فرهاد خان همین کدهایی که رضا گذاشت رو بزنید کارمیکنه من زدم شد آنتی ویروس من به کی ژن گیرنداد ولی اجرا هم نکردم همین کدهای که رضای عزیز گذاشت رو زدم کار کرد
فرهاد خان همین کدهایی که رضا گذاشت رو بزنید کارمیکنه من زدم شد آنتی ویروس من به کی ژن گیرنداد ولی اجرا هم نکردم همین کدهای که رضای عزیز گذاشت رو زدم کار کرد
MediaChance.Dynamic.PHOTO.HDRI.v3.0.Retail-ARN
تو این زمینه برنامه خیلی خوبیه با اولین سرچ تو گوگل لینک دانلود از تورنتش رو خواهید دید
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
با سلام به همه ی اساتید،لطفا اگر می توانید نظرتونو درباره ی این 2 تا HDR ام بگید،با تشکر
در هنگام گرفتن این عکس باد شدیدی می آمد و برگها و آب حرکت می کردند.
به همین دلیل نمی تونستم چند شات با نوردهی متفاوت بزنم. به همین دلیل یک شات با + 0.3EV زدم بعد در لایت روم چهار نوردهی مختلف رو شبیه سازی کردم. نتیجه کار با فتو ماتیکس و البته اصلاح level مخصوصا در آسمان و کمی هم اصلاح و اشباع رنگ شد این که می بینید.
خوشحال می شوم نظر دوستان رو بدونم.
[CENTER][/CENTER]
پانورامای 4*2
هر عکس شامل سه فریم
f8 @ 24mm
سلام
اين شاگرد كودن هر كاري مي كنه نمي تونه يه جوري ريسايز كنه كه بافت عكس كمتر صدمه بخوره. اينبار در دو مرحله و با شارپ سازي در هر مرحله انجام دادم ولي بازم خيلي خوب ريسايز نشد.
پل ورسك. خدا بيامرزه سازندشو.
فرهاد خان سلام: اگر جسارتی خدمت شما دوست خوب نباشد. نظری بدهم.....
من ویرایش این عکس را مناسب نمیدانم بنظرم آسمانی که میتوانست بزیبایی بتصویر کشیده شود در این ویرایش لطمه دیده. کادر رو نمیتونم نپسندم مشخصه بارز این کادر بیانگر یک تجربه است که بوضوح در بتصویر کشیدن عظمت سازه ها نمایان است اما با نوع ویرایش عکس شدیدا مشکل دارم. امیدوارم جسارت نشده باشه
افشين جان من عكسو گذاشتم كه نظر شماها رو بدونم وگرنه نمي ذاشتم.
مشكل هميشگي من دير رسيدن به لوكيشن ها به دلبل تنبلي است. مطمئن نيستم مشكل آسمان به خاطر ويرايش بوده باشد. فكر مي كنم نور ساعت حدود 12 ظهر بهتر از اين نمي شه. اگر بخواهيد لنسكپ هاي خوب بگيريد بايد ساعت 4 و 5 صبح از خونه بزنيد بيرون كه كار من نيست
با وجود اين مطمئنا ناشيگري من ( كه در اين زمينه ي خاص بيش از پيش هم هست ) هم بي تاثير نبوده. اگر موافق باشيد من امشب عكس بدون ويرايش رو براي شما بفرستم تا شما با دستان هنرمندتون ويرايش بهتري ازش بسازيد. ممنون مي شم.
با سلام به اساتيد عزيز و ممنون واسه معرفي نرم افزار براي تكنيك HDR
واسه اين تكنيك تغييرات زمان نوردهي و اندازه دياف محدوده خاصي داره واسه بهتر شدن عكس نهايي ؟
با سپاس
پاينده باشيد
علي
canon a620