صفحه 50 از 77 نخستنخست ... 40 46 47 48 49 50 51 52 53 54 60 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 491 تا 500 , از مجموع 770
Like Tree8449تشکر

موضوع: عکس هاي HDR

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

عکس پست ۴۸۷ قطعا ایرادات زیادی در زمینه پردازش HDR داره اما با این وجود, یقینن از میانگین عکس های ارسالی در این تاپیک اگه بالاتر نباشه چندان هم پایین تر نیست. اگر به همین پستهای یکی دو صفحه اول نگاه بشه عکس های بسیار بسیار ضعیفی رو می بینیم که نه تنها در بحث ویرایش بلکه در مورد کادر بندی, نور سنجی, موضوع و .... هم مشکلات بی اندازه ای دارن.
    دوستان به وجود عکاس ایراد میگیرن در حالی که به نظرم وجود اون شخص جزو ارکان اصلی عکسه! اتفاقا جای بدی هم قرار نگرفته. یکی دیگه از نقاط قوت این عکس کنترل نور و کنتراست تصویر هست. عکس از کنتراست خوبی برخورداره و دینامیک نور هم علیرغم وجود خورشید در کادر به نحو مطلوبی کنترل شده.
    reza_Bahman، ashkan 78، M.Mobin و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نام: IMG_1993And8more_tonemappedb.jpg نمایش: 756 اندازه: 202.7 کیلو بایت
    60D ,8mm proptic fisheye , 3shot .tripod
    farsad، shabab، A. Mohammadi و 38 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه drmottaghizade آواتار ها
    تشکر کرده
    236

نام: Untitled_HDR2.jpg نمایش: 358 اندازه: 87.9 کیلو بایتنام: IMG_0654_5_6_tonemapped_tonemapped.jpg نمایش: 373 اندازه: 76.3 کیلو بایت

کدامیک اصولی تره/؟
    ویرایش توسط drmottaghizade : Saturday 21 April 2012 در ساعت 01:55
    mahta G تشکر می‌کند.
    7d-15-85mm/50mm f/1.8

كاربر همراه hamid_rabbi آواتار ها
    تشکر کرده
    359

ببخشید دوست عزیز اگه یه مقدار رک نظرم رو میدم

علاوه بر ضعف مفزط در کادر بندی و ترکیب، از دید HDR هم بیشتر به یک در هم آشفتگی رنگی شباهت داره تا یک HDR قابل قبول

هیچ لزومی نداره که اولین کار ما کار کاملی باشه و الزاما قابل ارائه در انجمن ، بهتره یه مقدار بیشتر و بهتر ببینید تا شاهد کارهای بهتری از شما باشیم

پاینده باشی

درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    از کجا میدونید که مشخصا هدف عکاس ثبت آسمان بوده؟!
    بعد اونقدر دچار اشتباه شدند که دو سوم عکس رو به زمین دانند؟!
    زمین هم بدون حرف نیست...باید چه حرفی میداشت؟

