Printable View
وحید جان سلام
سوالی داشتم؟ ممکنه کمی توضیح در مورد المانهای موجود در عکست بدی منظورم المانهایی که باعث شده این عکس رو به عنوان ثبتی تحت مجموعه مناظر شهری انتخاب کنی؟ چه ویژگی خاصی تو این عکس بوده؟
ممنون میشم
یا علی
سلام
مهدی عزیز
این عکس میتوانست در دو موضوع دیگر قرار بگیرد؛ یکی غروب و دیگر حسی. اگر قرار بود بین این دو تاپیک انتخاب کنم قطعاً حسی بود تا غروب.
اما دربارۀ سؤالت؛
گهگاهی جستجوی من در حیطۀ عکاسی شهری، این تیپ عکسهاست؛ عکاسی از شهر، اما تقریباً بی انسان. شاید دنبال رد پای انسان.
از دید دیگر احتمالاً دوستی بیاید و یک روند روزمره را در این شاخه قرار دهد؛ یک عکس از خیابان شلوغ و پر ترافیک! و عکس من را هم نپسندد؛ نه عکس بنده نافی این دستهبندی است و نه عکس ایشان.
از لحاظ فیزیکی صرف هم که خوب المانهای شهری وجود دارد.
اما قضاوت نهایی با مخاطب است که بپسندد یا نه.
دربارۀ این عکس امیر عبدلپناه جملۀ زیبایی گفته بود:
"در اینجا چراغی روشن است"
ممنون از توجهت
سلام
نمیدونستم جای این عکس اینجاست یا تایپیک HDR
به هرحال در صورت تایید خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم. این عکس از 2 شات روی دست و در بالای برج میلاد گرفته شده و با نرم افزار فتوماتیکس و PS ویرایش شده.
فایل پیوست 15239
امروز صبح ، تهران ، تابستانی اما بارانی ! http://flyhigh.persiangig.com/329.jpg Canon 350D 70-200 @70 f8 1/80 iso 400 photomatix+photoshop
سلام :)
پ.ن: تخریب ساختمان قدیمی آموزش و پرورش
ایروان - ارمنستان
فایل پیوست 17258
نیمه تاریک شهر
مترو تهران - ايستگاه ميرداماد
فایل پیوست 17414
فایل پیوست 17428
محله های قدیمی و سقف های شیروانی
Shenzhen , China
فایل پیوست 20716
فایل پیوست 21070
سیاتل
کراپ از یک عکس
سلام
فایل پیوست 21114
سلام جناب میری
لحظه ی قشنگی رو شکار کردین . بنظر آندر اکسپوز بودنش یه ذره ( فقط یه ذره ها :-) ) آزار دهنده است . عکاسیه شهریه دیگه , شهر رو روشن تر نشونش بدین بهتره :think:; . از آشنایی که از عکسهاتون دارم میدونم که توی ویرایش میتونستین تصحیحش کنید . حتما دلیل خودتون رو داشتین .
موفق باشین
نمایی از مرکز شهر Bellevue (شرق سیاتل ) از پارک مرکزی این شهر
http://m-emdadi.persiangig.com/image...llevue_060.jpg
با اجازه ی صاحب اثر ... جناب میری عزیز
اعتقاد من اینه که آسمانی که ایشون ثبت کردند، مصداق بارز اون جمله است که میگه: عکاس باید در زمان مناسب، در محل مناسب، با تجهیزات مناسب اقدام به ثبت کند.
تغییر در Exposure بهمراه استفاده از LightEqualizer در ACDSee 4.0
نمایی از سنگاپور - 2011
فایل پیوست 21908
فایل پیوست 22035
سلولهای انفرادی رنگیمان !
همونها که عمری می دوییم با قرض و قوله تا یکی بخریم !
سلام
خوب اصولا که باید عکس صاف باشه ولی من اگر میخواستم این عکس رو صاف بگیرم و یا نرم افزاری صافش کنم خطوطی که به گوشه های تصویر رسیدن در محل مناسبی به گوشه کادر نمی رسیدن.
از اونجا که من هم مثل شما نظرم این بود که کج بودن افق در این عکس ارزش عکس رو پایین نمیاره عکس رو به این صورت ارسال کردم.
:think:;
فایل پیوست 22213
مسعود جان! دیدی شد! :::happy:::
درود ...
Canon 450D
Canon EF 70-200 ƒ2.8 II
ƒ No.14
Speed: 1/25 sec
ISO: 200
Handheld
عکس خوبی نیست ولی بیشتر بدلیل جذابیت موضوعش گذاشتم.
اینجا یکی از مراکز خرید شهر تورنتو (در اینجا تهرانتو!) در خیابان yonge است که تمام مغازه هاش ایرانی هستند!
درود
خیلی به ندرت پیش میآید که قله دماوند رو در تهران ببینیم، به لطف بارونهای این چند روز هوا خیلی تمیز شده بود.
