سلام
درود ...
در حضور اساتید خصوصا جناب روشن جسارتی کردم و چند خطی در مورد روند پراسس این عکس نوشتم، امیدوارم مورد استفاده دیگر عزیزان قرار گیرد:
عکس بالا با استفاده از ادغام چند شات گرفته شده است ولی HDR نیست، چون در فرآیند تبدیل فایل 32 بیتی عملیات تن مپینگ انجام نگرفته است. اما خب تاپیک بهتری برای این پست پیدا نکردم. این روش که یکی از روش های ادغام فایل هاست در فتوماتیکس با نام Fusion شناخته می شود و یکی از روش های Exposure Blending است.
6 عکس زیر که به صورت یک فایل GIF در آمده اند، با فواصل یک استاپی و بین سرعت های 1/8 تا 1/250 گرفته شده اند.
عکس ها به فتوماتیکس برده می شود و بعد از تشکیل فایل 32 بیتی، با تغییر نوع Process از Tone Mapping به Exposure Fusion و همچنین تنظیم موقعیت اسلایدر ها که در شکل نشان داده شده است تصاویر ادغام می شوند. البته فکر نمی کنم نیازی به ذکر این نکته باشد که این اعداد برای اسلایدر ها برای این عکس مناسب بوده اند و نه هر عکس دیگری.
خروجی فتوماتیکس که در شکل مشخص است، بعد از گرفتن خروجی. برای ویرایش نهایی از فتوشاپ استفاده کردم که شامل تنظیمات دقیق تر رنگ و نور و ریسایز و شارپسازی است. همان طور که می بینید خروجی حاصل از این روش صرفا داینامیک رنجی را که دوربین ناتوان از پوشش آن بود جبران می کند و آن حالت خاص HDR (کنتراست های موضعی، اغراق شدن در رنگ ها و خالی شدن از عمق در بعضی از عکس ها) که برای برخی خوشایند نیست را ندارد. (البته رسیدن به عکسی نزدیک به این عکس، در فرآیند تن مپینگ ناممکن نیست، اما این روش به مراتب آسان تر و سریع تر است.)
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Thursday 13 December 2012 در ساعت 20:46
ویرایشی متفاوت!
7D
3shots
EV1
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام خدمت آقای عبدالپناه و تمامی دوستان عزیز.جا داره از جناب عبدالپناه تشکر کنم بابت توضیحات مفیدشون.از دیدن عکس زیباشون هم لذت بردم.خیلی خوشحال شدم که علاوه به اشتراک گذاشتن عکس توضیحاتی را هم در مورد نحوه پراسس عکس ذکر کردند.
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
اچ دی آر با استفاده از ۷ شات و فیلتر Nik HDR Efex و کمی ویرایش موضعی در فوتوشاپ
کسی تکنیک ساده ای برای حذف لبه های روشن دور سیم ها سراغ داره؟ هنگام تنظیم اچ دی آر میشد طوری تنظیم کرد که لبه ها خیلی روشن نشوند ولی به دیتیلی و نوری که آسمون داره نمیرسیدم و برای رسیدن بهش مجبور شدم اینطوری تنظیم کنم.
سئوالم اینه که برفرض مجبور شدیم اچ دی آری بسازیم که لبه ها اینطوری سفید بشه. بعدش در فوتوشاپ راهی هست که بتونیم این مشکل رو برطرف کنیم و قسمت های سفید رو بازسازی کنیم؟
بهترین و کارآمدترین روش گرفتن دو خروجی(hdr) متفاوت و متناسب و ترکیب آنها در ادامه.....نمیشه این برنامه نویس های فوتوشاپ یک پلاگین هم برای این درست کنن؟! بگیم برو هرچی خرابه خودت درست کن!!
بقیه روشها در عین اینکه وقت گیر خواهند بود نیاز به صبر حوصله و دقت زیاد دارند و معمولا هم نتیجه دلخواه حاصل نخواهد شد