لحن من تند نبود دوست عزیز.
یکی از ایرادات محیط مجازی همین مشخص نبودن لحن افراد هست که ممکنه به هر طریقی تفسیر بشه.
من از شما سوال کردم و برام عجیب بود که از کجا با اطمینان میدونید که
مشخصا ثبت آسمان بوده؟
قرار نیست تمامی عکسهای طبیعت یا منظره به آسمان بپردازند! من هم نگفتم حرف بدی زدید.اگر احساس میکنید بهتون توهین شده یا به هر ترتیب من باعث ناراحتی شما شدم واقعا شرمنده ام.چنین قصدی در کار نبود.
درباره کادر بندی هرچه بود رو گفتم.ولی اگر هدفتون آسمان بوده باز هم حرفم همونه،خوب عمل نکردید.یعنی اینکه اگر هدفتون آسمون بوده دلیل نداره به چنین زمین آشفته ای با المانهای تصادفی و بی قاعده اینقدر بها بدید.اگر هدف آسمان بوده که شلوغی های عکس اینقدر زیاده که کمتر به آسمان پرداخته میشه.بعد هم از همه مهمتر اینکه ساعت بسیار ساعت نامطلوبی بوده و اصلا نشانه رفتن دوربین در این ساعت به سمت خورشید میتونست به سنسور دوربین آسیب بزنه.حذف اون افراد هم تاثیر چندانی در نتیجه نهایی نخواهد داشت چون به طور کلی تکلیف اون قسمت از عکس مشخص نیست.هدف ساختمان بوده؟ مردم بودن؟ اون درختها بوده؟ یک اسنپ شات خیابانیه؟...که هر کدام از اینها باشه باز هم خوب عمل نکرده چون اصلا مشخص نیست بیننده باید بر رو چه چیزی تمرکز کنه و چه چیز رو ببینه.همه اینها به صورت مجموعه هم یک مجموعه تصادفی تشکیل داده و دیگر هیچ
در نهایت اینکه اصلا نیازی به ثبت اچ دی آر نبود.آسمانهای اینچنین رو میشه با همون تک شات با یک نورسنجی مناسب به خوبی به ثبت رسوند.
درمورد اون عکس هم نظر خاصی ندارم چون گفتنی ها رو جواد ابراهیمی عزیز گفتند.علیرغم موارد مربوط به پروسس که با ایشون موافقم وجود عکاس رو هم اضافی نمیدونم.به نظر من هم جای خوبی قرار گرفته و از ارکان اصلی تصویر هست.