سلام این اولین تجربه تقریبا موفق من در hdr است. البته در گالری سایت که دیده نشد امیدوارم اینجا دوستا ن راهنمایی کنند. متشکل از 3 فریم با نوردهی متفاوت f=11 سرعت شاتر=1/160و1.80و1.40 بدون پایه.با استفاده از نرم افزار فتوشاپcs4
سلام این اولین تجربه تقریبا موفق من در hdr است. البته در گالری سایت که دیده نشد امیدوارم اینجا دوستا ن راهنمایی کنند. متشکل از 3 فریم با نوردهی متفاوت f=11 سرعت شاتر=1/160و1.80و1.40 بدون پایه.با استفاده از نرم افزار فتوشاپcs4
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
دوستان حتما اطلاع دارند مدرسه آنلاین سایت عکاسی با موضوع "عکاسی HDR " هم اکنون قابل دسترسی است
..از حدود یک سال پیش به طور جدی عکاسی HDR انجام میدم و مطالعات زیادی هم در این زمینه داشتم(در حد سواد خودم) باید اعتراف کنم توضیحات و نحوه ارایه مطالب در این مدرسه بی نظیره جا داره از همین جا از استاد روشن تشکر کنم
بسیاری از نکات ریز وکلیدی که در عرض این یک سال و به طور تجربه و در پی و سعی و خطا با صرف وقت زیاد به دست آورده بودم در این کلاس به طور کاملا منظم و جمع بندی شده همراه با توضیحات کامل آموزش داده میشود ,برای دوستان علاقه مند به موضوع ثبت نام در این کلاس را شدیدا توصیه میکنم
HDR اگر درست به کار گرفته بشه نتایج خیره کننده ای میتونه داشته باشه این یکی از عکسهای HDRی است که خودم گرفتم
تک شات خروجی مستقیم دوربین به اضافه هیستوگرام:
و نتیجه استفاده از تکنیک HDR
سلام
با سلام
ابتدا تغییرات بر روی فایل RAW و بدست آوردن 2 اکسپوز متفاوت با اختلاف 4EV ( شکل های سمت چپ ) و انجام تکنیک HDR بر روی آن دو و نتیجه ( شکل سمت راست ) توسط CS5 .
فرهاد برنجی
HDR متشکل از 8 شات
اختلاف روشنایی شاتها 0.7 استاپ
Nikon D90 / Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG ASP. HSM
Focal Length: 12mm
Aperture: f/7.1
ISO Speed: 100
دره ای در اسالم
مهدی روجایی
جناب عبدل پناه عکس بنظرم خوبیست.
فکر میکنم اگر کنتراست بیشتری داشت و روی shadow و highlight بیشتر کار میکردید عکس زیباتری میشد.
ممنون.
آریو مینوسپهر