مکان: قلعه سمیران منجیل
مکان: قلعه سمیران منجیل
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
از نرم افزار MediaChance Dynamic Photo HDR كه توي همين تاپيك معرفي شده استفاده كردم و فقط يك عكس JPG بعنوان ورودي انتخاب كرده و با استفاده از تنظيمات داخلي نرم افزار به اين صورت در آوردم و مقداري هم با CS5 روش كارهاي جزيي فرعي انجام شد .
عكس قبل از HDR
عكس بعد از HDR :
اميدوارم دوستان براي بهتر شدن نتيجه راهنمايي بكنند.
فرهاد برنجی
سلام
در عکس دوم ، تونالیته رنگ خیلی به آبی و سرد متمایله که از حد طبیعی خارج شده و موضوع بسیار زیبای شما رو تحت تاثیر قرار دادهاميدوارم دوستان براي بهتر شدن نتيجه راهنمايي بكنند.
چون اجازه صادر فرمودید ، بنده جسارتا روی عکس اولیه فیلتر REDYNAMIX رو اجرا کردم(با CS4)
نتیجه رو به پیشگاه دوستان عرضه میکنم :
جزو اولین تجربیات جدیم در این زمینه محسوب میشه, منتظر راهنمایی های شما هستم.
عکس از 5 عکس با سرعت شاترهای مختلف به دست آمده, با نرم افزار Photomatix درست شده و در ادامه در فوتوشاپ فیلتر Topaz Detail و کمی هم ویرایش صلیبی به آن اعمال شد.
Canon EOS 500D
f/5.6
1/30
iso-100
10-22
10mm
موزه ميراث روستائي گيلان
جاده دیلمان
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با سلام
عکس زیر حاصل از پروسس اولیه روی یک فایل RAW و ذخیره با فرمت TIF و سپس پروسس نهایی توسط نرم افزار Dynamic-Photo HDR هست و مشخصات اولیه ثبت عبارت است از :
لنز : 15-85
فاصله کانونی : 15 میلیمتر
ایزو : 100
دیاف : 8
سرعت : 200
فرهاد برنجی
معمولا بهتر است که بنویسید از چند شات تشکیل شده ... اما به نظر تعداد شات هاتون زیاد نبوده, هنوز مناطق تاریک زیادی در عکس شما دیده می شوند ...
نکته دیگر که توصیه شده است حالت ابرهاست. اون تیرگی هایی که در روند HDR تشدید می شوند و باید ازشون جلوگیری کرد.
کد:10 اشتباه رایج در پروسس HDR:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2320&p=174341&viewfull=1#post174341