در مورد عکستون هم باید خدمتتون عرض کنم عکس قبل از اینکه هر ویرایشی داشته باشه در ابتدا عکس خوبی باشه.
    اشکالات عمده عکس شما در کادر بندی بسیار نامطلوب و سر در گم،وجود المانهای اضافی و بی ربط در کادر از جمله کابل برق در بالا سمت چپ،وجود لامپ تیرچراغ برق،درختهای گوشه راست وجود افراد درکادر (که البته نبودنشون هم کمک چندانی به موفقیت عکس نمیکرد) لکه هایی که نمیدونم بر روی لنز بوده یا سنسور که در تمام کادر دیده میشه و با ویرایش هم تقویت شدن و شما اونها رو حذف نکردید و از همه مهمتر ساعت بسیار نا مناسب!
    اگر من بودم و قصدم ثبت ساختمان به همراه پس زمینه زیبایی از آسمان بود اولا اینکه در این ساعت اقدام نمیکردم.بعد از اون هم مثلا 1/3 پایین کادر رو کاملا با ساختمان(اونهم از یک زاویه خوب) پر میکردم و مابقی رو با آسمان میدادم.
    ضمن اینکه برای توصیه گرفتن از دوستان در زمینه ویرایش بهتره شرایط ثبت عکس هدفتون از اون تعداد شاتها و فاصله اونها از یکدیگر و مسیر نرم افزاری که طی کردید بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد.
    اما قبل از همه اینها باید خیلی سختگیرانه تر به عکسهاتون نگاه کنید و کیفیت اونها رو بسنجید.بهترین مکان برای ارائه چنین عکسهایی ایجاد تاپیک مخصوص به خودتون یا تاپیک لطفا نظر دهید هست.
    موفق باشید.
    آقای احمدی ممنونم از نظرتون، هرچند خیلی تند و سختگیرانه نوشته بودید، ولی در موارد زیادی حق با شماست. در مورد نقد عکس پست 487 ای کاش عکاس کمی توضیح بدن خودشون که هدفشون چی بوده و اینکه من حس نمی کنم حرفهای بدی زده باشم که شما اینقدر حق به جانب و تند با من برخورد کردید. اگر از نظر شما زمین اون عکس هدف بوده، نقد خودتون به عکس رو بنویسید تا همه استفاده کنیم. به خدا ما آماتورها در این فروم به قصد بدی نیومدیم. فقط کافیه دوستان و اساتید کمی ما رو تحمل کنند و اینجوری از حرفهای ما نرنجند...

در مورد عکس خودم اما درست می فرمایید. عکسهای اصلی رو پیدا نکردم، ولی فکر کنم به خاطر ضعف لنز، اون لکه ها همه فلر هستند. چون من وسواس زیادی روی تمیز بودن لنز دارم و دوربینم هم چون تقریبا نو هست و توی عکسهای دیگه دیده نمی شوند لکه سنسور نیست.
    حق با شماست، اون سمت چپ تصویر باید کراپ می شد.
    کدوم تیر چراغ برق؟ منظورتون همون چراغ سمت چپ تصویره؟ توی این عکس خداییش هدفم آسمون بود، نمای ساختمون هم بد نبود، اون آدمها و درختها اگر کراپ بشوند به نظرتون نتیجه بهتر می شه؟ کادربندی که فرمودید مشکلش دقیقا چیه؟ من متوجه نشدم. اون ابر بالایی که یک سوم بالایی رو هم توی این عکس درست کرده که! به نظر خودم با یه کم کراپ این مشکلات حل می شه، من قصدم فقط سوال برای ادیت بود. الان که عکسهای اصلی توی آرشیوم گم شده (به طرز عجیبی عکسهای اون روز سر یه درگیری مثل اینکه پاک شدند) نمی تونم مثل اینکه کاری رو از پیش ببرم.
    شما هم کمی توی نقدتون تجدید نظر کنید آقای احمدی. خیلی تنده به نسبت بدی عکس من! به خدا اینکه یه گوشه از فروم رو بکنیم مخصوص آماتورها که برن خوش باشن با عکسهای به قول شما سردرگم خودشون و بقیه فروم پر بشه از عکسهای بدون نقص هنر نیست. اینکه ما تحمل عکسهای بد رو هم حتی داشته باشیم (که باید خدمتتون عرض کنم عکس من اونقدر هم عکس بدی نبود، بعضی از دوستان توی پیغام خصوصی به من گفتند که این عکس شما خیلی هم خوب بود، نقد تندی که نوشته شده همه اش درست نیست) و بتونیم با نقد اصولی راهنمایی کنیم بچه های آماتور رو، اون به نظرم هنره.
    ببخشید که طولانی شد، در پناه حق باشید.
    MSRS تشکر می‌کند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