فایل پیوست 22855
محل عکاسی هم تقاطع بزرگراه مدرس و صدر هستش.
اون گنبد آبی هم همون گنبدیه که به شاهکار مهندسی معروفه (زمان ساخت یه جرثقیل برجی وسطش بود و یه مدتی گیر کرده بود تا درش اوردن!)
بدرود
فایل پیوست 22974
جناب نژادی درست می فرمایید. چیزی که من خواستم به تصویر بکشم یک شهر آرام ، پاک و دوست داشتنی نبود. حس و هوای این عکس خیلی به دیدی که من نسبت به تهران دارم نزدیک هست. حالا باید از شما پرسید که من چه قدر در انتقال برداشتم موفق بوده ام؟ این نویز هم سبب خیری شد تا این حرف به میان بیاید. با توجه به ذائقه فروم مطمئن بودم از این عکس استقبالی نخواهد شد البته ادعایی هم ندارم که یک اثر خارق العاده هنری ثبت کرده ام.
درود
فایل پیوست 23109
فایل پیوست 23110
فایل پیوست 23111
بدرود
سلام
با عرض پوزش باید عرض کنم که به نظر من ترکیب بندی هر سه این ثبت ها مناسب نیست، (هر چند که فکر میکنم آخری بهتر از بقیه باشد)، قطع درختان در ناحیه نامناسبی انجام گرفته و در عین حال حضور آنها به بهتر شدن عکس کمکی نمی کند. شاید کراپ کوچکتر به تلاش شما کمک می کرد.
در ضمن، عکس اول از اوورشدگی اشباع رنگ آبی به شدت رنج می برد
کلام آخر، اگر در مکان مناسبی برای ثبت عکس نیستید، مجبور نیستید حتما ثبتی داشته باشید و یا اینکه آن ثبت را به عنوان ثبت عکاسی حرفه ای بدانید، می توانید به یک اسنپ شات برای ثبت خاطرات اکتفا کنید. در ضمن اگر در نظر خودتان تفاوتی در این سه عکس هست، (که به نظر من هست)، بهترین را برای به نمایش گذاشتن انتخاب کنید، که کمتر حس اسنپ شاتی به بیننده بدهد
ببخشید اطاله کلام شد و کمی هم شاید تند، باشد که کمکی کرده باشم
با تشکر
جناب میری به نظر من این لحن کلام بیشتر اعتماد به نفس و جسارت شخص در به اشتراک گذاشتن عکس ها را از بین میبرد، تا اینکه عکاس را در تصحیح خطا کمک کند.
اینکه شما عکسی را اسنپ شات بدانید و از دیدن آن رنج ببرید دلیل نمیشود که این حس در همه القا شود و شما از دید همه بینندگان چنین بگویید.
من سابقه ای از نوشته های جناب افشین (APR19) ندارم و ایشان را نمیشناسم، اما در چند پست اخیر جایی ادعا نکرده که عکاس حرفه ای است.
در کل اگر عکسی از دید همه هم دارای مشکل باشد، بیان مشکلات با لحن دوستانه عکاس را هدایت میکند. ( چیزی که در اکثر پستها دیده میشود) اما لحن تند ...
در ضمن شخصا از تلفیق قله دماوند و گنبد برج میلاد لذت بردم. (نشان داد قبل از فشردن دکمه شاتر فکر شده است و صرفا یک اسنپ شات نیست)
درود جناب میری و صادق خان و ممنون از اظهار نظرهاتون،
روز تلخی بود هنوز نتونستم اون روفراموش کنم! بایکی از دوستان خوب فروم قراری داشتم (که متاسفانه بدلیلی شرمندشون شدم و هنوز نتونستم برای خودم هضمش کنم:-( و امیدوارم بتونم روزی جبران کنم) و چون میدونستم که زود میرسم و
بسیار کم پیش میآید که قله دماوند از غرب تهران قابل دیدن باشه و از اون کمتر اینکه من دوربین همراهم باشه، سعی کردم ترکیب بندیهای مختلف رو امتحان کنم و حدود 25 شات در مکانهای مختلف گرفتم که این سه تا از نظر من بهترینهاشون بودند.
البته من به انتقادهای بسار تندتر ( از طرف همسر گرامی، که هم از نظر علمی و هم عملی از بنده باتجربه تر هستند) عادت دارم! بخاطر انتقادهای ایشون بود که اشبا رنگ آبی در عکسهای دوم و سوم تعدیل شد! اگه نه که من آسمون آبی رو برای منظره های با کوههای برفی بیشتر میپسندم.
و در انتها برای خارج نشدن از موضوع ، این عکس رو امروز گرفتم:
"حتی 1 ثانیه!"
