سلام
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام و ممنون از توجه شما
مكان:قسمت شرقي پارك جوانمردان ايران
جايي كه من قرار داشتم تقريبا اواسط راه پله بسيار طولاني هست كه به اون گوي استيل كه در انتهاي مسير مشاهده ميشه ختم ميشد.ولي نكته اينجاست كه ارتفاع و فاصله پله ها منظم نبود شايد آنچه شما ميفرمائيد مربوط به اين موضوع باشد .
جالب اينجاست علي رغم اينكه اينجا يك پارك عمومي است اما به شدت به عكاسي با دوربين SLR بدون مجوز گير ميدهند !!؟
جالبه!!جالب اينجاست علي رغم اينكه اينجا يك پارك عمومي است اما به شدت به عكاسي با دوربين SLR بدون مجوز گير ميدهند !!؟
و احیانا نمیدانید که به چه دلیل گیر میدهند؟ مگر منطقه حفاظت شده است؟
و یک سوال بی ربط! برای عکاسی (فرضا از فضای همین پارک) مجوز از کجا باید گرفت؟ به افراد معمولی هم مجوز میدهند؟
باید بروید کلانتری منطقه یک بهانه ای بیارید مثلا دانشجو هستید و برای پروژه دانشگاهتون یا برای کلاس عکاسیتون میخواهید عکاسی کنید. جریان این پارک رو نمی دونم چیه اما برخی جاها هست مثلا پارک بنادر تهران یک ارگانی اونجارو ارث پدرش میدونه و اصلا اجازه نمی ده از یک طرف هم چون طراحی نسبتا متفاوت و تا حدی جدید دارند اینا فکر میکنند الان طرحشون دزدیده میشه! فکر کنم همه جاهایی که که قرار گاه فلان اجرا کرده همینجوره بعد که دقت کنید هزارتا ایراد اجرایی مثل همین پله ها خودنمایی میکنه
راستش به من هم گير دادن اما يه كارتي ته كيفم بود كه بعد از ديدنش دمشان را گذاشتن روي كولشان و رفتند!اما علاوه بر آنچه محمدرضاي عزيز فرمودن كسي كه بخواهد عكسي خياباني و شهري و از اين جور ژانرها بگيره فكر ميكنم كلا بايد كميassert (شما بخوانيد پر رو) باشد و به همين راحتي به اين افراد نسبتا محترم باج ندهد و قافيه را نبازد.
کاویان کریمی Instagram