سلام
من خودم این عکس رو خیلی دوست داشتم.ولی به نظر بعضی از دوستانم زیاد جالب نشده. اساتید اگر امکان دارد این عکس و ادیتش رو ایراداتش رو به من بگن که ما تازه کارها هم چیز یاد بگیریم.
Canon 550D, EFs 18-55 F3.5
F.6.4, 3 shots
edited with photomatix
سلام
من خودم این عکس رو خیلی دوست داشتم.ولی به نظر بعضی از دوستانم زیاد جالب نشده. اساتید اگر امکان دارد این عکس و ادیتش رو ایراداتش رو به من بگن که ما تازه کارها هم چیز یاد بگیریم.
Canon 550D, EFs 18-55 F3.5
F.6.4, 3 shots
edited with photomatix
سلام.
Canon 50D
Canon EF-s 10-22@10mm
Sigma C-pl filter
f-Number : 8
ISO100
5 shot
Exposure Time : 1/5 - 1/10 - 1/20 - 1/40 - 1/80 sec
Tripod
اگر این عکس اچ دی آر ه؟ (HDR: High dynamic range imaging) ویکی پدیا
پس چرا اینجوریه؟
نیمه پایین اینقدر تاریکه که جزئیاتی نیست ابرها هم که بیشتر شبیه ابرهای سیاره کریپتون هستن!
بیایید از HDR بگذریم چون این عکس در این ژانر نیست اما جدا خودتون این عکس رو در چه زمینه ای طبقه بندی میکننین؟
طبیعت بیجان؟ یا عکس های فضایی؟
ویرایش توسط beh_b7 : Friday 6 April 2012 در ساعت 18:21
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
از دوستان می خوام که یه توضیح کوچک بدن که اشکالات این عکس کجاست.
ممنون از صبوریتون.
امیر خان یعنی اصلا نمیشه اسمش رو عکس گذاشت؟ یا نمیشه عکسه HDR گذاشت؟ آخه من یه عکس دیدم که از یک ظرف آب پلاستیکی بود تو این پست بعد گفتم اگر اون HDR هست خوب شاید این هم باشه. از اونجایی هم که من تازه کارم گفتم بزارم که دوستانه گلی مثل شما راهنمایی کنند. نه مثل اون دوستمون مسخره. در مجموع خوشحالم که شما در موردش نظر دادین. اگر ممکنه یک مقاله معرفی کنید که بیشتر یاد بگیرم
ایشون هم مسخره نکردند. راهنمایی های خوبی هم داشتند.
تصویری که ارسال کردید بیشتر به اثر گرافیکی شبیه شده است. من احتمال می دهم این عکس هم سر ظهر گرفته شده باشد. (نه اینکه دوستان فکر کنند با ظهر مشکلی دارم.) شاید تکنیک HDR لزومی خاصی نداشت. در واقع شما تیرگی و روشنی خاصی ندارید که تکنیک HDR به برجسته سازی جزئیات و پر کردن داینامیک رنج کمک خاصی بکند. شاید با یک پروسس اصولی تر و واقع گرایانه تر با فاصله کمی مثل 0.7 یا 1 استاپ اختلاف می شد جزئیات روی کوه های دوردست را کمی برجسته تر ساخت.
آسمان که بسیار پر اشکال از کار درآمده است. ابرهای تیره، پوسترایز شدن، سچوریشن غیر طبیعی و ...
سوای این مسائل که تکنینکی هستند شما به ترکیب بندی عکس نگاهی دوباره داشته باشید، خطوط موجود در عکس مسیر مناسبی برای گردش چشم ایجاد نمی کنند. نسبت کادر هم به نسبت طلایی نزدیک نیست و خود به خود از چشم نوازی اثر می کاهد.
یک سری مسائلی هستند که حین عکاسی باید دقت شود. من نمی دانم شما حین این ثبت چه تجهیزاتی داشتید و محل چه ویژگی هایی دارد، اما باید قدم زدم و ترکیب بندی های زیبا را از دل پازل طبیعت بیرون کشید. شاید استفاده از فوکال بالاتر، شاید پیدا کردن یک گیاه و گل زیبا ( حتی تخته سنگی مناسب) در پیش زمینه می توانست به زیبایی اثر کمک کند.
یک مقداری باید خودمان یک قضاوتی روی عکسمان داشته باشیم، مخاطبش را بشناسیم. در محل مناسب ارائه کنیم و ... و ... و ...
الان پیش خودتان عکستان را نقد کنید، آیا می توانید به عنوان یک ناظر (درسطح افراد این فروم) به آن نمره مثبتی بدهید؟ یک سری عکس ها هستند که تمرینی اند. اصولا باید گرفته شوند، ادیت شوند، با عکس های دیگر (چه عکس های خودمان، چه عکس های مشابه دیگر عکاسان) مقایسه شوند و اشکالاتشان را بفهمیم، در ثبت های بعدی رعایت کنیم تا به یک حد مقبولی برسیم، ممکن است این کار را 15 بار هم انجام دهید. اما عکسی که بعد از 15 بار تفکر و رفع اشکال گرفته شود، عکس بسیار مقبول تری خواهد بود.
بنده هم چنین عکس هایی دارم، آقای سعادت هم دارند، جناب دکتر روشن هم دارند. عکس هایی که شاید هیچ وقت در هیچ کجا منتشر نمی شوند اما پایه و اساس یادگیری است برای عکس های آتی. اینکه نتوانید عکس بد خودتان را حلاجی کنید، یک اشکال از سمت شماست، باید تمرین کنید دقیق تر ببینید. دقیق تر مقایسه کنید. از ترکیب و رنگ، زاویه نور گرفته تا نوع ادیت و ...
امیدوارم این پرچانگی به درد همه دوستان بخورد، چون غیر از این راهی که گفتم پیشرفتی حاصل نمی شود. شما عکس می گیرید و می فرستید، فیدبک منفی میگیرید و سرخورده و دلزده می شوید.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Friday 6 April 2012 در ساعت 21:45 دلیل: غلط تایپی