فایل پیوست 23121
داشتم فکر میکردم که این عکس رو در انجمن اسنپ شات بذارم یا عکسهای طنز که دیدم دوستان برای عکسهای من نطر دادند گفتم پست اضافه نذارم
پاینده و شاد باشید
عکسهای باحالی بودند...اما ثبت خوبی نداشتند...یعنی وضوح پایینه...گمونم نیاز به فیلتر Haze داشتید تا میتونستید ثبت بهتری انجام بدید ! در کل باحاله !
که چی؟روزی 100 بار از این پیامهای تهدیدآمیز در مقابل خونه های محله های پر رفت و آمد شهر میبینیم!این عکسی که شما گرفتید رسالتش چیه؟قراره چه پیامی داشته باشه؟
بنظرم هم ایده،هم اجرا خیلی بده!
در بد بودن اجرا با شما موافقم.
اما این که این عکس می تواند (با ترکیب بندی بهتر) چه پیامی داشته باشد ...
در بعضی از شهرهای بزرگ و خصوصا تهران! به تعداد زیاد می توانید این جملات را در جلوی درب هر پارکینگی ببینید. اما مثلا برای من نوعی که در شهرستانی کوچک زندگی می کنم جملات غیر منتظره ای است! برای بنده پیامی دارد، و آن سیر تکامل(!) انسان ها در زندگی شهری است. غرق شدن در مسائلی مثل عدم احترم به حقوق دیگران به دلایل مختلف و واکنش تند عده ای نسبت به این امر. برای خیلی از مردمی که در پایتخت شلوغ زندگی نمی کنند این عکس پر از تعجب و سوال است ...
با سلام
در این چند سالی که به فروم سر میزنم عکس میبینم و نقد میخونم نقدهای اینچنینی زیاد دیدم. نقدهایی که کمتر به مشکلات عکس میپردازند و فقط نقاط ضعف عکسی را پررنگ میکنند. از نظر من وقتی نظرات با توضیح کافی همراه باشد ارزشمندتر خواهد بود. برای مثال در همین عکس هم کادر مناسبی بسته نشده هم مشکل پرسپکتیو وجوددارد هم میتوانست موقعیت عکاس بهتر باشد و ... البته ممکن هم است این بهترین عکس ممکن در موقعیت زمانی و مکانی عکاس باشد. بهرحال وقتی این نظرات با ارزش است که توضیح مناسبی در جهت بهتر شدن کارهای آینده داشته باشد.
با تشکر
فایل پیوست 23288
1100D - f/10 - 1/500 @ 95 mm - ISO 100
ثبت زیبایست.
نویزش را دوست دارم. سیاه و سفید شدن و از حد گذراندن کنتراست روی بافت شهر هم کمک خوبی به پر رنگتر شدن فضای دود گرفته وسیاه و سفید شهرمون کرده.
اما کراپ را دوست ندارم کمی برج بسمت چپ میرفت کادربندی بهتری داشتید. شاید خطای دید باشد اما برج هم کمی کج بنظر میرسد.
با درود
تهران بعد از چند روز آلودگی هوا ، به لطف باد و باران امروز
( نقطه مقابل پست 338)
فایل پیوست 23458
سلام:-)
سلام به دوستان عزیز
فایل پیوست 23575
آدم میمونه که زیبایی طبیعت رو نشون بده یا زشتی شهر !!!
سلام
مکان: نمک آبرود استان مازندران
خط افق کج نیست!!! اون آبی بالای عکس هم دریاست، آسمون نیست!!
شاد باشید.......
فایل پیوست 24326
سلام دوستان
یه سری جاها افق کج نیست، انحنایی که لنز توی حالت واید توی گوشه ها ایجاد می کنه باعث خطای دید می شه و فکر می کنیم که افق کجه. با نرم افزارهایی مثل Lightroom و DxO Optics Pro 7 میشه درستش کرد.
و اینکه کلا اینکه هیچ چیز توی عکس صاف نباشه رو نمیشه به سادگی پذیرفت. همین عکس به نظر خط بقل اتوبان صافه. و اینکه کادر بندی عکس چیز زیادی برای گفتن نداره، فقط تکنیک عکاس رو در گرفتن HDR از منظره ای که اشیا توش سریع حرکت می کنند رو به رخ بیننده می کشه، رنگها و ادیت عکس هم بینظیر است. به نظرم کج بودن افق توی این عکس تحت تاثیر خوب بودن رنگها و دینامیک رنج عکسهاست که در کل عکس خوبی درست کرده. بعتی برایند کج بودن و رنگها در کل مثبت شده. عکسی که farsad ادیت کرده خیلی بهتر شده.
ببخشید طولانی شد.
سـلام
سـال نو مبــارک
اصفـهـان - سی و سه پـل و آتش بازی هـای مرسـوم اطرافش :-)
فایل پیوست 24537
Canon EOS 500D - Canon EF 15-85mm - f/18 - 30 sec - iso 100 - tripod
سایز بزرگـتر