تابلویی مبنی بر ممنوعیت عکاسی ندیدم ولی طبق قوانین نانوشته شده فراوان مورد عنایت قرار گرفتم فقط طرف عنایت کننده خیلی محترم بودن که به ذکر تذکر بسنده کردن !
پی نوشت 2 : تو تمام تایم مورد عنایت قرار گرفتن شخصی کنار بنده با آیفونشون فرت فرت شات میزدن
پی نوشت 3 : همراه داشتن یک بانو و کمی فاز تازه از خارج اومدم خیلی تو نوع مورد عنایت قرار گرفتن تاثیر داره
درود
فایل پیوست 75964
بیش از 9 سال بود که میخواستم این عکس رو بگیرم! ولی یا دوربین همراهم نبود! یا الودگی هوا نمیذاشت منظره تهران دیده بشه و یا من فرصت ایستادن و عکس گرفتن نداشتم! ولی تعطیلات نوروز امسال تونستم بر همه این بهانه ها پیروز بشم!
شامل 4 عکس افقی که با لایتروم بهم دوخته شده! دوستان اگر ایاردی میبینند راهنمایی کنند
این هم با کیفیت بالاترش که با 6 قاب عمودی درست شده.
سپاس
البته عکس درلینکی که قراردادند خیلی متفاوت تر وبهتره. بیشتر به خاطر محدودیت سایز وکراپ هست فک میکنم.
درود بر شما
خوب ویژه ترین چیزی که دیده میشه همون نمای تهران و کوههای جنوب و شرق و آسمون آبی هستش! که در سال تنها چند روز بیشتر مشاهده نمیشوند، اینجا مسیر بزرگراه مدرس از شمال به جنوب هستش که هفته چند بار من مسیرم میوفته و رد میشم، همیشه تنها یک پس زمینه خاکستری و بی روح میبینم! شاید در سال تنها چند بار میتونم این کوهها و پهنه تهران رو ببینم، شاید دلیل ذوق زدگیم هم همین باشه.
ماشینم رو در کنار بزرگراه پارک کردم و از باغچه های سیمانی طبقه طبقه که نزدیک 6-7 متر بلندی دارند بالا رفتم و از بالای دیوار سنگی کنار بزرگراه تونستم این منظره رو ببینم!
پاینده باشید
درود
فایل پیوست 76190
سرای مظفریه بازار تبریز شاید آشناترین و زیباترین مکان بازار تبریز باشه :::love2:::،
و توفیق شد چندتا از بزرگواران سایت عکاسی را هم در میان بازار ناگهانی دیدم و از گفتوگو با ایشان لذت بردم :::happy:::
درود
میدان ساعت و ساختمان شهرداری تبریز
فایل پیوست 76250
سلام
فایل پیوست 76273
فایل پیوست 76308
کودکان کار
من با موارد زیادی مثل این روبرو شدم. ثبتی رو انجام دادم و با اینکه از تراز بودن دوربین مطمئن بودم بعد از بررسی عکس در مانیتور افق یا المانی در عکس رو زاویه دار دیدم. اما با بررسی دقیق تر متوجه شدم که فقط یه خطای دید بوده. نمی دونم در این موارد راهکار حرفه ای چیه ولی شخصا در خیلی از این موارد در ویرایش و کراپ نهائی اولویت رو به خطای دید دادم چون نهایتا ظاهر عکسی که در نگاه اول دیده میشه اهمیت داره نه این که زاویه ها عمودی و افقی هستن یا نه. تا نظر اساتید چه باشه.
حق با شماست
الان که دقت کردم یه مقداری به سمت چپ متمایل شده
و البته چون برج میلاد از پایین به سمت بالا باریکتر میشه، نمیشه کناره های مانیتور یا گوشی رو ملاک قرار بدیم
ممنون از دوستان
من با انتن مخابراتی ش تراز کردم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
در عكسهايي كه در آنها برج ميلاد وجود دارد بهترين راه، صاف كردن كادر با استفاده از ابزار straighten tool در acr هست. به اين ترتيب كه نقطه شروع اين ابزار را در بالاي برج قرار مي دهيم و نقطه پايان را در وسط سازه ي پاييني برج قرار مي دهيم. در اين عكسها معمولا المان اصلي كادر اين برج هست و بايد روي صاف بودن آن نسبت به كادر خيلي دقت كرد.
فایل پیوست 76344
در مورد اينكه عكسي به نظر برخي صاف هست با كج، خوب، چشمهاي يك عكاس بايد از يك فرد معمولي ورزيده تر باشد و بتواند حتي خطاهاي ديد را هم در ذهنش حذف نمايد. مثلا در اين عكس تمركز چشم را فقط روي برج قرار دهد يا در عكسهايي كه خط افق سطح زمين يا سطح آب هستند بتواند بدون در نظر گرفتن المانهاي ديگر متوجه ايراد در صاف بودن عكس شود.
تشخصيص انحراف در عكس برج ميلاد زياد سخت نبود! فكر مي كنم تشخيص اين خطا در عكس زير كمي سخت هست.
عكس در ساعت مناسب در حالتي كه زمين و ابرها رنگهاي خوبي را ساخته اند ثبت شده است. در ويرايش هم به نظر همه چيز سر جايي كه بايد باشد قرار دارند. تنها نكته آسيب زننده به نظر من فضاي خالي و روشن آسمان در بالاي كادر است. وجود اين قسمت و روشن بودن بيش از حد آن در كادر باعث انحراف چشمها به سمت آن و به اين ترتيب اين عكس را از يك عكس خيلي خوب به يك عكس قابل قبول تبديل كرده است! پيشنهاد مي كنم از استفاده گرادينت تيره در بالاي عكس استفاده نماييد. و يا قسمتي از اين فضاي خالي را حذف نماييد.
موفق باشيد
درود
اجرای موسیقی محلی در کاخ موزه رامسر
.
فایل پیوست 76499
فایل پیوست 76609
غروب اردیبهشت تبریز
در عکس پایین مشکل فکوس داشتین؟ از قصد همه چیز خارج از فکوس است؟ آن دایره-بوکه ها سوژه اصلی است؟ دایره-بوکه جزئ عکاسی شهری طبقه بندی میشود؟
اگر سوژه زیبای نبود خوب عکس نمیگرفتید! :think:;
درود
فایل پیوست 76752
پل تازه عابر پیاده مدرس - حقانی تهران، با وجود این پل پیاده روی یا دوچرخه سواری از میدان ونک به مترو حقانی با اسودگی خواهد بود!
درود
فایل پیوست 76753
این هم نمای پل طبیعت از روی پل تازه! هر چند فکر میکنم عکس شبش باید زیباتر بشه!
سلام
مهدیشهر.استان سمنان
فایل پیوست 76880