حمید رضا مرادی
G12
135 F/2 L در اف 5.6 / فاصله با سوژه 2 متر / فاصله با زمینه 2.5 متر
حمید رضا مرادی
G12
سلام؛ با اينكه خيلي تكراري است؛
ولي قرار شده بود در اين تاپيك دوستان حتما مشخصات عكس (لنز، فوكال، دياف و ...) را قرار دهند. (منظور من پست 282 است)
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
اگزیف که داره.
لنز 18-55 IS
فاصله از سوژه حدود 25 سانتی متر
فاصله تا بک گراند 50 سانتی متر شاید هم بیشتر(راستش رو بخواین خط کشم جا مونده بود خونه!:biggrin:)
+ مه غلیظ
ادیت کالر بالانس
بقیش هم دعا برای سلامتی دوستان
Canon EOS 7D+Canon 50mm f/1.4
Image Date: 2009:12:22 21:27:20
Flash Used: No
Focal Length: 50.0mm
Exposure Time: 0.0031 s (1/320)
Aperture: f/2.5
ISO equiv: 1600
Exposure Bias: -1.00
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Photographer: Masoud Mobin Ali
اصلان نورقاسمی
با سلام ...
در عکس اول به نظر من فوکوس روی اولین کلید مشکی که خیلی در گوشه کادر قرار داره به عکس لطمه زده ... می تونستید روی دومی فوکوس کنید که یه بوکه ای هم از فرگراند ایجاد می شد.
به نظر من هر تکنیک یا قابلیت یا حتی اشکال ... که به طرز هنرمندانه ای در اختیار عکس و عکاس باشه می تونه به زیبایی عکس کمک کنه ...
این دیدگاه رو گفتم تا بگم در عکس دوم و خصوصا سوم ... اینطور به نظر میاد که هدف شما صرفا نشون دادن بوکه زیبای لنز تون هستش ... عکس دوم بالانس رنگی نشده و به نظر من ته رنگ آبی داره ... عکس سوم هم اینقدر غرق بوکه هستش که من متوجه نشدم چیه!
به هر حال منتظر عکس های زیبای شما در این زمینه هستیم.
با تشکر و پوزش بابت ارسال عکس بدون توضیح
اول اینو بگم که عکسها رو با دوربین Canon A-1 و لنز 50mm f1.4 بعلاوه اکستنشن تیوب 20 میلیمتری با فیلم konica vx 100 گرفتم و دیاف همه 1.4 بوده.
در مورد عکس اول اون موردی رو که گفتید امتحان کردم و چندان جالب نبود، فرونت بوکه بیش از حد میشد و بوکه 3 کلید آخر به این خوبی نمیشد.
در مورد عکس دوم همونطور که میدونید بعضی از فیلمها ته مایه رنگی دارن که در مواقعی که اختلاف نور جزئیات تصویر زیاد و شدید هم باشه خودشو نشون میده. این عکس هم زیر نور مستقیم آفتاب گرفته شده، البته با توجه به فانتزی بودن سوژه به نظرم بد نشده وگر نه بعد از اسکن راحت میشد اصلاحش کرد.
در مورد عکس سوم هم فکر میکنم کسی که با قطعات الکترونیکی آشنا باشه وقتی 2 تا فیوز و 2 خازن بزرگ الکترولیتی رو با هم ببینه سریع متوجه میشه که این یه منبع تغذیه هستش، من این عکسو تو سایتهای خارجی به اسم Power Station آپلود کردم.
منظورتونو در مورد هدف عکسها درست متوجه نشدم، یعنی هدف بودن بوکه خوب نیست یا هست یا من بد استفاده کردم؟
بازم بابت آپلود بدون توضیح عکس پوزش میخوام.
یه چند تا عکس دیگه از همین سری:
ویرایش توسط nDman : Monday 28 December 2009 در ساعت 15:39