لحن من تند نبود دوست عزیز.
    یکی از ایرادات محیط مجازی همین مشخص نبودن لحن افراد هست که ممکنه به هر طریقی تفسیر بشه.
    من از شما سوال کردم و برام عجیب بود که از کجا با اطمینان میدونید که مشخصا ثبت آسمان بوده؟
    قرار نیست تمامی عکسهای طبیعت یا منظره به آسمان بپردازند! من هم نگفتم حرف بدی زدید.اگر احساس میکنید بهتون توهین شده یا به هر ترتیب من باعث ناراحتی شما شدم واقعا شرمنده ام.چنین قصدی در کار نبود.
    درباره کادر بندی هرچه بود رو گفتم.ولی اگر هدفتون آسمان بوده باز هم حرفم همونه،خوب عمل نکردید.یعنی اینکه اگر هدفتون آسمون بوده دلیل نداره به چنین زمین آشفته ای با المانهای تصادفی و بی قاعده اینقدر بها بدید.اگر هدف آسمان بوده که شلوغی های عکس اینقدر زیاده که کمتر به آسمان پرداخته میشه.بعد هم از همه مهمتر اینکه ساعت بسیار ساعت نامطلوبی بوده و اصلا نشانه رفتن دوربین در این ساعت به سمت خورشید میتونست به سنسور دوربین آسیب بزنه.حذف اون افراد هم تاثیر چندانی در نتیجه نهایی نخواهد داشت چون به طور کلی تکلیف اون قسمت از عکس مشخص نیست.هدف ساختمان بوده؟ مردم بودن؟ اون درختها بوده؟ یک اسنپ شات خیابانیه؟...که هر کدام از اینها باشه باز هم خوب عمل نکرده چون اصلا مشخص نیست بیننده باید بر رو چه چیزی تمرکز کنه و چه چیز رو ببینه.همه اینها به صورت مجموعه هم یک مجموعه تصادفی تشکیل داده و دیگر هیچ
    در نهایت اینکه اصلا نیازی به ثبت اچ دی آر نبود.آسمانهای اینچنین رو میشه با همون تک شات با یک نورسنجی مناسب به خوبی به ثبت رسوند.
    درمورد اون عکس هم نظر خاصی ندارم چون گفتنی ها رو جواد ابراهیمی عزیز گفتند.علیرغم موارد مربوط به پروسس که با ایشون موافقم وجود عکاس رو هم اضافی نمیدونم.به نظر من هم جای خوبی قرار گرفته و از ارکان اصلی تصویر هست.
    ویرایش توسط lamagra : Saturday 21 April 2012 در ساعت 10:18
    obsidiyan، MSRS و amparisay تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    لحن من تند نبود دوست عزیز.
    یکی از ایرادات محیط مجازی همین مشخص نبودن لحن افراد هست که ممکنه به هر طریقی تفسیر بشه.
    من از شما سوال کردم و برام عجیب بود که از کجا با اطمینان میدونید که مشخصا ثبت آسمان بوده؟
    قرار نیست تمامی عکسهای طبیعت یا منظره به آسمان بپردازند! من هم نگفتم حرف بدی زدید.اگر احساس میکنید بهتون توهین شده یا به هر ترتیب من باعث ناراحتی شما شدم واقعا شرمنده ام.چنین قصدی در کار نبود.
    درباره کادر بندی هرچه بود رو گفتم.ولی اگر هدفتون آسمان بوده باز هم حرفم همونه،خوب عمل نکردید.یعنی اینکه اگر هدفتون آسمون بوده دلیل نداره به چنین زمین آشفته ای با المانهای تصادفی و بی قاعده اینقدر بها بدید.اگر هدف آسمان بوده که شلوغی های عکس اینقدر زیاده که کمتر به آسمان پرداخته میشه.بعد هم از همه مهمتر اینکه ساعت بسیار ساعت نامطلوبی بوده و اصلا نشانه رفتن دوربین در این ساعت به سمت خورشید میتونست به سنسور دوربین آسیب بزنه.حذف اون افراد هم تاثیر چندانی در نتیجه نهایی نخواهد داشت چون به طور کلی تکلیف اون قسمت از عکس مشخص نیست.هدف ساختمان بوده؟ مردم بودن؟ اون درختها بوده؟ یک اسنپ شات خیابانیه؟...که هر کدام از اینها باشه باز هم خوب عمل نکرده چون اصلا مشخص نیست بیننده باید بر رو چه چیزی تمرکز کنه و چه چیز رو ببینه.همه اینها به صورت مجموعه هم یک مجموعه تصادفی تشکیل داده و دیگر هیچ
