درود ...
Printable View
درود ...
سلام
فایل پیوست 43796
سلام دوستان...
فایل پیوست 44057
سلام جناب چگینینقل قول:
...
Focal Length: 15mm
Focus Distance: 2.32m
Aperture: f/3.5
...
عکس خیلی زیبا و جالبی شده. فقط سؤالی که برایم پیش آمده این است که با وجود فاصله زیادی که با برج دارید(چیزی است که از عکس برداشت کردم) و اپرچر 3.5 ، چطور فاصله فکوس (همان Focus Distance) در 2.32 متری است؟ یعنی این همان هایپر فوکال است؟ اما با این فاصله از سوژه و این اپرچر کمی عجیب به نظر میرسد:think:;
سلام احمد عزيز
به دليل شرايط نوري و با توجه به اينكه مي خواستم 3 شات با فواصل نوري دو استاپ بگيرم ( +3 و +1 و -2 EV) و سه پايه هم نداشتم مجبور بودم از بازترين اپرچر استفاده كنم . به نظرم شايد فاصله فوكوس را روي حدود 3 متر تنظيم كرده بودم (هايپرفوكال) ولي مطمئن نيستم.
سه عكس را بدون استفاده از HDR در فتوشاژ تركيب كرده ام.
پي نوشت: چك كردم. فوكوس روي بدنه برج بوده است. نمي دانم چرا فاصله فوكوس 2.32 متر نشان داده مي شود.
داریوش جان ... چون شما اینجا پیش زمینه ای ندارید به جای استفاده از هایپرفوکال بهتر می بود که روی (مثلا با توجه به زاویه دوربین و صفحه فوکوس در میانه های "شفت" برج فوکوس می کردید.) مطمئنا وضوح بیشتری در قسمت برج (و احتمالا همه کادر) می داشتید. ولی اگر، کادر شما مثلا زمین را هم در بر می داشت، قضیه متفاوت می شد. ضمن اینکه فکر می کنم انتخاب اپرچر بسته تر و بالا بردن ایزو راهکار بهتری بود.
ممنونم از توجه شما
داریوش خان سؤال من هم دقیقا همین است که مگر اپرچر بازتر عمق میدان کمتر در پی نخواهد داشت؟ اما در اینجا عمق میدان از حدود 1.15 متری شروع شده و به بینهایت ختم میشود(طبق تعریف هایپرفوکال) و این یعنی عمق میدان خیلی زیاد......
در حین نوشتن این مطلب همزمان دنبال نرم افزار محاسبه هایپر فوکال بودم که به این نرم افزار برخوردم. و دیدم که حق باشماست و فاصله هایپر فوکال در 15mm و f3.5 حدود 2.3 متر است و اشتباه از من بود.
خروجی نرم افزار به صورت نمودار زیر است:
فایل پیوست 44079
خیر . پست پروسسینگ است .
georgia tbilisi
فایل پیوست 44518
سلام
فایل پیوست 44662
درود ...
سلام
با دیدن تصویر فوق (برج میلاد) بصورت سیاه و سفید با این پیش زمینه و پس زمینه یه حس منفی به انسان دست میده.
در صورتی که در حالت واقعی این حس وجود ندارد.می خوام بدونم شما با انتخاب این کادر و این تنالیته می خواستید انتقادی رو مطرح کنید؟
احساس خفگی و تنگنا .
georgia tbilisi
فایل پیوست 44805
برجها از درون قطار
درود
فایل پیوست 44819
اصفهان ، پل خواجو
درود و وقت بخیر !
امروز از ارسال عکس در تاپیک لند اسکیپ پشیمان شدم ! :::angry:::
بر خلاف علاقه ای که در عکاسی لند اسکیپ دارم اما هیچ تبحری ندارم درش و عکسم باعث نارضایتی عده ای از اساتید شد . ! :-(
آسمان نزدیک است ... !!
فایل پیوست 44955
لیسبون
فایل پیوست 44973
درود
فایل پیوست 45017
اصفهان، عمارت چهلستون
نهایتم تلاشم برای جای دادن تمام عمارت در یک قاب ... و همچنان در حسرت لنز اولترا واید!!!:::angry:::
روز تاریک
این ابرها در عرض شاید ۵ دقیقه به وجود آمدند از سمت دو برج بلندی که در وسط وانتهای عکس میبنید. اول که نگاهم افتاد فکر کردم دود یک آتش سوزی بزرگ هست که آسمان را گرفته و بعد دیدم با سرعت داره به سمت ما میاد . این سرعت تشکیل ابر و تاریک شدن ناگهانی روز در اثر ضخامت بیش از حد ابرها را فقط در فیلها دیده بودم ٬وقتی میخواهند نشون بدهند که دنیا دست آمد بدها افتاده :)) نگاه کردن به ابرها کمی هولناک بود . سرعت تشکیلشون و نزدیک شدنشون به زمین و به سمت صورت شما آنقدر زیاد بود احساس میکردید الان میخورند توی صورت شما و زمین را میگیرند. به خصوص در ارتفاعی که من بودم.
اگر در نگاهتون فقط ابرها را میدید میشد آنها را به حرکت بازگشت موجهای بسیار عظیمی که به درون دریا بر میگردند و از داخل آب از آنها فیلم برداری میشود تشبیه کنید آنم آبی تیره و تاریک. ابرها انقدر ضخیم بودند که نوری که از خود رد میکردند مثل نور ماهی که پشت ابر باشد کاملا سفید بود . و در آسمان صحنه ای سیاه سفید٬ خاص و بسیار زیبا را تشکیل داده بودند.
سرعت تشکیل ابرها به حدی بود که اگر میخواستم کمی سرعت شاتر را کمتر کنم که شهر کمی روشن تر باشد٬ حرکت ابرها در عکس به صورت بلور در میامد . ! ! تنها چیزی که نشانی از روز میداد روشنایی ای بود که در دوردست به چشم میخوره. شهر ناگهان چنان تاریک شد که انگار شب شده بود و من تلاش کردم تا جایی که میشد کمی آن را روشن کنم تا مشخص باشد.
امیدوارم در عکسم توانسته باشم عظمت صحنه ای را که دیده بودم را با شما با اشتراک بگذارم .
در آستانه ی اعیاد شعبانیه ...
حرم مطهر حضرت معصومه (س)
فایل پیوست 46078
* تا شعاع چند کیلومتری هیچ جایی مثل اینجا مشرف نیست به حرم ! :::whistling:::
فایل پیوست 46097
اسم پایتخت رو با خون ، مینویسم واسه یادداشت
تنها چیزی که تو دنیا روی پاهام نگهم داشت
سر و ته کنم تو جاده ، مقصدم تهش همینجاست
وسط برج های تهرون ، ازدحام شعر و رویاست
[رضا یزدانی - تهران تهران ]
فایل پیوست 46175
Model: NIKON D600