    در نهایت اینکه اصلا نیازی به ثبت اچ دی آر نبود.آسمانهای اینچنین رو میشه با همون تک شات با یک نورسنجی مناسب به خوبی به ثبت رسوند.
    درمورد اون عکس هم نظر خاصی ندارم چون گفتنی ها رو جواد ابراهیمی عزیز گفتند.علیرغم موارد مربوط به پروسس که با ایشون موافقم وجود عکاس رو هم اضافی نمیدونم.به نظر من هم جای خوبی قرار گرفته و از ارکان اصلی تصویر هست.
    آقای احمدی عزیز، توی این فروم اونقدر نقدهای تند و تحقیر کننده از دوستان خوبمون دیدیم که با وجود اینکه همیشه از حرفهای شما استفاده کردیم توی این فروم (معمولا نظر من به نظر شما خیلی شبیه بوده) لحظه ای حس کردم که نقد شما هم نقد تندی از آب در اومده. در ضمن اینکه دشمنتون شرمنده باشه باید بگم که منم یه معذرت خواهی پس بدهکارم به شما. عذر می خواهم که اون طوری تفسیر کردم نقد شما رو.
    حق با شماست. صرفا با دیدن وضعیت ابرها تصمیم به ثبت HDR گرفتم که در حین پروسس به مشکلاتی برخوردم. قصدم فقط سوال در اون مورد بود که تا پیدا شدن عکس مورد نظر قضیه منتفیه... باز هم جسارت بنده رو ببخشید...
    اون یکی عکس هم خوب یه مقدار سلیقه ایه. من خیلی دوستش داشتم اتفاقا! چون که تکنیک عکس به نظرم اونقدر خوبه که دیگه جای این بحث که مثلا چرا عکس شارپ نیست و مسائل عادی عکاسی توش مطرح نیست، بلکه بحث روی جاهای سلیقه ای عکسه. مثلا من توی اون عکس بیشتر جذب آسمونش شدم، و اینکه حس می کنم بیشتر به عکس Landscape شبیهه و وجود عکاس کمی عکس رو متفاوت کرده صرفا. اگه نبود می شد یک عکس ساده و خوب، اما الان که هست یه کم تفسیر عکس رو سخت می کنه. این مسائل دیگه بحث سلیقه است و نسخه عمومی نداره به نظرم...
    lamagra و Usef Bagheri تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نام: IMG_3489_90_91_tonemappedb2.jpg نمایش: 875 اندازه: 196.0 کیلو بایت
    در انتظار_ ساعت_ طلایی !
    60D, 8mm pro optic fisheye , 3shot , tripod
    A. Mohammadi، mreza1001، behzad_milad و 23 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نام: IMG_9378_79_80_tonemappedb.jpg نمایش: 718 اندازه: 196.1 کیلو بایت
    60D ,8mm proptic fisheye , 3shot .tripod
    A_Maddah، reza_Bahman، A. Mohammadi و 29 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نام: IMG_5132_3_4_tonemappedb1.jpg نمایش: 807 اندازه: 182.4 کیلو بایت
    60D ,8mmpro optic fisheye , 3shot .tripod
    amirfox، GITANE، A. Mohammadi و 40 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 50 از 77 نخستنخست ... 40 46 47 48 49 50 51 52 53 54 60 ... آخرینآخرین